Tanderupvej 59, Tanderup
5591 Gelsted

  • 798.000 kr. 148 m² 4 rum
  • Kontantpris 798.000 kr.
  • Ejerudgift 1.453 kr.
  • Boligareal 148 m²
  • Grundareal 1.433 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Rummelig villa i Tanderup på stor grund

På Tanderupvej 59 kan I nu overtage denne villa på 148 m 2, som har en lille kælder på 8 m 2 og er placeret på en grund på 1.433 m 2 i Tanderup sydvest for Gelsted.
 
I bosætter jer i et hyggeligt og familievenligt landsbymiljø omgivet afåbne marker med en kirke samt kort afstand til Wedellsborg Slot og Sønder Aaby Strand. Hverdagens fornødenheder findes blot en køretur væk i byen Gelsted med daginstitution, skole, idrætshal, togstation og indkøbsmuligheder. Ydermere det tager heller ikke lang tid for pendleren at nå til motorvejen.
 
Murstensejendommen fra 1915 og kan desuden bryste sig af en lav varmeregning fra pillefyret. Udover et isoleret værksted er der en garage, hvor bilen kan parkeres.
 
Inden døre kan I se frem til flot fyrretræsplankegulv og en veldisponeret planløsning. Den rummelige entré giver adgang til et værelse samt bryggerset, hvor I kan installere praktiske vaskefaciliteter. Videre finder I badeværelset med en bruseniche og gulvvarme, og endelig afrundes etagen af et fremragende opholdsmiljø med køkken-alrum, stue og spisestue. Køkkenet er fra HTH, og pladsen under trappen kan med fordel udnyttes til en dagligdagsspiseafdeling. Til mere festlige lejligheder kan I tage spisestuen i brug, og den anden stue med karnap rummer snildt et behageligt sofaarrangement. På førstesalen gemmer der sig yderligere to indretningsvenlige værelser, og kælderen byder på et lille, disponibelt rum til opbevaring.
 
Udendørs får I fornøjelsen af en skøn terrasse med udgang fra køkkenet. Der er også flisebelægning flere andre steder i haven, der er anlagt med en legevenlig græsplæne- for slet ikke at tale om gårdspladsen, hvor der også kan placeres havemøbler og grill, så solen kan nydes fra flere sider dagen igennem.
 
Kontakt os i dag for en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke F
Byggeår 1915
Ombygget 1980
Rum 4
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 148 m²
Kælder 8 m²
Carport 30 m²
Udhus 23 m²
Grundareal 1.433 m²
Økonomi
Kontantpris 798.000 kr.
Ejerudgift 1.453 kr.
Finansiering
Udbetaling 40.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.981 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.208 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 39.603
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 21,29‰
Kirkeskat 0,9%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Tanderup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tanderup
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.