danbolig Kolding

Skippergården, Buen 12 6000 Kolding
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Kolding

danbolig Kolding, din ejendomsmægler i Kolding og omegn.
Vil du sælge din bolig, så bestil allerede i dag en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos danbolig Kolding ved vi at valget af ejendomsmægler er en vigtig beslutning. Vi har en afgørende betydning for, hvordan du kommer bedst videre og realiserer nye boligdrømme.

Personlig og professionel køberrådgivning

Har du brug for køberrådgivning? Hos danbolig Kolding tilbyder vi køberrådgivning, hvor vi bestræber os på at give dig et professionelt og trygt forløb, med fokus på tæt dialog gennem hele processen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,6 ud af 10

baseret på 20 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Helårsgrunde

Lejligheder

Følg også med her

Din ejendomsmægler i Kolding

danbolig Kolding har siden 1995 solgt boliger i Kolding kommune. Vores mange års erfaring fra boligmarkedet, sammen med vores store ekspertise og lokalkendskab, sikrer vi dig en gennemført bolighandel af høj kvalitet med vores erfarne ejendomsmæglere og sagskoordinatorer med baggrund som ejendomsmæglere. Vi tilbyder også køberrådgivning med stor ekspertise fra vores uddannede køberrådgivere.

Kontakt os for en uformel snak omkring din bolig eller bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Velkommen hos danbolig Kolding

Vi sørger for, at du som sælger er med på sidelinjen i alt, hvad vi foretager os. Det er dine ønsker og behov, der er afgørende for, hvordan vi tilrettelægger din bolighandel – det er dig, der er i centrum. Vi ved at en flot præsentation af din bolig, giver dig det bedste salg. Vi tilbyder derfor branchens bedste markedsføringsmateriale med billeder i høj kvalitet og en moderne prisvindende hjemmeside. Så ved du, at din bolig står forrest på boligmarkedet med den bedst mulige præsentation. Derudover har du igennem danbolig clevr adgang til markedets bedste digitale markedsføring.

Vi har altid et stort udbud af villaer, ejerlejligheder, boliglandbrug og mange andre boligtyper. Vores netværk er bredt, og vores altid opdaterede køberkartotek er uvurderligt. Det giver os den største køberberøring og den bedste mulighed for at sælge din bolig.
Hos danbolig Kolding har vi en meget høj kundetilfredshed både iblandt vores købere og sælgere. Vi arbejder hver dag på at give en professionel og personlig betjening til vores kunder. Vi har i hele salgsforløbet en meget tæt dialog med vores sælgere, så kan vi sikre os den rigtige rådgivning og det bedste salg med udgangspunkt i netop dine behov.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/4
Alternate Text
Solgt

Overtaget fra anden mægler

Heino og personalet har gjort det nemt og trygt for mig.

– Agervænget 19, Tved
Alternate Text
Solgt

God kommunikation og hurtig opfølgning

Der har altid været venlig og kompetent modtagelse ved vores henvendelser til danbolig Kolding. Der har været god kommunikation mellem mæglerne og der blev altid fulgt op efter hver fremvisning. Der var hurtig respons på status af salget og afklaring af spørgsmål. I forbindelse med forhandlingen på ejendommen var mægler rigtig god til at se muligheder i at få handlen til at lykkedes.

– Vestervænget 62, Vonsild
Alternate Text
Solgt

Vores bedste anbefalinger

I forbindelse med vores salg har vi været særlige glade for de gode tilbagemeldinger vi altid fik af mæglerne efter fremvisningerne af vores hus. Danbolig var rigtig gode til at følge op på kunderne, så vi hele tiden vidste hvor i processen vi var. Det gav tryghed og følelsen af, at vores salg blev taget seriøst.

– Solkrogen 6, Harte
Alternate Text
Solgt

Stor tilfredshed med boligsalget

Stor tilfredshed med salget af vores bolig. Det var en behagelig mægler der solgte vores hus og vi fik god information i forbindelse med salget. Helt igennem en god oplevelse.

– Henrik Rantzaus Vej 8

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 2 butikker

Se vores butikker
Villa
Nyhed!

Nøddebo 19, 6000 Kolding

2.395.000 kr. 206 m² 8 rum
Villa
Nyhed!

Bastrup Skovvej 7, Bastrup, 6580 Vamdrup

1.595.000 kr. 183 m² 3 rum
Villa
Nyhed!

Åbenråvej 33, 6000 Kolding

2.795.000 kr. 159 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Vestergaardsvej 51, 6051 Almind

1.495.000 kr. 122 m² 4 rum
Åbent hus 7. okt 11:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Korsørvej 6, 6000 Kolding

2.795.000 kr. 171 m² 3 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Kolding

Solgt september 2023
Villa
Solgt

Alpedalsvej 14, 6000 Kolding

60 m² 2 rum
Solgt september 2023
Villa
Solgt

Spættevej 2, 6000 Kolding

101 m² 4 rum
Solgt september 2023
Villa
Solgt

Nyhegnet 11, Tved, 6000 Kolding

161 m² 4 rum
Solgt september 2023
Villa
Solgt

Eliassensvej 58, 6000 Kolding

116 m² 5 rum

Køberrådgivning hos danbolig Kolding

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Vi tilbyder dig en individuel rådgivningspakke efter dine ønsker

Udover grundpakken tilbyder vi følgende tilvalgsydelser:

- Prisforhandling
- Deltagelse ved fremvisning*
- Gennemgang af boligen med en byggesagkyndig
- Indledende rådgivning ved fejl/mangler
- Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse
- Udarbejdelse af Tinglysningsfuldmagt
- Ansøgning om Civilstyrelsens tilladelse
- Deltagelse ved overdragelse*
- Udarbejdelse af testamente

Kontakt os for en samlet pris på din skræddersyede køberrådgivningspakke.

*Kun indenfor Kolding Kommune

Vi tilbyder personlig køberrådgivning i Kolding og omegn – og hjælper dig til et trygt boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver i Kolding, der har styr på din bolighandel og bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Hos danbolig Kolding har vi et køberrådgivningsteam, bestående af 3 dygtige køberrådgivere, alle uddannet ejendomsmæglere MDE og med mere end 35 års samlet brancheerfaring.

Det siger vores kunder om køberrådgivning

Anbefaling fra Maria og René
Da vi købte vores hus, vidste vi allerede forinden, at vi ville have en køberrådgiver med i processen. Efter en personlig anbefaling endte vi med at kontakte Danbolig i Kolding og det har vi ikke fortrudt i et eneste sekund. Her kom vi i kontakt med Helena Marott. Helena styrede hele købsprocessen og førte alt kontakt med sælgers ejendomsmægler om alt det praktiske, samt holdte styr på alle de tilhørende dokumenter, der fulgte med huskøbet. Desuden gav hun sig god tid til at sætte sig ind i vores sag, hvor hun bl.a. gennemgik hele købsaftalen med os, så vi blev integreret i hele processen. Alt i alt satte hun prikken over i’et i forbindelse med vores huskøb og hun sørgede for, at vi fik en rigtig god oplevelse som førstegangskøbere. Derfor kan vi med det varmeste give vores anbefaling til Danbolig i Kolding, hvor Helena for os var uundværlig."
Anbefaling fra Susanne og Tor
Da vi skulle købe hus for første gang, var det en stor hjælp at have Helena fra Danbolig ved vores side. Hun kunne gennemskue de mange komplicerede dokumenter, vi blev præsenteret for, og sørgede blandt andet for, at en gammel olietank, der befandt sig på grunden, blev tømt på sælgers regning. Det hele bidrog til, at vi som købere kunne føle os trygge ved, at alt ved handlen var, som det skulle være.
Fremragende hjælp og sparring
Jeg har fået fremragende hjælp og sparring i forbindelse med mit køb af hus. Der har været eminent struktur hele vejen igennem.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Du er inviteret til Vurderingsweekend

Kom med til Vurderingsweekend

Den 7. og 8. oktober har vi sat weekenden af til at besøge så mange boligejere som muligt og give dem en gratis vurdering. Et boligsalg kræver indsigt, erfaring og den rette plan. Vi står klar med det hele, så det kræver mindre af dig. Deltag i Vurderingsweekend og start med et lille besøg i dit hjem. Det er gratis og uforpligtende.

Forretningsoplysninger

danbolig Kolding
Skippergården, Buen 12
6000 Kolding

CVR: 26673720
Ejendomsmæglerfirmaet Henning Larsen & Co ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit, Nordea Bank Danmark A/S

ETU, Frida, Dansk Boligforsikring A/S , Alm. Brand og Wia forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Provision

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.