Villa / Fritidsbolig

Hollevej 28, Vejleby
4970 Rødby

  • Kontantpris 895.000 kr.
  • Ejerudgift 2.460 kr.
  • Boligareal 200 m²
  • Grundareal 2.242 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Villa / Fritidsbolig

Hollevej 28, Vejleby
4970 Rødby

  • 895.000 kr. 200 m² 7 rum

Et idyllisk landsted... - kan anvendes som flexbolig

I de skønneste, landlige og idylliske omgivelser på det sydlige Lolland, finder man dette utrolig charmerende landsted. Ejendommen er beliggende med ca. 10 minutters kørsel til Rødby, Maribo og det nye Femern Bælt projekt. Ejendommens historie tæller hele 324 år (opført i år 1700), og sælger har ejet huset siden 1987, men faktisk har ejendommen været i familiens eje i hele 7 generationer! Det er et helt utroligt dejligt sted.
 
Ejendommens "stuehus" , rummer intet mindre end 200m2 beboelse, og rumfordelingen er som følger: Entré/fordelingsgang, 2 hyggelige forstuer, en skøn opholdsstue med spiseafdeling, et dejligt landligt køkken med udsigt til gårdhaven, badeværelse med badekar, spisekammer, samt 2 gode soveværelser. På 1. salen er stor repos som er udnyttet som "bibliotek" samt et stort åbent rum med masser af muligheder for at indrette til flere værelser efter behov.
Fra køkken har man ind-/udgang til den skønne lukkede veranda, med videre forbindelse til vaskehuset.
 
Ejendommen opvarmes ved luft til vand varmepumpe. Anlægget er leaset, og sælger betaler kun 436 kr. om måneden i abonnement. Køber indtræder i kontrakten, men kan også vælge mod betaling at opsige aftalen. BILLIG varmeudgift.
Huset er jf. energimærke hulmursisoleret.
 
Til stuehuset er den gamle staldbygning, hvor her er plads til hobbyværkstedet, lager, gildesal eller lige det du ønsker dig! I videre forbindelse fra staldbygningen er det store maskinhus med stor port omme bagved. Generelt er udbygningerne i en rigtig pæn stand, og sælger har vedligeholdt ejendommen både ude- og inde til punkt og prikke.
 
Bygningerne danner til sammen det skønneste idylliske gårdmiljø, hvor du kan være fuldstændig ugeneret. Sælger har formået at skabe en helt særlig stemning, som skal opleves.
 
Grunden er fortryllende, og råder over et areal på hele 2.242m2. Grunden er primært anlagt med flot stenbelagt indkørsel, en dejlig gårdhave, smukke buske, bede og træer. Bagerest på grunden står et igangværende Orangeri projekt, hvor du har mulighed for at skabe din helt egen udsigtspost, hvor det omkringliggende lollandske landskab og de smukke kirker kan betragtes i alt slags vejr.

Ejendommen kan anvendes som flexbolig.
 
Lyder dette som noget for dig? Kontakt os allerede i dag på tlf. 54 60 25 00, og book din personlige fremvisning. Vi fremviser alle ugens 7 dage.

_______

Søger I et landsted… men ikke bare et landsted? En ejendom med et hav af anvendelsesmuligheder. Er I på udkig efter jeres næste helårsbolig? Måske ikke lige nu, men på sigt? Hollevej 28 rummer den ægte landidyl stemning, og er ejendommen som gør sig godt både som helårsbolig, eller som en overskuelig familie-flexbolig, der kan være hjertet for jeres fremtidige ferieminder.

Helårsbolig – måske på sigt? Ejendommen gør sig godt som et idyllisk landsted, og har gode rammer for helårsbeboelse. Der er tale om en ejendom med en optimal energiløsning i form af en luft til vand varmepumpe, samt gode isoleringsforhold. Her er plads til hobbyværkstedet, veteranbilerne, dyrehold, eller noget helt andet som din familie måtte drømme om. Du ønsker måske ikke at flytte teltpælene på landet lige nu, men drømmer om det på sigt? Måske har du et job der først tillader dig at udleve din drøm på landet i fremtiden? Et landsted med den kvalitet som Hollevej 28 rummer, bliver sjældent udbudt, køb nu og flyt senere! Ejendommen kan nemlig anvendes som flexbolig / feriebolig.

Flexbolig – benyt ejendommen som feriebolig? Lolland er blevet et hit for flexboliger. Mange har købt feriebolig i de seneste år, og det helt store samtaleemne er den nye Femern Bælt forbindelse, som forventes at stå færdig i 2029, som forbinder Lolland & Tyskland med ca. 10 minutters kørsel. Lolland har MANGE aktiviteter at byde på når det kommer til ferieunderholdning for alle aldersgrupper. Skal børnene underholdes? Tag i Knuthenborg Safari Park og oplev de eksotiske dyr, eller tag en dukkert i Lalandia Rødby, eller den skønne strand i Kramnitze. Er du til smuk natur? Tag til det smukke gods Christianssæde og gå en tur i deres fortryllende store skovarealer, eller en tur til Naturcenter Lyttesholm, klitområderne ved Bunddragerne eller besøg Hyllekrog fyr! Er du til lækker mad og gastronomi? Besøg Sakskøbing Hotel, Oreby Kro, Den Fuldekomne Fisker i Onsevig, Restaurant Ö i Nysted, Hages Badehotel eller en af de mange gode restauranter langs den sydlige kyst. Vi har årlige festivaler, blandt andet Madens Folkemøde og den nye populære Whitsun Festival, vi har smukke øer som er et besøg værd, og vigtigst af alt vil du opleve hjælpsomhed og varme hos de lokale på Lolland.

Flere generationer Ejendommen på Hollevej har mange indretningsmuligheder, og kan med fordel overvejes at købes med formål til at bo flere generationer under samme tag, eller et par gode venner, som ønsker at danne et fællesskab for de små i familien.
Boligfakta
Type Villa / Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Luft til vand varmepumpe
Byggeår 1700
Rum 7
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 200 m²
Udhus 180 m²
Carport 30 m²
Udhus 100 m²
Grundareal 2.242 m²
Økonomi
Kontantpris 895.000 kr.
Ejerudgift 2.460 kr.
Finansiering
Udbetaling 45.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.191 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.085 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 39.453
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 17,4‰
Kirkeskat 1,23%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vejleby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vejleby
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Rødby

Solgt september 2024
Villa
Solgt

Errindlevvej 42, Errindlev, 4895 Errindlev

122 m² 3 rum
Solgt september 2024
Fritidsbolig
Solgt

Tjørnevænget 2, Bredfjed, 4970 Rødby

45 m² 3 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Møllevænget 20, 4970 Rødby

102 m² 3 rum
Solgt august 2024
Fritidsbolig
Solgt

Svalestien 116K, 4970 Rødby

46 m² 3 rum