Villalejlighed
Ny pris!

Gyldendalsvej 26, 1.
2800 Lyngby

  • Kontantpris 7.995.000 kr.
  • Ejerudgift 5.111 kr.
  • Boligareal 105 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villalejlighed
Ny pris!

Gyldendalsvej 26, 1.
2800 Lyngby

  • 7.995.000 kr. 105 m² 6 rum

Fantastisk villalejlighed på hele 172 kvm. fordelt på 1. og 2. sal samt anneks.

Beliggende midt i centrum af Kgs. Lyngby, for enden af hyggelig og blind vej - så bliver beliggenheden ikke meget bedre.
Fra ejendommen er der kun en kort spadseretur til alle byens bekvemmeligheder med shopping, cafeer, restauranter, S-tog og meget mere. Kgs. Lyngby er samtidigt kendt for sine smukke omgivelser ved bl.a. Mølleåen, Lyngby Sø og ikke mindst Dyrehaven.
 
Lejligheden er placeret på 1. og 2. sal i en smuk ejendom fra 1925, som ejerne i fællesskab løbende har vedligeholdt, med bl.a. pudsede facader, tegltag og vinduer fra 2013 og det hele opvarmes med fjernvarme. Lejligheden udgør 147 kvm. og hertil kommer 25 kvm. selvstændigt fungerende anneks.
 
Selve lejligheden fremstår i flot stand, og er super charmerende, med sildebensparketgulve, højt til loftet og et skønt lysindfald.
Indretningen byder på repos med plads til sko og overtøj og udgang til stor syd/øst vendt altan. To dejlige stuer en-suite med franske døre og dejlig udsigt over byen. Fra stuen er der åben forbindelse til det nydelige køkken med hvide elementer, træbordplade og udsigt over haven. Pænt badeværelse med stor bruseniche, lyse fliser og gulvvarme. Desuden to rigtig gode og rummelige soveværelser.
2. salen er udnyttet med 42 kvm. (ikke godkendt til beboelse) og rummer to dejlig store og lyse værelser, begge med udgang til den skønneste syd/vest vendte tagterrasse, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt over byens tage. 
 
Parkeringspladsen foran huset, samt den dejlige store sydvendte have bagved ejendommen, tilhører denne lejlighed. Bagerst i haven er der em stor terrasse og et dejligt anneks på 25 kvm. som ligeledes er tilhørende lejligheden. Dette fremstår i god stand og er indrettet med både køkken, badeværelse, stue og hems. Her er også indlagt fjernvarme. Annekset er pt. udlejet frem til 30. juni 2025 og ny ejer overtager lejekontrakten med en årlig indtægt på ca. 65.000,- efter skat og driftsudgifter.
I kælderen er der depotrum til opbevaring samt vaskerum. Det store disponible rum under terrassen på forsiden af ejendommen tilhører ligeledes lejligheden. Her er masser af muligheder for at have et dejligt værksted eller bare en masse god opbevaringsplads. 
 
Ønsker du at bo dejligt centralt, i en smuk ejendom med god plads, dejlige terrasser og egen have? Så er denne fantastiske villalejlighed helt sikkert noget for dig. Kontakt os på 45935400 for en fremvisning!
Boligfakta
Type Villalejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1925
Etage 1.
Rum 6
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 105 m²
Kælder 30 m²
Anneks m. erhversstatus 25 m²
Grundareal 986 m²
Økonomi
Kontantpris 7.995.000 kr.
Ejerudgift 5.111 kr.
Finansiering
Udbetaling 400.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 48.671 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 38.692 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 58.538
Skatteprocent 24,38%
Grundskyld 6,7‰
Kirkeskat 0,6%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Kongens Lyngby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Kongens Lyngby
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi voksede ud af lejligheden i København da barn nr. 3 var på vej og havde brug for lidt mere rolige omgivelser samtidig med at vi stadig var tæt på byen."

Sådan er kvarteret

"Der er roligt for enden af den blinde vej, men dagligvarer, Magasin, Storcenter, Biograf, Byggecenter, hovedgadens specialbutikker og S-tog er alt sammen inden for få hundrede meter. Samtidig er der kort til skønne grønne områder som Ermelundstien, Sorgenfri Slotspark, Lyngby sø m.fl."

Det viser vi vores gæster

"Selv hvis vejret er dårligt er der altid dejligt lyst i alle rum, men stue/køkken er det centrale sted med gæster hvis det skal være indenfor og ellers at der ekstra skønt på tagterrassen med en drink eller en middag fra grillen."

Her handler vi

"Dagligt indkøb foregår i Føtex/Netto der ligger 220 meter væk eller Menu der er 190 meter herfra. Alverdens andre typer shopping kan næsten altid imødekommes i de mange specialbutikker på hovedgaden, Storcenteret eller Magasin - alt sammen inden for få hundrede meter."

Her slapper vi af

"På altanen om morgenen, tagterassen om aftenen - haven er god til leg med hunden eller badminton. Vi tager ofte til Ermelunden hvis vi vil have mere natur - men stadig for os selv - mens Lyngby sø, Dyrehaven eller Bellevue er oplagte valg hvis vi er til mere liv omkring os."

Hvorfor flytter vi herfra

"Flytter sammen med kæresten og vi vil gerne starte et nyt sted op sammen."

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Lyngby

Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Nørgaardsvej 18B, 1. th., 2800 Lyngby

56 m² 2 rum
Solgt april 2024
Andelsbolig
Solgt

Lundtoftevej 58, st.. th., 2800 Lyngby

58 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Eremitageparken 93, 2800 Lyngby

126 m² 5 rum
Solgt april 2024
Rækkehus
Solgt

Buddingevej 31A, 2800 Lyngby

126 m² 6 rum