Thorasvej 8, Kysing Næs
8300 Odder

  • 1.998.000 kr. 84 m² 4 rum
  • Kontantpris 1.998.000 kr.
  • Ejerudgift 2.123 kr.
  • Boligareal 84 m²
  • Grundareal 800 m²
  • Rum 4

Ældre sommerhus nær natur, havnemiljø og strande

Allerede fra I kommer hen ad vejen, som er beliggende ca. 500 m. fra stranden og havnemiljøet, bliver du mødt af en dejlig sommerhusstemning. Området er et roligt sommerhusområde, hvor I vil have mulighed for at køre ned i gear, og stresse af. Tag et håndklæde omkring livet og kom ned og nyde vandet. Selve huset fremstår i gasbeton med og built-up tag med hældning. Grunden er anlagt med stor græsplæne, som en"robot" nemt kan klare, således I ikke behøver at tænke på græsslåning og prydhave, men derimod vil opleve freden og roen samt nyde livet mv. Haven giver også mulighed for at have en trampolin og bålplads og dyrke familieaktiviteter, så som fodbold, badminton samt diverse spil. Den rolige sommerhusstemning fortsætter indenfor, og her byder fritidshuset på et mindre køkken, der står i delvisåben forbindelse til stuen. Stuen fremtræder dejlig lyst og har god plads til hele familien, hvilket naturligvis også gør det til husets samlingspunkt. I stuen er der luft til luft varmepumpe samt brændeovn og gode store vinduer. Fra stuen er der adgang til et soveværelse samt stort værelse(opr. 2 værelser). Badeværelse med brus. Her får I mulighed for at få fingrene i et sommerhus, der giver rig mulighed for afslapning og nyde hinandens selskab. Der er ligeledes mulighed for at forbedre den nuværende stand, og sætte jeres eget præg, såvel ude som inde. Området: Børnevenlig badestrand. Ved Norsminde havn er der salg af friske fisk fra Fiskehuset, der også har udeservering på kajen- eller Norsminde Kro, der kan trylle dem til en gourmetmiddag. Specielle aktiviteter: Lystfiskeri, vandre- og fugleture langs Norsminde Fjord. Kystlinjen, der har flere badebroer, veksler mellem blandet sandbadestrand og mere stenet strand. Den varierede kystlinje danner grundlag for særdeles gode fiskepladser.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1965
Rum 4
Plan 1
Boligareal 84 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 800 m²
Økonomi
Kontantpris 1.998.000 kr.
Ejerudgift 2.123 kr.
Finansiering
Udbetaling 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.963 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 8.056 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Naturskønne omgivelser tæt på byen

Prikken over i’et er den skønne beliggenhed i Norsminde, hvor det hyggelige, maritime miljø ved Norsminde Havn er lige i nærheden. Her kan I spise frokost på kroen, og om sommeren er der kort afstand til Både Ajstrup Strand og Saksild Strand. Indkøbene kan klares i Odders mange dagligvarebutikker, og her finder I også en café. Aarhus er ligeledes kun en hurtig biltur væk.

Kommunen i tal
Indbyggere 23.304
Skatteprocent 25,1%
Grundskyld 30,32‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Saksild

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Saksild
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.