Kauslundevej 32, Kauslunde
5500 Middelfart

  • 1.595.000 kr. 248 m² 8 rum
  • Kontantpris 1.595.000 kr.
  • Ejerudgift 2.387 kr.
  • Boligareal 248 m²
  • Grundareal 2.530 m²
  • Rum 8
  • Energimærke

Charmerende og rummelig villa i Kauslunde

Få historisk dybde og sjælfuldhed for alle pengene i denne ejendom fra 1874. Boligen giver med sine tre stuer og en havestue masser af plads til samværet, og imens kan store som små indtage de fire værelser til eftertænksomme stunder. Hobbyprojekterne får nemt liv, for med mange disponible rum kan alle drømme om vinkælder, fitnesslokale eller kreative syslerier blive en realitet. Endelig omgives I også af naturens farver via beplantningen på den store grund.
 
Allerede udefra fortæller huset sin egen historie, da den hvide gavl prydes af ordene“Den gamle Skole”. Der er opført to bygninger med en nydelig rød tråd imellem den. Den ene har en hvid facade, den anden har hvide tavl og sort bindingsværk, og begge fremviser røde rammer om sprossevinduerne.
 
Opholdsmiljøerne bliver et tema inden døre, hvilket foruden et køkken og havestuen naturligvis skyldes de tre stuer. Helt inspireret af Picassos røde og blå periode kan I vælgeét markant farveskema til hver af disse hjerterum. I kan også inddrageén af stuerne til et værelse. I forvejen byder stueplanet på ét soverum.
 
Der er også et toilet, et bryggers og et disponibelt rum, og på første sal er den ene ende tilsvarende allokeret til disponible kvadratmeter. Resten af etagen udgøres af tre værelser, et toilet og et badeværelse. Planløsningen afrundes af to kælderlokaler, der samlet byder på tre disponible rum og et stort bryggers.
 
Udenfor er der træer og grønne vidder, så langtøjet rækker. På den anden side af hækken bliver der ikke langt til syndsforladelse i kirken, som er én af de nærmeste naboer. Bussen stopper for fødderne af jer, mens I kan cykle til toget, Skole, idrætstilbud og indkøb.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1874
Ombygget 1949
Rum 8
Bad 1
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 248 m²
Kælder 65 m²
Udestue 15 m²
Garage 43 m²
Udhus 34 m²
Grundareal 2.530 m²
Økonomi
Kontantpris 1.595.000 kr.
Ejerudgift 2.387 kr.
Prisudvikling -11.14 %
Finansiering
Udbetaling 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 8.188 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.531 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 39.603
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 21,29‰
Kirkeskat 0,9%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Kauslunde

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Kauslunde
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.