Lejbøllevej 54, Lejbølle
5953 Tranekær

  • Kontantpris 895.000 kr.
  • Ejerudgift 1.320 kr.
  • Boligareal 246 m²
  • Grundareal 700 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Villa / Fritidsbolig

Lejbøllevej 54, Lejbølle
5953 Tranekær

  • 895.000 kr. 246 m² 7 rum

Rummelig og istandsat landejendom i Lejbølle

Søger I et hjem til den store familie eller måske et fritidshus, hvor de næste mange ferier og weekender kan tilbringes? Hvis I ikke selv skal bruge ejendommen hver weekend, er der gode udlejningsmuligheder, idet ejendommen har været udlejet ud gennem bureau for kr. 54.000,- for denne rummelige og istandsatte landejendom i Lejbølle kan lidt af det hele. Velkommen til.
 
Ejendommen er tilbagetrukket fra landevejen og giver jer en skøn udsigt over markerne, hvor en lille markvej fører jer til Langelandsbæltet med gode fiskemuligheder. Samtidig er I ikke langt fra Emmebølle med en fantastisk badestrand og en velbesøgt campingplads, hvor I med garanti vil få mange timer til at gå i sommerhalvåret. I er også tæt på den smukke slotsby Tranekær eller Tullebølle med indkøbsmuligheder, mens Nordskolen og pasningstilbud er at finde mellem Snøde og Stoense.
 
I overtager nøglerne til en charmerende, lysegul ejendom fra 1877, hvor der i 2018-2019 er isat en del nye vinduer, installeret en varmepumpe og lavet nyt køkken. Tilstødende er en integreret garage med hvid port og direkte indgang til hjemmet via et disponibelt rum. Det stemningsfyldte førstehåndsindtryk fortsætter indenfor, hvor der venter 246 m2 fordelt over halvandet plan. Alt fremstår lyst og velholdt med hvidmalede loftsbjælker, som sammen med brændeovnen bidrager til den hyggelige atmosfære.
 
Stueetagen gemmer på tre værelser, tre stuer og et spisekøkken, hvor de hvide elementer står overfor hinanden og giver kokken de bedste arbejdsforhold. Skulle Iønske det, så kan Iændre på indretning og plantegning, for at skabe det perfekte hjem efter jeres drømme. I kan slå nogle af værelserne og stuerne sammen og danne store,åbne opholdsmiljøer at samles i. Stueplan afrundes af et bryggers og et brusebadeværelse, før turen fortsætter til førstesalen med yderligere to værelser.
 
Udenfor tilbringes de lune måneder i den dejlige have med græsplæne, buske og træer, der både sørger for gemmekroge og svalende skygge.
Boligfakta
Type Villa / Fritidsbolig
Energimærke F
Byggeår 1877
Ombygget 1989
Rum 7
Plan 2
Boligareal 246 m²
Garage 55 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 700 m²
Økonomi
Kontantpris 895.000 kr.
Ejerudgift 1.320 kr.
Finansiering
Udbetaling 45.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.168 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.957 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 12.316
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 24,57‰
Kirkeskat 1,14%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Bøstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bøstrup
Skøn natur
Fred og ro
Kunst og kultur
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren