Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

H.C. Petersens Vej 2F, 2. tv.
6000 Kolding

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 104 m²
Kontant 3.545.000
Ejerudgift pr.md. 4.073

Sølvsmedjen - Ejerlejlighed med god stor altan på 12 m2.

Informationsmøde afholdes mandag d. 24. august kl 10.00 og 17.00 hos Danbolig. Tilmelding til Danbolig på Kolding@danbolig.dk eller 75 50 26 00.

Ved 5 solgte lejligheder inden 1/10 påbegyndes byggeriet og der er indflytning ultimo 2021.

Denne ejendom kommer til at bestå af 6 lejligheder, hvor lejlighederne på venstre side er 104 m2 og på højre side er 107 m2 - alle med adgang til god stor altan på 12 m2. Bygningen er med elevator og egen parkeringsplads til hver lejlighed. Denne ejendom ligger i Sølvsmedjens syd /sydvestlige hjørne, som giver en ned adgang til parkering og et grønt område foran bygningen. Ydermere er der masser af sol hele dagen på de store altaner/terrasser. Stisystemet der forbinder Sølvsmedjen med Graacksvej betyder, at man på få minutter kommer til banegården og Kolding centrum.

Fra trappeopgangen træder man ind i en lys entre med indbygget garderobeskab. Herfra åbner lejligheden op til et stort og lyst køkken/alrum med god arbejdsplads i køkkenet og i åben forbindelse til spise- og opholdsstue. Køkkenet er et kvalitetskøkken fra Svane/Invita eller lignende. Fra køkkenet har du adgang til den store altan på 12 m2, der giver dig mulighed for at nyde den glæde og nemheden ved at have en lejlighed, og samtidig have god plads til at nyde udelivet. Altanen ligger mod syd /sydvest, hvorved man på en solrig dag kan nyde mange timers sol på altanen. Den direkte adgang fra køkken, åbner også for gode muligheder for at grille året rundt, nyde forårets første solstråler eller dyrke dine egen krydderurter i krukker. Derudover indeholder lejligheden soveværelse med indbygget garderobe, badeværelse med inventar fra Svane og plads til vaskesøjle, samt et værelse til børneværelse, kontor eller gæsteværelse. Ydermere har lejlighederne også et godt depotrum, så man har mulighed for at skabe god opbevaringsplads i lejligheden.

Denne lejlighed ligger som den øverste i ejendommen, hvilket giver ekstra god loftshøjde i køkken og stue på grund af bygningens udformning med ensidig taghældning.

Lejligheden forventes klar til indflytning 14 måneder efter opstart af byggeri.

Boligen ligger i Centrum. Ålykkekvartereret og Sjællandskvarteret. I dette nabolag finder du blandt andet 7 børnehaver og 552 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Kolding Kommune i tal

 • Indbyggere
  93.061
 • Skoler
  29
 • Borgmesterparti
  Venstre
 • Solskinstimer
  1.646 pr. år
 • Grundskyld
  25‰
 • Skatteprocent
  25,5%
 • Kirkeskat
  0,92%
 • Børnehaver
  51

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Henning Larsen

Henning Larsen
Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 75 50 26 00

danbolig Kolding
Skippergården, Buen 12
6000 Kolding

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.