Søndervig Landevej 30, Holmsland
6950 Ringkøbing

  • 345.000 kr. 129 m² 5 rum
  • Kontantpris 345.000 kr.
  • Ejerudgift 1.254 kr.
  • Boligareal 129 m²
  • Grundareal 1.034 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Charmerende ejendom tæt på strand og natur

Nu kan du overtage denne ejendom mellem Ringkøbing og Søndervig, hvor fjorden og detåbne marklandskab er en del af dine omgivelser. Boligen indeholder et spisekøkken, to stuer og et værelse, og så er der mulighed for at gøre det til en flexbolig. Via en sti kommer du til Ringkøbing Fjord, der kendes på smukke arealer og rigt fugleliv. Springer du på cyklen og kører via vandet, så kommer du hurtigt til Bagges Dæmning, hvor der foregår et væld af aktiviteter. Du kan omvendt også starte bilen og på under ti minutter suse ud til Søndervig Strand, som forsøder fritiden med det svalende Vesterhav og små, hyggelige spisesteder. Ydermere finder du Kloster i cykelafstand, der ligger inde med praktiske faciliteter såsom skole, indkøb og idrætshal. Ringkøbings mange tilbud er også tilgængelige efter ti minutter i bil. Tilbage på adressen møder du huset på 1.034 m2 grund, der er dejligt tilbagetrukket fra vejen. Haven er charmerende med bede indkranset af sten, og der er flere lækroge. Du kan vælge at trimme det hele lidt mere, men alt i alt er den gode stemning ikke til at tage fejl af. Atmosfæren underbygges ikke mindst af det frie udsyn over markerne. Boligen er opført i 1912, og de historiske vingesus er markeret med eksempelvis de synlige bjælker, som træder frem i flere af rummene. I 2018 er der installeret en varmepumpe. Maden tilberedes i det lyse køkken, hvor ovnen er placeret i arbejdshøjde, og alt imens kan familien underholde dig fra spiseafsnittet. Videre skal du se de to rummelige stuer, hvoraf den ene kan inddrages til et stort soveværelse, alt efter dineønsker og behov. Sluttelig har huset et værelse samt et badeværelse med badekar og gulvvarme. I den rummelige mellemgang er der installeret vaskemaskine.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke F
Byggeår 1912
Ombygget 2003
Rum 5
Plan 1
Boligareal 129 m²
Udestue 22 m²
Carport 17 m²
Grundareal 1.034 m²
Økonomi
Kontantpris 345.000 kr.
Ejerudgift 1.254 kr.
Finansiering
Udbetaling 25.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 1.712 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 1.388 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på natur midt mellem Ringkøbing og Søndervig

Via en sti kommer du til Ringkøbing Fjord, der kendes på smukke arealer og rigt fugleliv. Springer du på cyklen og kører via vandet, så kommer du hurtigt til Bagges Dæmning, hvor der foregår et væld af aktiviteter. Du kan omvendt også starte bilen og på under ti minutter suse ud til Søndervig Strand, som forsøder fritiden med det svalende Vesterhav og små, hyggelige spisesteder. Ydermere finder du Kloster i cykelafstand, der ligger inde med praktiske faciliteter såsom skole, indkøb og idrætshal. Ringkøbings mange tilbud er også tilgængelige efter ti minutter i bil.

Kommunen i tal
Indbyggere 56.203
Skatteprocent 25%
Grundskyld 31‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Nysogn

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nysogn
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.