Søgårdssvinget 14, Svinninge
4572 Nørre Asmindrup

  • 1.145.000 kr.115 m²4 rum
  • Kontantpris 1.145.000 kr.
  • Ejerudgift 2.083 kr.
  • Boligareal 115 m²
  • Grundareal 812 m²
  • Rum 4

Nydelig villa på lukket vej

Denne fine bolig kan lige nu blive jeres hjem i hyggelige Svinninge. Her venter jer en funktionel planløsning ideel til familien, og de 115 m2 fordeler sig over tre værelser, et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, et bryggers og et badeværelse. Dertil kan solen følges på begge sider af huset, hvor der er fine terrasser, mens haven er nem at holde og perfekt til leg for både store og små.. Hverdagens bekvemmeligheder finder I i nabobyen Vig. I bosætter jer på en stille, lukket vej i Svinninge, som er et trygt sted at vokse op og ideelt til familien. Herfra får I omtrent tre kilometer til Vig, hvor I finder alle hverdagens fornødenheder i form af skole, institution og indkøbsmuligheder. Der er også gode fritidsaktiviteter. I kan glæde jer til at indrette den hyggelige stue, som I kan arrangere med både spiseareal og bløde sofaer. Derudover skal I lægge mærke til det fine lysindfald, der strømmer ind gennem vinduerne og skaber en meget behagelig atmosfære. Der er rigeligt med opbevaringsplads i det pæne køkken, hvis elementer er velholdte med et udtryk i træ. Hvis I ønsker det er der også rum til at arrangere en mindre spiseplads i midten af rummet, hvor det hurtige måltid kan indtages om morgenen.
Boligfakta
Type Villa
Byggeår 1979
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 115 m²
Carport 48 m²
Grundareal 812 m²
Økonomi
Kontantpris 1.145.000 kr.
Ejerudgift 2.083 kr.
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.649 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.517 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Rolig beliggenhed

I bosætter jer på en stille, lukket vej i Svinninge, som er et trygt sted at vokse op og ideelt til familien. Herfra får I omtrent tre kilometer til Vig, hvor I finder alle hverdagens fornødenheder i form af skole, institution og indkøbsmuligheder. Der er også gode fritidsaktiviteter for både store og små.

Kommunen i tal
Indbyggere 32.881
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Nørre Asmindrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nørre Asmindrup
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.