NY PRIS!

Tornerosevej 19, Stevnstrup
8870 Langå

  • Kontantpris 2.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.114 kr.
  • Boligareal 108 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Rækkehus

Tornerosevej 19, Stevnstrup
8870 Langå

  • 2.195.000 kr. 108 m² 4 rum

Lækkert og lyst rækkehus fra 2018

I det hyggelige Stevnstrup, ligger dette rækkehus fra 2018 og venter på børnefamilien eller det modne par der ønsker at være en del af et nabolag med et godt sammenhold. Hele området er sammensat af parcelhuse samt rækkehuse. Det giver en bred vifte af forskellige familie sammensætninger, og derfor er området rigtig attraktivt. Hele området har en god sammenhæng med byen, da der er gode stisystemer der binder det hele godt sammen.
 
Foran huset kommer der ikke bebyggelse, så fra dette hus er der et godt udsyn til området samt årstidernes skiften.
 
Rækkehuset er fuldmuret og på 108 kvadratmeter. Der er gulvvarme overalt og sælger har lavet en del tilvalg i forbindelse med opførelsen. Man bydes velkommen i god entré, som er med godt udhæng der gør, at man kan komme tørskoet ind. Entréen fungerer også som bryggers og derfor er der lavet en god løsning med bordplads, så man nemt kan ordne vasketøj - og samtidig have en pæn entré. Fra entréen er der adgang til stort badeværelse med højt til loftet, stor bruseniche og lyst bord- og skabsarrangement. Den resterende del af indretningen består af 3 værelser, alrum og stuen. I det skønne fællesrum kommer I til at samles for at hygge jer, og det er i flotte omgivelser. I den fine stue er sollyset en fast gæst, da det bliver lukket ind ad de sydøst vendte vinduespartier. I alrummet der er hele 2 udgange til haven, så uanset hvornår på dagen du vil ud, er der en udgang der passer med solens retning.
 
Forældresoveværelset ligger i den ene ende af huset og har flotte indbyggede skabe. De to andre værelser er næsten identiske på ca. 10 m², men fra det ene værelse er der udgang til haven.
 
Udenfor kan I slappe af på grundens terrassemiljøer, der er på begge sider af huset. I baghaven er den sydøst vendte fliseterrasse fordelagtig fra morgenen samt højsommeren, hvis solen bliver for skrap.
 
I bliver en del af et lokalmiljø med mange børnefamilier. I kommer til at bo i gåafstand til indkøb, Stevnstrup Skole og deres idrætsfacilitet
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke A2015
Byggeår 2018
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 108 m²
Carport 26 m²
Grundareal 379 m²
Økonomi
Kontantpris 2.195.000 kr.
Ejerudgift 2.114 kr.
Finansiering
Udbetaling 110.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 12.666 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.929 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 99.794
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 27,93‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Grensten

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Grensten
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren