Sønderbyvænget 1, Rindum
6950 Ringkøbing

  • 2.295.000 kr. 213 m² 5 rum
  • Kontantpris 2.295.000 kr.
  • Ejerudgift 2.736 kr.
  • Boligareal 213 m²
  • Grundareal 1.858 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Stråtækt hus centralt i Ringkøbing med flotte tilhørende erhvervslokaler

På Sønderbyvænget 1 i Ringkøbing møder I denne charmerende etplansvilla, der ligger tæt på hverdagens gøremål samt har en veldisponeret planløsning med to værelser og et solrigt gårdmiljø. Dertil kommer en bygning, hvorfra der kan drives erhverv. Murstensejendommen med det stråtækte tag blev opført i 1979, og takket være løbende vedligeholdelse og fornyelser fremstår huset yderst velholdt. Her kan blandt andet nævnes, at langt hovedparten af vinduer og yderdøre blev udskiftet iår 2000, mens hele stuehuset løbende er blevet omfuget i det sidsteårti. Beboelsesarealet opmåles til 213 kvadratmeter, og som I bevæger jer inden døre, ankommer I først til bryggerset med plads til vaskefaciliteter og opbevaring. Herfra ledes I videre til det karismatiske køkken-alrum med klinker og gulvvarme samt en hyggespredende Lotus-brændeovn. Køkkenets inventar består af hvidmalede mahognifyldningslåger, der er opstillet i en praktisk vinkelform og med en kogeø, så I får masser af bordplads. Dernæst kommer I til hjemmets primære opholdsrum med to stuer arrangeret i forbindelse gennem franske døre. I den ene stue er der ført loft til kip og i begge stuer er der lagt egetrægulve, hvor også de synlige loftsbjælker tilføjer et strejf af nostalgisk charme. Etagen fuldendes af et kontor, to værelser og et badeværelse, hvorfra I har adgang til et disponibelt rum, der kan anvendes som walk-in-closet. Hertil kommer yderligere en bygning på 328 m2 med reelle lokaler, der er oplagt til erhverv. Her findes et toilet, værksted og fyrrum samt et tekøkken. I forlængelse heraf er også en carport fra 2010. Indenfor en radius af halvanden kilometer forefindes både Alkjærskolen og Ringkøbing Skole samt pasningstilbud og en idrætsforening. Dagens indkøb kan klares i den nærmeste dagligvareforretning, som ligger få hundrede meter fra adressen, og når familiens yngste eller firbenede venner skal luftes, findes“Anlægget”, et naturområde med legeplads, inden for gåafstand.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1979
Ombygget 1988
Rum 5
Plan 1
Boligareal 213 m²
Erhverv 328 m²
Grundareal 1.858 m²
Erhverv 328 m²
Økonomi
Kontantpris 2.295.000 kr.
Ejerudgift 2.736 kr.
Prisudvikling -4.18 %
Finansiering
Udbetaling 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.965 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.589 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på at til hverdagen

Indenfor en radius af halvanden kilometer forefindes både Alkjærskolen og Ringkøbing Skole samt pasningstilbud og en idrætsforening. Dagens indkøb kan klares i den nærmeste dagligvareforretning, som ligger få hundrede meter fra adressen, og når familiens yngste eller firbenede venner skal luftes, findes “Anlægget”, et naturområde med legeplads, inden for gåafstand.

Kommunen i tal
Indbyggere 56.203
Skatteprocent 25%
Grundskyld 31‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Rindum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Rindum
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Rigt foreningsliv
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.