Søvejen 25, Rækker Mølle
6900 Skjern

  • 735.000 kr. 175 m² 7 rum
  • Kontantpris 735.000 kr.
  • Ejerudgift 1.858 kr.
  • Boligareal 175 m²
  • Grundareal 870 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Velholdt villa med skøn grund i Rækker Mølle

I den hyggelige landsby Rækker Mølle finder I denne velholdte villa, der nu kan blive jeres næste hjem. Boligen fik lavet første sal i 2008 og råder nu over 175 veldisponerede kvadratmeter fordelt over halvandet plan. Ejendommen fremtræder nydelig med rød murstensfacade, der prydes af mørke vinduesrammer og sort tag. Til huset hører der gode udhuse i form af et skur og et værksted. Ydermere breder grunden sig over 870 m2, hvoraf de 320 m2 af dem udgøres af en naturgrund, der ligger bagerst i haven. Udearealerne byder på mange muligheder, og I kan her med fordel bruge tiden på den solrige terrasse og beundre haven, der er anlagt med græsplæne, træer og buske. Indenfor har stueplan i alt tre værelser, som alle har en rigtig fin størrelse. I har også et brusebadeværelse med gulvvarme, og videre når I jeres bryggers. I køkkenet er elementerne toppet af en hvid bordplade med grånistret spil i, som skaber et nydeligt udtryk. Herude har I på samme tid også alle nødvendige hvidevarer til rådighed, så I kan tilberede gode middage, som I efterfølgende kan nyde i den tilstødende stue. Rummet har et behageligt lysindfald og kan både arrangeres med et spisebord og en sofagruppe. På førstesalen træder I op på den rummelige repos, somåbner op til yderligere tre værelser, og sluttelig er der heroppe et flot badeværelse med klinker på gulvet og i brusenichen. Hertil er der også et spabad. Med adresse på Søvejen 25 kan I nyde godt af at være bosat i en landsby med et fantastisk sammenhold. Fra hjemmet er der gåafstand til både pasningstilbud og Rækker Mølle Skolen, mens indkøb blot er en kort køretur væk. I kan ligeledes også bruge de lune sommerdage ved Rækker Mølle Sø.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1957
Ombygget 2007
Rum 7
Plan 1
Boligareal 175 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 870 m²
Økonomi
Kontantpris 735.000 kr.
Ejerudgift 1.858 kr.
Finansiering
Udbetaling 40.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.868 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.105 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

landsby med et godt lokalsamfund

Med adresse på Søvejen 25 kan I nyde godt af at være bosat i en landsby med et fantastisk sammenhold. Fra hjemmet er der gåafstand til både pasningstilbud og Rækker Mølle Skolen, mens indkøb blot er en kort køretur væk. I kan ligeledes også bruge de lune sommerdage ved Rækker Mølle Sø.

Kommunen i tal
Indbyggere 56.203
Skatteprocent 25%
Grundskyld 31‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Sædding

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sædding
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.