Villa

Toftekærsvej 5, Ore
5400 Bogense

  • Kontantpris 1.295.000 kr.
  • Ejerudgift 1.526 kr.
  • Boligareal 142 m²
  • Grundareal 3.670 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Toftekærsvej 5, Ore
5400 Bogense

  • 1.295.000 kr. 142 m² 5 rum
Charmerende 1-plans hus i Bogense med idyllisk beliggenhed Dette indflytningsklare hus på Toftekærsvej 5, Ore, 5400 Bogense, er en drøm for naturelskere og dem, der ønsker en hyggelig tilværelse tæt på både landskab og bekvemmeligheder. Med en skøn beliggenhed midt i naturen og udsigt til marker fra næsten alle rum, byder dette hjem på en unik atmosfære og ro.
 
Huset byder velkommen med et stort køkken-alrum, der står i fin stand og indbyder til familieliv og sociale arrangementer. Køkkenet er lyst og rummeligt, og på ejendommen holdes der høns så du kan nyde friske æg direkte fra din egen have. 
 
Den hyggelige stue er centreret omkring en brændeovn og byder på en afslappende atmosfære med udsigt ud over de omkringliggende marker. 
 
Huset er yderst praktisk med et gæstetoilet, placeret perfekt i forhold til de to værelser samt køkkenet. Et praktisk viktualierum giver ekstra opbevaringsplads til diverse madvarer og husholdningsprodukter. Sidst, et dejligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, og hvor du kan komme hjem fra indkøb direkte ind i køkkenet uden besvær.
 
Med tre gode værelser og et badeværelse, der oser af charme med sine grønne fliser og badekar, imødekommer dette hjem behovene for både plads og æstetik.
 
Derudover rummer ejendommen et værksted og en garage, som giver mulighed for opbevaring af værktøj og parkering af bilen. Grunden strækker sig over 3.670 kvm, hvilket giver rig mulighed for udendørs aktiviteter og leg. Naturen omkring ejendommen er skøn, og samtidig er der kun cirka 20 minutters kørsel til Middelfart og under 10 minutter til Brenderup by, hvor dagligvareindkøb, skole, bager og andre faciliteter er let tilgængelige.
 
Dette hus er ikke blot en bolig, det er et hjem, der indbyder til en livsstil præget af natur, komfort og idyl. En unik mulighed for dem, der søger det bedste fra begge verdener - en oase af ro og samtidig bekvem nærhed til bylivet.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke B
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 1959
Ombygget 1974
Rum 5
Bad 1
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 142 m²
Udhus 28 m²
Udhus 25 m²
Udhus 31 m²
Garage 41 m²
Grundareal 3.670 m²
Økonomi
Kontantpris 1.295.000 kr.
Ejerudgift 1.526 kr.
Finansiering
Udbetaling 65.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.545 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.969 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 29.610
Skatteprocent 26%
Grundskyld 15,1‰
Kirkeskat 1,04%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Ore

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ore
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede hertil fordi vi ønskede et rummeligt etplanshus, med en større grund så vi kunne have både køkkenhave, frugttræer, og god plads til at gå tur i vores egen have, samt mindre dyrehold, men uden at skulle holde styr på et stort landsted. "

Sådan er kvarteret

"Huset er omgivet af den smukkeste udsigt til marker og hestehold, folk går ture med deres hunde og barnevogne, og man hilser på hinanden. Vi har søde naboer både hele vejen om grunden, men også rundt i Ore, hvor mange gerne tager sig en snak og mange engagerer sig i områdets forenings- og kirkeliv."

Det viser vi vores gæster

"Vi går ture rundt i haven, spiser jordbær, hindbær, æbler, blommer, mirabeller, druer efter sæsonen, og samler æg fra hønsene, eller går ture i Ore, og klapper hestene. Vi nyder solen på terrassen, eller finder et skyggefuldt hjørne i haven. I stuen tænder vi op i pejsen og nyder den smukke udsigt."

Her handler vi

"Vi handler Bogense, Middelfart og Brenderup, men oftest i Brenderup. I Brenderup er der både Dagli Brugsen med et godt udvalg af specialvarer og også Coop 365. Brenderuphus er også et kig værd. Vi har selv haft glæde af cafeen i Brenderuphus, hvor de har lækkert bagværk, også gluten- og mælkefri."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi flytter herfra for at komme tættere på vores familie i Vestjylland, så børnene kan få mere glæde af deres bedsteforældre."

Her slapper vi af

"Vi slapper af med udsigten ud til haven, hvor vi læser bøger, kigger på høns eller på småfuglene, der spiser på foderbrættet. Ellers hygger vi ved brændeovnen. Når vejret er godt, er det bare at vælge sig et sted til tæppet eller liggestolen, hvis ikke vi bare går ud til en af terrasserne."

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

1 lignende villa i nærheden til 1.100.000-1.500.000 kr. på omkring 142 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Charmerende 1-plansvilla
Villa

Overgade 3, Harndrup, 5463 Harndrup

1.395.000 kr. 133 m² 4 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere villaer i Ore

Seneste solgte boliger i danbolig Middelfart

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Størvænget 1, Skrillinge, 5500 Middelfart

167 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Majsvej 10, 5500 Middelfart

131 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Vejrøvænget 24, 5500 Middelfart

122 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Østergade 22, Gelsted, 5591 Gelsted

240 m² 5 rum