Landejendom / Villa

Skaboeshusevej 180, Skaboeshuse
5800 Nyborg

  • Kontantpris 4.795.000 kr.
  • Ejerudgift 3.253 kr.
  • Boligareal 184 m²
  • Grundareal 2,2 ha
  • Rum 5
  • Energimærke
Landejendom / Villa

Skaboeshusevej 180, Skaboeshuse
5800 Nyborg

  • 4.795.000 kr. 184 m² 2,2 ha 5 rum

MODERNISERET EJENDOM MED STORSLÅET UDSIGT OVER STOREBÆLT

Det er kombinationen af en helt fantastisk udsigt over Storebælt og marklandskaberne og en skøn villa, der i 2000 undergik en gennemgribende modernisering, I får her. Stilen er klassisk, og indretningen er veldisponeret på tværs af 184 kvadratmeter. Som prikken over i’et hører til ejendommen cirka 2,2 hektar jord. I tillæg til den suveræne udsigt over Storebælts blå bølger og de grønne marker er huset placeret ganske nær de mange tilbud i Nyborg. Det tager ikke mere end nogle få minutter at køre til midtbyen, og således er I både tæt på smuk natur og alle hverdagens gøremål. I midten af huset råder I over et markant opholdsrum, hvor stue og køkken-alrum er arrangeret i forening. Ind gennem vinduerne modtages et rigt lysindfald, og mens stuen er rummelig og let at indrette, så fremstår køkkenet med et fornemt design, der passer til den generelle æstetik. Foruden det nævnte opholdsrum er kvadratmeterne i stueplan allokeret til henholdsvis tre værelser, der alle er at finde ved den pæne entré. Der er også et badeværelse, mens etagen fuldendes af et bryggers og et disponibelt rum. På førstesalen tilgodeses I af et stort, åbent rum. Selve huset ligger ved det nordvestlige hjørne, og rundt om er der anlagt fine terrasser og en hyggelig have. Ved siden af boligen findes bygning, hvor der er plads til bilen og opbevaring m.m.
Boligfakta
Type Landejendom / Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1909
Ombygget 2000
Rum 5
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 184 m²
Kælder 6 m²
Bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, gartneri, råstofudvinding o. lign 60 m²
Grundareal 2,2 ha
Økonomi
Kontantpris 4.795.000 kr.
Ejerudgift 3.253 kr.
Finansiering
Udbetaling 240.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 29.307 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 22.743 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

En fordelagtig beliggenhed

I tillæg til den suveræne udsigt over Storebælts blå bølger og de grønne marker er huset placeret ganske nær de mange tilbud i Nyborg. Det tager ikke mere end nogle få minutter at køre til midtbyen, og således er I både tæt på smuk natur og alle hverdagens gøremål.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 32.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 12,8‰
Kirkeskat 1%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Aunslev, Skalkendrup og Nordenhuse 

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Aunslev, Skalkendrup og Nordenhuse 
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Min farbror Niels købte stedet i 1949 og solgte det i 2001 til os. Niels var frilandsgartner og dyrkede alle mulige slags grøntsager i hele jordstykket, marken. Der er stadig flere af de gamle frugttræer og jordbærplanter i haven. Inden vi flyttede ind i 2001 havde vi en arkitekt og håndværkere til at stå for tegninger og renovering. Vi hjalp til med de praktiske gøremål og har siden da vedligeholdt huset. "

Det viser vi vores gæster

"Det, vi sætter pris på mod øst, er udsigten mod Storebælt: Storebæltsbroen, vindmøllerne, Sprogø. Mod vest de store grønne eller gule marker med skoven i baggrunden. Vi elsker de skønne morgener med solen over havet, når drikkes kaffen lige uden for køkkendøren. "

Her slapper vi af

"Specielt terrassen mod syd, bag garagen er næsten altid god og hyggelig. Under halvtaget følger vi vipstjerterne der år efter år bygger rede, enten lige over os eller under solcellerne. Svalerne kommer midt, sidst i april og bliver sommeren over: der bygges rede, lægges æg, unger udklækkes, der fanges insekter og fodres unger. Det giver stedet en dejlig sommerstemning. Vi oplever også mange andre fugle, får besøg af fasaner, rådyr, harer og en gang imellem kommer ræven forbi på marken. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Nu er vi blevet ældre, og det kniber med at passe huset og haven, som vi gerne vil, så vi har sat huset til salg. Vi håber, at finde en køber, der vil sætte lige så meget pris på årets gang i naturen, det gamle husmandssted og forsat bruge jorden og solen til at dyrke frugt og grøntsager. "

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Nyborg

Solgt maj 2024
Fritidsbolig
Solgt

Sommerbyen 47, 5800 Nyborg

75 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Vindingevej 17, 5800 Nyborg

144 m² 4 rum
Solgt april 2024
Fritidsbolig
Solgt

Grønningen 5, 5871 Frørup

120 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Hesselgade 6, 5800 Nyborg

140 m² 4 rum