Svingels Allé 13
4900 Nakskov

  • Kontantpris 995.000 kr.
  • Ejerudgift 1.659 kr.
  • Boligareal 88 m²
  • Grundareal 1.068 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Villa

Svingels Allé 13
4900 Nakskov

  • 995.000 kr. 88 m² 3 rum

Villa med sydvendt have og attraktiv beliggenhed i Nakskov

Attraktivt beliggende bungalow kan nu blive jeres!
 
Ejendommen ligger i gå-afstand til både det skønne grønne og rekreative område ved Svingelen med naturlegeplads og søer, samt Ringstien der indbyder til såvel gå-, løbe- og cykelturer, men også bare 2 km. fra den indre by med alle hverdagens faciliteter, herunder skoler og SFO, indkøbs- og transportmuligheder, bibliotek og svømmehal m.m.
 
Ejendommen er beliggende på en dejlig lukket og sydvendt grund, hvor såvel privatlivet som det omkringværende dyreliv kan nydes i fulde drag. Til ejendommen hører en carport samt 2 udhuse.
 
Ejendommen er indrettet med en rummelig entré. Veldisponeret elementkøkken, hvor der også er spisekrog, men som også vil være muligt at åbne op for mod den nærliggende stue. Den rummelige stue er oplagt til at inddele i en både spiseafdeling og sofagruppe, ligesom der her er udgang til en mindre overdækket veranda, hvorfra haven kan nydes. Godt soveværelse med god skabsplads. Baggang hvorfra der er udgang til haven, men også nedgang til kælderen.
 
Kælderen fremstår anvendelig, idet den er højloftet, ligesom der er bl.a. er installeret genvindingsanlæg, der giver et godt indeklima. Kælderen er indrettet med 3 rigtig gode værelser samt et mindre vaskerum forberedt til vaskemaskine og tørretumbler. Derudover et nydeligt flisebadeværelse med toilet, håndvask i skabsarrangement og bruseniche samt gulvvarme.
 
Ejendommen opvarmes med fjernvarme, som sikrer en fornuftig årlig varmeøkonomi.
 
Ejendommen er oplagt for den lille familie, hvor den attraktive og centrale beliggenhed er et stort ønske, men vil også kunne benyttes som flexbolig efter Flexbolig-ordningen!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1936
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 88 m²
Kælder 88 m²
Carport 12 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 1.068 m²
Økonomi
Kontantpris 995.000 kr.
Ejerudgift 1.659 kr.
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.739 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.427 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Nær hverdagens gøremål og grønne områder

Den attraktive beliggenhed forener på fin vis grønne områder med hverdagens gøremål. I finder bus, indkøb, skole og daginstitution inden for halvanden kilometer. Der er heller ikke langt til gågaden med lækre spisesteder og spændende butikker. Alt imens sætter Svingelen, skov og marker tempoet ned med afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Afslutningsvis får I nem adgang til Nakskov Station.

Kommunen i tal
Indbyggere 40.107
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 33,09‰
Kirkeskat 1,23%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Nakskov

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nakskov
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.