Kløverbakken 20, Ordrup
4540 Fårevejle

  • 1.795.000 kr. 92 m² 5 rum
  • Kontantpris 1.795.000 kr.
  • Ejerudgift 1.582 kr.
  • Boligareal 92 m²
  • Grundareal 1.217 m²
  • Rum 5

Nedsat kr. 200.000! Hyggeligt træsommerhus i Ordrup

På Kløverbakken 20 i Ordrup møder I dette fine og velholdte helårs fritidshus, der foruden en attraktiv, ugener t beliggenhed også kan bryste sig af en veldisponeret planløsning med et stort, lyst opholdsrum og ikke færre end otte sovepladser. Udenfor venter en god, solrig terrasse og en hyggelig have. Velkommen til. Basen for jeres kommende ferier ligger næsten for enden af e n blind v ej og er trukket langt tilbage på en koteletgrund. Mod naboen løber en lille, rislende bæk i skellet, og hvad angår nærområdet, har I hverken langt til den gode badestrand eller til grønne, rekreative arealer. Kysten nås på knap ti minutter på cykel, mens Næsskov ligger i nogenlunde samme afstand lidt mod vest. Skal I foretage dagligvareindkøb, kan det gøres i Fårevejle Kirkeby. Huset er løbende vedligeholdt, og inden for de seneste femår er den blå facade blevet malet. Denne får følgeskab af hvide fremhævninger ved vinduer, stern og udhæng, og når I træder indendøre, ankommer I til hovedhuset på 76 kvadratmeter. Centrum består af det fine opholdsrum med loft til kip og et behageligt lysindfald fra de sydvestvendte ruder. Her er tillige en brændeovn, der let opvarmer huset alene, hvis man ikke vælger at benytte den fjernstyrede varmepumpe til det. Køkkenet er placeret iåben forbindelse med stuen, hvorved det er nemt at være sammen på tværs af aktiviteter. Resten af de i alt 92 kvadratmeter er fordelt mellem et praktisk bryggers, et badeværelse, to sove værelser samt et større værelse i annekset. Umiddelbart foran stuen råder I over en solrig, delvist overdækket terrasse med tilhørende markiser, og på grunden ses endvidere en køkkenhave, et bålsted og en stor plæne til leg. En carport og flere udhuse afrunder herligheden. Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1979
Rum 5
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 92 m²
Carport 30 m²
Anneks i tilknytning til fritids- og sommerhus 16 m²
Grundareal 1.217 m²
Økonomi
Kontantpris 1.795.000 kr.
Ejerudgift 1.582 kr.
Prisudvikling -10.03 %
Finansiering
Udbetaling 90.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.313 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.352 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 32.881
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Fårevejle

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Fårevejle
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"Vi har en fantastisk badestrand, med en 100 meter lang badebro, hvor små både kan lægge til. Der er sandstrand hele vejen ud fra stranden, og vandet er lavt og meget børnevenligt. Det meste af tiden er det dog vores ugenerte grund og dejlige hus, hvor vi slapper af - med bl.a. med en god bog og diverse spil ude og inde. "

Derfor flyttede vi hertil

"Da jeg var barn, havde mine forældre sommerhus i Odsherred, og derfor har jeg altid betragtet området som Danmarks bedste feriested. Naturen en smuk og varieret, og uanset hvor i området man tager hen, foregår der altid en masse. "

Sådan er kvarteret

"Ordrup er en hyggelig lille by med cafeer, spisesteder, ishus samt mulighed for minigolf. Her møder man ofte nogle af sine søde og venlige naboer. Området omkring vores sommerhus er stille og roligt. Her er et smukt kuperet terræn, som byder på mange gå-, cykel- og løbeture. Hvis man er til golf, byder området også på Dragsholm Golf Club. "

Det viser vi vores gæster

"Tue er en af Danmarks dygtigste keramikere, som har udsmykket mange offentlige bygninger og kirker i landet – det er altid en fornøjelse at besøge ham, og se hans nyeste ideer. Hans hustru Marianne laver flotte gobeliner (vævede billedtæpper), og fortæller gerne om disse, ikke mindst i Pinsen hvor alle områdets ca. 50 kunstnere holder åbent hus. En rundvisning på Dragsholm Slot kan også anbefales. Hyggelige havne er der også flere af. Vi kører også ofte en tur med vores gæster, og stopper ved nogle af de specielt smukke udsigtspunkter. "

Her handler vi

"Rema købmanden i Fårevejle Kirkeby har alt, hvad vi har behov for i dagligdagen. Købmanden på vej ned til stranden sælger mange lokale spiselige ting, og de har begge åbent alle ugens dage. Hvis vi skal købe andet end madvarer, ligger det indendørs Asnæscenter med dets mange butikker kun ca. 6 km. væk. Vi synes også, at det er rigtig hyggeligt at handle, i de mange gårdbutikker i området. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Da jeg har været pensionist i nogle år, er min fysiske form ikke som den har været. Derfor tænker jeg at det er ”rettidig omhu” at huset nu sættes til salg, selvom jeg vil savne det meget. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.