Holstebrovej 118, Hee
6950 Ringkøbing

  • 1.395.000 kr.201 m²3,2 ha8 rum
  • Kontantpris 1.395.000 kr.
  • Ejerudgift 2.127 kr.
  • Boligareal 201 m²
  • Grundareal 3,2 ha
  • Rum 8
  • Energimærke

Flot landejendom - mulighed for heste ejendom

Holstebrovej 118 er en klassisk firlænget gård med en hyggelig pigstensbelagt gårdsplads og et godt og særdeles anvendeligt bygningssæt. Fra stuehuset er der en glimrende udsigt imod syd, hvor du har kig udover ejendommens have og markerne imod Hee. Inde er stuehuset løbende renoveret siden 2006. Fra entreen, hvor der er et fint lille gæstetoilet, kommer du ind i husets spisestue, hvor du let kan have plads til gæster og hvor der naturligvis er udgang til husets store sydvendte terrasse. Opholdsstuen, hvor der er god plads til en stor sofa, der kan rumme hele familien og husets værelser ligger på højre side. Der er 4 værelser i denne afdeling, hvor de 2 fungerer, som gennemgang til de 2 bagerste. Man kunne overveje en anden ruminddeling og få en bedre udnyttelse af disse værelser. Alle 4 værelser er regulære og har fornuftig størrelse. På den anden side af spisestuen kommer du til husets flotte køkken, som er fra 2006. Her er klassiske lyse klinker med gulvvarme og et køkken med hvide elementer og bordplader i træ. I køkkenet er der udsigt til gårdspladsen, når du står og arbejder og fra den lille spiseplads er der kig til haven og de omkringliggende marker imod syd. Stuehuset har et yderst praktisk bryggersområde med god plads til overtøj. Gulvet er de samme klinker, som i køkkenet og ligeledes med gulvvarme. Fra bryggers er der desuden adgang til huset store badeværelse, hvor der også er lyse klinker med gulvvarme og klassisk lyst arrangement. Der er desuden adgang til et stort og rummeligt soveværelse med en praktisk skabsvæg. I forlængelse af bryggerset er et vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask. Herfra er der videre adgang til et kombineret værksted og fyrrum, samt stald og garage. I den vestlige længe er der indrettet en gildesal med masser af plads og en varmepumpe sørger for at den kan anvendes heleåret. Deøvrige længer er primært anvendelige til opbevaring på nuværende tidspunkt, dog er der indrettet garage med elektrisk port i denøstlige længe, hvor der er også er indrettet fyrrum og et godt værksted, hvor der er god plads til hobbies af forskellige slags. Der fyres med piller i et Baxi fyr fra 2006 og husets vandvarmer kan også varme med en el-patron, hvis man ikke vil fyre op om sommeren. Vinduerne i stuehuset er skiftet løbende i 2006, 2007, 2016 og 2017. Der er grus rundt om ejendommen, så man kan komme rundt om bygningssættet og der er foruden de 4 længer et godt maskinhus på 331 m 2 fra 1983 med støbt bund, eternittag og plader på siderne. Derudover er der etældre muret maskinhus på 119 m 2med porte i hele den ene side og eternittag.
Boligfakta
Type Landejendom
Energimærke D
Byggeår 1830
Rum 8
Plan 1
Boligareal 201 m²
Kostald 386 m²
Svinestald 200 m²
Udhus 126 m²
Maskinhus 119 m²
Maskinhus og løsdriftsstald 331 m²
Grundareal 3,2 ha
Økonomi
Kontantpris 1.395.000 kr.
Ejerudgift 2.127 kr.
Prisudvikling -6.69 %
Finansiering
Udbetaling 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 6.909 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.601 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Bo på landet med kort afstand til hverdagens nødvendigheder

Ejendommen er beliggende ca. 2 km nord for Hee, en lille landsby med både pasningstilbud, skole og SFO. Fra Hee er der ca. 10 minutters kørsel tilbåde Tim og Ringkøbing med indkøb og handelsliv.

Kommunen i tal
Indbyggere 56.203
Skatteprocent 25%
Grundskyld 31‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Hee

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hee
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Sådan er kvarteret

"Hee er et aktivt landsbysamfund, med mange gode arrangementer, sport og foreningsliv. Her bliver man taget godt imod.Der er gode institutioner og skole, det hele kan vi kun give vores bedste anbefalinger. Skøn natur med dyreliv, skov og bademuligheder lige i nærheden (Vest Stadil Fjord). Bussen kører for enden af grusvejen og fra Hee kan man tage toget."

Her slapper vi af

"I haven/omgivelserne og bygningerne med plads til diverse hobbies. Særligt fremhæves den store sydvendte terrasse med udsigt over haven, markerne og med Hee Kirke i baggrunden. Ved bålstedet i haven med plads til telt og leg i haven. På solpletten mellem maskinhusene og nyplantede træer, hvor vi har havepoolen om sommeren, og hvor vi tidligere havde ponyer på græs. I gruset foran gården med en smuk solnedgang. Gåture over markerne. I køkkenalrum og stuer, med kig til både gårdsplads og haven (og markerne) og med god plads til gæster. I gildesalen til fester og børnefødselsdage m.m."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.