Fritidsbolig

Horsfold 99, Nr Bork
6893 Hemmet

  • Kontantpris 1.248.000 kr.
  • Ejerudgift 1.241 kr.
  • Boligareal 60 m²
  • Grundareal 614 m²
  • Rum 4
Fritidsbolig

Horsfold 99, Nr Bork
6893 Hemmet

  • 1.248.000 kr. 60 m² 4 rum

Flot og velholdt sommerhus nær vandet i Bork Havn

Badetøjet, feriehumøret og de bedste litterære værker i samlingen pakkes, og turen går mod Horsfold 99 i Bork Havn, hvor fridagene for fremtidens nydes i afslappende omgivelser tæt på det rolige vand i Ringkøbing Fjord. Her møder I et yderst velholdt hus fra 1987, hvis 60 m2 er godt udnyttede. Huset opvarmes af en varmepumpe, og der er etableret bredbånd i huset.  Grunden er trimmet og holdt enkel og nem at vedligeholde. Haven er lukket med en hæk for masser af privatliv, og to fine terrasser, hvoraf den ene er overdækket, giver gunstige forhold for ophold i solen såvel som i skyggen. Her nydes tilværelsen i havemøblementet, og hverdagens stress og jag forsvinder med ét.  Træbeklædningen på vægge og lofter er gennemgående, og samtlige rum emmer af sommerhusstemning. Lysindfaldet er dertil bedårende, og med den brede terrassedør udviskes grænsen mellem inde og ude. De kulinariske påfund får god plads i det charmerende IKEA-køkken.  Badeværelset blev opdateret, og foruden det tidløse interiør, kan I glæde jer til et behageligt skyl under regnbruseren efter en dag med vandleg i fjorden. Når det er tid til at gå hver til sit, fordeler husstanden sig over tre værelser, som er velindrettede og særdeles indbydende.  Jeres sommerresidens ligger i rolige omgivelser og med udsigt over et grønt areal. Tæt på adressen finder I legepladser, Bork Legeland og selvfølgelig Bork Havn Strand, der er så tilpas lavvandet, at det er den ideelle badestrand for børnefamilien. For proviant skal I blot en kort køretur på cirka fem minutter, før I møder den nærmeste dagligvarebutik.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Varmekilde Elvarme
Byggeår 1987
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 60 m²
Udhus 4 m²
Grundareal 614 m²
Økonomi
Kontantpris 1.248.000 kr.
Ejerudgift 1.241 kr.
Finansiering
Udbetaling 65.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.363 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.855 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 56.019
Skatteprocent 25%
Grundskyld 16,4‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Nørre Bork

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nørre Bork
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi ledte efter et mindre sommerhus, som lå ugeneret og som vi kunne gøre hyggeligt og hjemmeligt, ved at sætte vores eget præg på det. De 2 terrasser er nye, vildmarksbadet samt annekset er nyt. Derudover har vi forsøgt at skabe hygge med ting/ billeder som vi har købt specielt til sommerhuset "

Sådan er kvarteret

"Huset ligger for enden af en meget stille og rolig vej Naboerne er lidt oppe i årene og har haft deres sommerhus de sidste mange år Huset ligger lidt tilbage, således at terrassen er fuldstændig ugeneret. Grunden der grænser op til sommerhuset er en naturgrund, som der aldrig bliver bygget på. . "

Det viser vi vores gæster

"Vi håber at fremtidige køber vil falde for charmen og den hyggelige atmosfære, som vi har forsøgt at skabe. Vi lejer ud gennem Novasol, men har kun bundet os for sammenlagt 10 uger. Vi har dog lejet lidt mere ud, og der har været stor efterspørgsel på huset "

Her handler vi

"Vi forsøger at støtte den lille lokale købmand, men elles handler vi ind i Ndr Nebel, hvor der er masser af små special butikker samt en lækker bager og slagter . På havnen ligger det lille fiskehus, som sælger de lækreste stjerneskud ellers er Bork kro også et besøg værd "

Her slapper vi af

"Vi slapper af på den nye store og delvist overdækkede terrasse. Vi går lange ture på havnen, eller langs stranden . Vi tager med børnebørnene i legeland, i Bork havnefestival i aug. I Vinter mdr er det fantastisk at ligge i vildmarksbadet mens sneen daler og med kig til Stjernehimlen "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi flytter fra vores lille perle af et sommerhus efter hun 2 år, da det er blevet for småt til os. Vi har brugt megen tid og energi på at få huset, den store terrasse annekset, vildmarksbedet samt selve indretningen af huset, til at fremstå så hyggeligt , indbydende og hjemmeligt som muligt. "

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Henne Strand v. Klaus T. Thomsen

Solgt august 2024
Fritidsbolig
Solgt

Engvejen 9, Houstrup, 6830 Nørre Nebel

100 m² 4 rum
Solgt juli 2024
Fritidsbolig
Solgt

Tjurvej 50, Henne Strand, 6854 Henne

97 m² 4 rum
Solgt juli 2024
Fritidsbolig
Solgt

Horsfold 152, Nr Bork, 6893 Hemmet

84 m² 4 rum
Solgt juli 2024
Fritidsbolig
Solgt

Ved Skoven 32, 6857 Blåvand

88 m² 4 rum