Landejendom

Lavstrupvej 4, Vostrup
6880 Tarm

  • Kontantpris 995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.190 kr.
  • Boligareal 176 m²
  • Grundareal 0,3 ha
  • Rum 4
  • Energimærke
Landejendom

Lavstrupvej 4, Vostrup
6880 Tarm

  • 995.000 kr. 176 m² 0,3 ha 4 rum
Denne skønne lystejendom ligger idyllisk placeret, på en knap 3.000 m2 stor grund. Naturen omgiver ejendommen på alle sider. Der er udsigt til Skjern Enge, med et rigt dyre- ogfugleliv og om aftenen i klart vejr, kan man se Lyngvig fyr blinke i det fjerne. Beboelsen, der er løbende renoveret, består af et fantastisk opholdsmiljø, med køkken/stue i ét. Gulvet er skibsplankegulv i sibirisk lærk. Det er dog de store vinduespartier og udsigten fra rummet,der stjæler opmærksomheden. Jeres kommende hjem er yderst velindrettet, med fin plads til familiens skiftende behov. Soveværelset er renoveret i foråret 2022, hvor der også er lavet et stort walk-in closet. Badeværelset er med brusekabine, masser af skabsplads og plads til vaskesøjle. Der er desuden et lille depot/viktualierum Foruden et godt værelse, er der mulighed for at lege med de mange kvadratmeter, i det storedisponible rum (gildesal, atelier) med dejligt lysindfald fra 4 ovenlys vinduer. Gennem det store disponible rum, er der via en lille mellemgang med 4 indbyggede skabe, adgang til garage, fyrrum og et stort værksted. Huset opvarmes af et nyere pillefyr. Om sommeren opvarmes brugsvandet af solfanger på taget ogpå kølige aftener kan man tænde op i brændeovnen i stuen. Foruden en sydvendt gårdhave, har den smukke have flere terrasser, nybygget shelter, et drivhus, etredskabsskur, foruden frugttræer og -buske. Der er virkelig mulighed for at nyde de dejlige sommeraftener og skiftende årstider. I bor i pagt med naturen, når Lavstrupvej 4 ved Lønborg-Vostrup, bliver jeres nye adresse. Med blot et par kilometer til fjorden, Skaven Havn og med mulighed for dejlige vandreture omkring herregården Lønborggård og i Skjern Å-dalen, hvor man kan være heldig at se de smukke havørneog andre spændende fugle, får I virkelig fine naturoplevelser. I Vostrup er der fælleshus, minihal og sportsplads. Der er få kilometer til Tarm og Skjern, med rige indkøbsmuligheder, skoler, pasningstilbud og gymnasie.
Boligfakta
Type Landejendom
Udbudsform Salg
Energimærke E
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1904
Ombygget 1965
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 176 m²
Udestue 24 m²
Udhus 126 m²
Udhus 30 m²
Grundareal 0,3 ha
Økonomi
Kontantpris 995.000 kr.
Ejerudgift 2.190 kr.
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.829 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.655 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 56.218
Skatteprocent 25%
Grundskyld 16,4‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Lønborg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lønborg
Skøn natur
Fred og ro
Rigt foreningsliv
Det viser vi vores gæster

"Skjern Ådalen, der ligger tæt på, med et utroligt rigt fugleliv og mulighed for at se de fantastiske havørne. Ringkøbing Fjord, Skaven Havn og Bork Havn Fælleshuset med mini hal og sportsbaner, seniorklub, fredagscafé og fællesspisning."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har valgt at flytte tættere på børn og børnebørn. Hvis vi kunne, flyttede vi gerne huset og alle vore dejlige naboer med"

Sådan er kvarteret

"Der er et godt naboskab, hvor vi passer på hinanden og hjælper hinanden. Der er børn i forskellige aldre og både yngre og ældre voksne . Luften er frisk og god, også selv om nærmeste nabo er en stor svinefarm. Kom gerne og oplev det"

Derfor flyttede vi hertil

"Vi ville kunne nyde naturen. Se stjernerne om natten, uden at blive forhindret af byens lys. Vi ville have den friske luft og fuglekvidder. Vi fik det hele. De smukkeste solnedgange mod vest. Vi har lagt på madrasser på terrassen og set mylder af stjerneskud. Vi har naturen lige uden for døren "

Her handler vi

"Der er ca 5 km til Tarm, hvor der er Løvbjerg, ABC, Dagli' Brugsen m fl Ca 7 km til Skjern med Rema1000, Netto, SuperBrugsen, Lidl, Coop365, Jysk, Harald Nyborg, Jem og Fix, Normal og mange flere"

Her slapper vi af

"På de 5 terrasser rundt om huset. Gåture i naturen. Sejlture på fjorden. Svømmehallen i Tarm og om vinteren i stuen foran brændeovnen."

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Varde v. Klaus T. Thomsen

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Østergade 13A, 6840 Oksbøl

149 m² 5 rum
Solgt april 2024
Fritidsbolig
Solgt

Grødevej 61, Hodde, 6862 Tistrup

168 m² 4 rum
Solgt april 2024
Andelsbolig
Solgt

Nørrevold 6, st.. tv., 6800 Varde

91 m²
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Vardegårdvej 55, 6800 Varde

151 m²