Nygårdsvej 11
4573 Højby

  • 895.000 kr. 152 m² 3 rum
  • Kontantpris 895.000 kr.
  • Ejerudgift 2.275 kr.
  • Boligareal 152 m²
  • Grundareal 806 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Pæn og rummelig villa i Højby

På Nygårdsvej 11 i Højby ikke mere end fem kilometer vest for Nykøbing Sjælland møder I denne pæne og rummelige villa, der foruden en attraktiv beliggenhed tæt på hverdagens gøremål også byder på en veldisponeret planløsning i form af blandt andet en stor stue og tre regulære værelser. Velkommen til. Fra jeres kommende adresse har I hverken langt til det ene eller til det andet. I byen finder I alt det, I måtte få brug for i hverdagen inden for en radius af bare én kilometer. Det gælder således for skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom I bosætter jer hensigtsmæssigt i forhold til udmærkede idrætsfaciliteter og flotte, rekreative arealer. Boligen centrerer sig omkring den lyse og indbydende stue. Ind gennem de sprossede vinduer modtages et rigt og behageligt lysindfald, og til den gode stemning bidrager også den hyggelige brændeovn. I kraft af rummets størrelse er det en smal sag at indrette med både spisebord og sofagruppe. Villaens samlede beboelsesareal er på 152 kvadratmeter, der udfolder sig over halvandet plan. Det ene af de tre værelser er placeret i stueetagen og kan ligesåvel tjene som en ekstra stue, hvis I ikke har behov for mere end de resterende to værelser, der er venter på førstesalen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1924
Ombygget 1971
Rum 3
Plan 3
Boligareal 152 m²
Kælder 12 m²
Udhus 33 m²
Grundareal 806 m²
Økonomi
Kontantpris 895.000 kr.
Ejerudgift 2.275 kr.
Finansiering
Udbetaling 45.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.762 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.767 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

I fortrinlige omgivelser

Fra jeres kommende adresse har I hverken langt til det ene eller til det andet. I byen finder I alt det, I måtte få brug for i hverdagen inden for en radius af bare én kilometer. Det gælder således for skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom I bosætter jer hensigtsmæssigt i forhold til udmærkede idrætsfaciliteter og flotte, rekreative arealer.

Kommunen i tal
Indbyggere 32.881
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Højby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Højby
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.