Grønnegaardsvej 1, Sdr Longelse
5900 Rudkøbing

  • 535.000 kr. 108 m² 4 rum
  • Kontantpris 535.000 kr.
  • Ejerudgift 1.099 kr.
  • Boligareal 108 m²
  • Grundareal 535 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Helårsvilla eller sommerhus med kig over marker

Roen sænker sig automatisk til synet af detåbne marklandskab, der breder sig lige foran denne fine villa på Langeland. Men udsigten er blotén af højdepunkterne, der er i spil her. Huset emmer nemlig af indretningsmuligheder, kan bruges både som helårsbolig samt sommerhus, og tilmed er det billigere end at bo til leje. Endelig er der også gode terrassearealer i den solrige have. Velkommen til Søndre Longelse.
 
Udefra ankommer I til en regulær rødstensvilla med et velvalgt farvespil, der ses på hoveddøren, stakittet, vinduesrammer og udestuens facade. I den modsatte side er huset flankeret af en muret garage.
 
Indenfor er det meste af stueplanet udgjort af en vinkelstue, der deler væg med køkkenet ved siden af. Drømmen om et samlende opholdsmiljø, hvor køkken og stue flyder sammen kan derfor nemt realiseres. I kan også vælge at beholde indretningen, som den er, hvor I nemt arrangerer en hyggelig spisekrog til hverdagens måltider i køkkenet.
 
Resten af grundplanen udgøres af udestuen, et praktisk bryggers, et badeværelse med klinkegulv og bruseniche og et disp. rum i forlængelse med garagen(pt indrettet som værelse, som ikke er godkendt). Sidstnævnte tilgås fra stuen og igen tilbyder planløsning fleksibilitet, hvor I oplagt kan inddrage noget af stuen til værelse, hvis Iønsker det. På ejendommens første sal findes et værelse sammen med e t møblérbar t repos, der kan rumme hjemmekontoret eller indrettes som ekstra soveplads.
 
Udenfor får de grønne fingre fri leg til at så grøntsager og plante blomster i bedene. Solskinstimerne kan også bruges i havemøblerne på terrassemiljøerne og forsynet med Ingrid Marieæbler fra frugttræet.
 
Beliggenheden er idyllisk med udsyn overåbne vidder og også vandet, hvis I begiver jer op ad bakken i nærheden. Stranden ses dermed også, og efter en cykeltur når I kyststrækningen. Bussen stopper få skridt fra mat riklen, mens indkøb ogøvrige fornødenheder nemmest klares i bil.
Boligfakta
Type Villa / Fritidsbolig
Energimærke D
Byggeår 1924
Ombygget 2014
Rum 4
Plan 1
Boligareal 108 m²
Udestue 16 m²
Garage 26 m²
Udhus 20 m²
Grundareal 535 m²
Økonomi
Kontantpris 535.000 kr.
Ejerudgift 1.099 kr.
Prisudvikling -8.55 %
Finansiering
Udbetaling 30.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 2.771 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 2.163 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 12.316
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 24,57‰
Kirkeskat 1,14%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Spodsbjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Spodsbjerg
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

2 lignende villaer i nærheden til 500.000-600.000 kr. på omkring 108 m2

Se lignende boliger
Villa

Torpevej 19, Torpe, 5900 Rudkøbing

575.000 kr. 91 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.