Prisvindende og gennemrestaureret
Villa / Landejendom

Kirkevej 47, Over Randlev
8300 Odder

  • Kontantpris 6.600.000 kr.
  • Ejerudgift 5.213 kr.
  • Boligareal 293 m²
  • Grundareal 19.827 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Villa / Landejendom

Kirkevej 47, Over Randlev
8300 Odder

  • 6.600.000 kr. 293 m² 8 rum

Prisvindende og gennemrestaureret  lystejendom lige uden for Odder

Omtrent midt mellem Odder og Hou har denne flotte ejendom stået siden 1889. Siden 2011 er stuehuset blevet gennemrestaureret og nyindrettet, således æstetikken er en behagelig kombination af det moderne og det klassiske, og takket være omfattende istandsættelser i de seneste år er kvaliteten og komforten tilsvarende tårnhøj. Dette ledsages af en idyllisk beliggenhed med udsigt ud over jordtilliggende marker, og resultatet er en fortræffelig helårsbolig, der både er energivenlig med jordvarme og solcelleanlæg. Odder Grundejerforening udtrykte i 2018 påskønnelse overfor Kirkevej 47, fordi den er velholdt og fremtræder på en tiltalende måde i landskabet.
 
Det charmerende stuehus fremstår med røde mursten med betontagsten Den fornemme stil er let at genkende i stueplanet, hvor I bliver mødt med den store og smukke hall med muret pejs som er med til at bidrage med ekstra varme og som passer smukt til rummet. Hallen adskiller sig fra tilsvarende landejendomme - Åbent til kip med de smukke dobbelt hall-trapper op til 1. salens store repos, der er oplagt til en hyggestue, hvor man kan nyde en drink mens I nyder synet af hallen. Fra hallen er der adgang til gæstebadeværelse samt praktisk og meget rummeligt bryggers til hverdagen. 
 
Hele vejen gennem boligens 293 kvadratmeter, er der en rød tråd, hvor man i stueplan har lagt vægt på fantastiske opholdsrum, hvor det imponerende køkken/alrum fra Schmidt køkken hurtigt bliver husets hjerterum, der er af nyere dato og udstyret med fortrinlige materialer og en høj funktionalitet, der skal vise sig symptomatisk for resten af huset. Der er lagt vægt på en dejlig spiseplads med udgang til terrassepartiet samt dobbelt glasdør til den hyggelige opholdsstue, der ligeledes har dobbelt glasdør til terrassen. De øvrige rum er et kontor, stort soveværelse med tilhørende walk-in-closet samt et skønt badeværelse med dobbelt bruseafsnit.  
 
Fra 1. salens repos, er der adgang til separat master bed-room i den ene af gavlende og 2 værelser i den modsatte ende. I får toilet med unikke flotte detaljer samt depotrum til opbevaring.
 
Grund og udbygninger:
Der er tænkt på udendørs aktiviteter til hele familien; både ham, hende og børnene. Fra den store terrasse er der niveau ned til plateau, hvor der er nedgravet pool. Fra både terrasse og pool er der skøn udsigt til oplyst ridebane og longeringfold. Der er anlagt dyrefolde på store dele af ejendommens knap 2 HA jordtilliggende der ligger ud for stuehuset. Grunden har mange fortræffeligheder og anvendelsesmuligheder, og det ses ved første øjekast. Just foran alrummet har man fornøjelsen af et større terrassemiljø med tilhørende swimmingpool. Rundt om gårdspladsen er der 3 udbygninger Garage på 125 kvm, der har gulvvarme (luft til vand) og 3 elektriske porte ind til søjlefri hal, der tillige har autolift og plads til værkstedsfaciliteter. I bygningen er der etableret toiletfaciliteter. Højloftet staldbygning med synlige og fritlagte loftsbjælker. Der er etableret heste bokse og plads til maskiner. Isoleret sidebygning, der er yderst velegnet til lager eller lettere liberalt erhverv med tilhørende kølerum. Bygningen er med port hvor mindre biler kan få adgang.
 
Landligt, men alligevel bynært:
Ejendommen finder man på Kirkevej overfor kirken og præsteboligen, der bl.a. var Steen Steensen Blichers barndomshjem - godt fem minutters kørsel til havnebyen Hou og Odders centrum. Det er altså nemt at nå byens mange muligheder og I får korte rejsetider, hvad end man skal mod Horsens, Skanderborg eller Aarhus. Lokalområdet skal heller ikke fornægtes, for her summer landsbyen af megen lokal aktivitet og bl.a. friskole, hyggelige gårdbutikker og restauranter (bl.a. Fru Møllers Mølleri) samt sportsfaciliteter. Området byder desuden på gårdbutikker, gode badestrande ved Saksild, der udmærker sig med det "blå flag", Hou´s hyggelige og moderne lystbådehavn og cafémiljøet langs kajen. Derudover er området særdeles godt til både fiskeri, roning, kajak, windsurfing og andre udeaktiviteter. Der er busforbindelser fra Hou til Odder, ligesom man kan nyde naturen og markerne på en cykeltur til både Odder og Hou eller i naturen på de lokale mindre veje. Et gennemført hjem med utallige detaljer, der stråler med elegance
Boligfakta
Type Villa / Landejendom
Udbudsform Salg
Energimærke A2010
Varmekilde Jordvarme
Byggeår 1889
Ombygget 2011
Rum 8
Bad 3
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 293 m²
Tiloversbleven landbrugsbygning 300 m²
Tiloversbleven landbrugsbygning 280 m²
Garage 125 m²
Grundareal 19.827 m²
Økonomi
Kontantpris 6.600.000 kr.
Ejerudgift 5.213 kr.
Finansiering
Udbetaling 330.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 37.841 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 30.247 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 23.896
Skatteprocent 25,1%
Grundskyld 14,4‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Randlev

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Randlev
Godt for børnefamilier
Rigt foreningsliv
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Odder

Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Rådhusgade 28, 8300 Odder

160 m² 5 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Rosensgade 132, 8300 Odder

156 m² 5 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Parcelvej 5, 8300 Odder

156 m² 6 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Lundevej 56, 8300 Odder

155 m² 7 rum