Maglehøjvej 72
4900 Nakskov

  • Kontantpris 795.000 kr.
  • Ejerudgift 1.573 kr.
  • Boligareal 213 m²
  • Grundareal 588 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa / Fritidsbolig

Maglehøjvej 72
4900 Nakskov

  • 795.000 kr. 213 m² 6 rum

Velkommen til Maglehøjvej 72 en særdeles velholdt bindingsværksejendom med udsigt til deåbne marker og højt til himlen og under 1,5 km til centrum.
 
Maglehøjvej 72 er beliggende den gamle handelsby Nakskov, der rummer alt fra gågade, restauranter, svømmehal, fast togforbindelse til Nykøbing, ca. 10 min kørsel til badestrandene ved Hestehovedet og Maglehøj Strand. Derudover er Nakskov også en by der er beliggende nær naturskønne områder, som eksempelvis Inderfjorden og ringstien som du finder lige rundt om hjørnet, der indbyder til hyggelige gå-, cykel- eller løbeture. Ønsker du flere naturoplevelser, er Danmarks længste dige bestemt også et godt bud. Diget strækker sig langs den Lollandske sydkyst helt ned til Rødby, hvor Lalandia bl.a. også er beliggende.
 
Huset er løbende renoveret og fremstår i en god stand såvel ude som inde. En ejendom man kan kalde indflytningsklar, for den nye ejer. Arealerne udenom er også særdeles velholdt, med stort terrasseområde, hyggelige blomsterbede, redskabsskur og en god stor carport.
 
Ejendommen er i 1½ plan. I stueplan består boligen af en entre med flisegulv og indbyggede skabe. Stor dagligstue med trægulve. Fra stuen er der trappe til førstesalen og pille-brændeovn. Går du gennem den charmerende franske dør for enden af daglig stuen kommer du til spisestuen. Spisestuen er lys og solens stråler står gennem det store vinduesparti, hvorfra du kan sidde og spise aftensmaden, mens du nyder udsigten ud over havens blomsterbede. Fra spisestuen er der også udgang til terrassen. Nydeligt køkken med fyldningslåger i respekt med husets stil og med plads til spisekrog. Rummeligt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler og udgang til haven. Huset i rummer i stueplan også et gæstetoilet med håndvask i skabsarrangement. Stort badeværelse med flisegulv og bad. Skabsarrangement med god opbevaringsplads og håndvask.
 
Førstesalen rummer en fordelingsgang med adgang til to store soveværelser. To mindre værelser hvor det ene i dag mere fungerer som påklædnings værelse med stor skabsvæg.
 
Ejendommen kan også benyttes efter Flexbolig-ordningen.
 
Den perfekte ejendom for køber derønsker sig en særdeles velholdt og indflytningsklar ejendom, med masser af plads tæt på centrum.
Boligfakta
Type Villa / Fritidsbolig
Energimærke E
Byggeår 1900
Ombygget 1978
Rum 6
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 213 m²
Udhus 8 m²
Carport 24 m²
Udhus 22 m²
Grundareal 588 m²
Økonomi
Kontantpris 795.000 kr.
Ejerudgift 1.573 kr.
Prisudvikling -27.40 %
Finansiering
Udbetaling 40.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.626 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.569 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 40.056
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 33,09‰
Kirkeskat 1,23%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Nakskov

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nakskov
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren