Havklitvej 54, Klegod
6950 Ringkøbing

  • 1.645.000 kr.92 m²4 rum
  • Kontantpris 1.645.000 kr.
  • Ejerudgift 2.328 kr.
  • Boligareal 92 m²
  • Grundareal 2.000 m²
  • Rum 4

Hyggelig ferieoase på skøn naturgrund ved Vesterhavet

For enden af en stikvej tæt på fjord og strand lige midt mellem Hvide Sande og Ringkøbing finder I dette hyggeligt indrettede fritidshus. Her får I en veldisponeret feriebolig med tre gode værelser, dejlige opholdsstuer og en skøn naturgrund, hvorfra I kan nyde udsigten over de lyngklædte klitter. Beliggenheden i det charmerende landskab på Holmsland Klit er vidunderlig. Det tager ikke lang tid at gå ud til den fantastiske Vesterhavsstrand, og I kan ligeledes udforske naturen med vandreture langs de mange stier i området. Der venter jer masser af oplevelser i både Søndervigs pulserende turistliv og på Hvide Sandes spændende fiskerihavn, og begge byer byder på gode indkøbsmuligheder. Fritidshuset fra 1972 præsenterer sig i en flot og klassisk stil med sort træfacade og hvide vinduesrammer. Garagen er opført i samme stil, og her er der masser af plads til bil og anden opbevaring. Med en 2.000 kvadratmeter stor naturgrund er der rigelig plads til sjove udendørsaktiviteter såvel som afslapning i solen omgivet af den fine, naturlige vækst. Indenfor kan I glæde jer til i alt tre værelser, et badeværelse, et køkken og hele tre stuer. Dagligstuen har en brændeovn, som I kan lune jer foran i det kølige vinterhalvår, og i de to udestuer med skønne glaspartier, der ligger i hver sin ende af boligen, kan I forlænge den varme sæson i begge ender. Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1972
Ombygget 1991
Rum 4
Plan 1
Boligareal 92 m²
Udestue 20 m²
Garage 36 m²
Udhus 7 m²
Grundareal 2.000 m²
Økonomi
Kontantpris 1.645.000 kr.
Ejerudgift 2.328 kr.
Finansiering
Udbetaling 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 8.268 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.685 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Ferie ved Vesterhavet

Beliggenheden i det charmerende landskab på Holmsland Klit er vidunderlig. Det tager ikke lang tid at gå ud til den fantastiske Vesterhavsstrand, og I kan ligeledes udforske naturen med vandreture langs de mange stier i området. Der venter jer masser af oplevelser i både Søndervigs pulserende turistliv og på Hvide Sandes spændende fiskerihavn, og begge byer byder på gode indkøbsmuligheder.

Kommunen i tal
Indbyggere 56.203
Skatteprocent 25%
Grundskyld 31‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Lyngvig

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lyngvig
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.