Kærsagrene 47
4700 Næstved

  • Kontantpris 4.195.000 kr.
  • Ejerudgift 5.393 kr.
  • Boligareal 158 m²
  • Grundareal 943 m²
  • Rum 5
Villa

Kærsagrene 47
4700 Næstved

  • 4.195.000 kr. 158 m² 5 rum

Projektsalg - Huset er under opførsel og forventes færdigt i foråret 2023

Flot byggeprojekt fra Bernt Nielsen Huse, der er beliggende i den attraktive udstykning "De Lodne Højder" i Næstved. Her er tale om et nøglefærdigt byggeprojekt, lige til at flytte ind i, hvor du blot selv skal stå for anlægning af have.
 
Fra ejendommen er der kort afstand til alt hvad hjertet begærer. Her får I Næstved Storcenter, Næstved Megacenter, den nye Retail park, samt attraktiv skole og daginstitutioner lige ved hånden og på blot et kvarter kan i svinge bilen ind på motorvejstilkørslen ved Rønnede, og så det jo værd at nævne at motorvejen er på vej til Næstved og vil gøre turen hurtigere.
 
Huset er er et vinkelhus på 158m², som herudover får integreret dobbelt vognport med tilhørende skur. Du vil derfor kunne tilgå boligen tørskoet, hvor ejendommens entré fordeler til et praktisk bryggers, badeværelse med bruseniche, samt to gode værelser. Husets hjerte er det lyse og rummelige køkken/alrum med HTH-køkken. Rummet har åben forbindelse til stuen, der er placeret i ejendommens vinkel. Både køkken/alrum og stue laves med indvendige lofter til kip, samt med lyd absorberende gipsplader i køkken/alrum. Herudover vil i helt sikkert komme til at nyde det gode naturlige lysindfald fra de store vinduespartier mod syd og vest. Fra alrummet tilgås et kontor, som ligeledes kan anvendes til et tredje værelse. Sidst - men ikke mindst - er der forældreafdelingen med soveværelse, walk-in, samt eget badeværelse. En god planløsning, som er tilpasset familiens behov i hverdagen.
 
Huset opføres med sadeltag i sorte betontegl, murede gavle, uden udhæng, med med gesims til de store arkitekttagrender i zink. Herudover får i skiffer sålbænke, rationel vinduer model Aura Plus træ/alu i mørkegrå og plankegulve i alrum, stue og værelser. Huset opvarmes med gulvvarme via luft-vand varmepumpe, som ligeledes har ventilationsanlæg der genbruger varme fra huset til at producerer varmt vand.
 
Kontakt danbolig Vordingborg for mere information eller læs mere om Bernt Nielsen Huse lige her: https://www.bernt-nielsen.dk/
Boligfakta
Type Villa
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 2022
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 158 m²
Carport 40 m²
Udhus 9 m²
Grundareal 943 m²
Økonomi
Kontantpris 4.195.000 kr.
Ejerudgift 5.393 kr.
Finansiering
Udbetaling 210.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 24.302 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 19.283 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 84.507
Skatteprocent 25%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Næstved Nord, Holsted og Kalbyris

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Næstved Nord, Holsted og Kalbyris
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Godt naboskab

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren