Baunebjergvej 36, Haurvig
6960 Hvide Sande

  • 1.690.000 kr. 99 m² 4 rum
  • Kontantpris 1.690.000 kr.
  • Ejerudgift 2.227 kr.
  • Boligareal 99 m²
  • Grundareal 1.781 m²
  • Rum 4

Stort lyst og rummeligt køkken, alrum og stue i ét – oplagt til fællesskab med hele familien.

Leder I efter et lyst og rummeligt fristed til familien med kort afstand til strand og fjord i naturskønne omgivelser? Så skal I kigge nærmere på dette dejlige sommerhus fra 2005 – træhus med betontegltag, beliggende i det naturskønne og rolige område ved Haurvig mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Husets 99 m2 er godt udnyttet med et stort opholdsrum med køkken/alrum og stue, tre værelser, et badeværelse med brus og spa, et gæstetoilet og et bryggers. Indenfor er loftet til kip i alle rum, som giver huset rummelighed og behagelig stemning danner rammen om ferien. Udenfor løber træterrassen langs husets sydøstlige side og er delvist overdækket. I det omfangsrige opholdsmiljø er der brændeovn, varmepumpe, samt indlagt fibernet, og seks sovepladser er fordelt i de tre værelser. Vasketøjet klares i bryggerset, og så venter der jer et pænt gæstetoilet samt lækkert badeværelse med både brus og spa. Det antracitgrå sommerhus er nymalet i 2019, og de hvide vinduer stod for tur i 2020-2021. I kan glæde jer til at tilbringe jeres kommende ferier og weekendture i det skønne Haurvig med klitter, hav og fjord samt et rigt fugleliv - et væld af muligheder for at nyde naturen. Er man medlem af grundejerforeningen har man desuden adgang til en idyllisk fiskerihavn m.m. Der er også mulighed for at leje heste ved ridecenteret i nærheden og nyde en tur på hesteryg i vandkanten. Et dejligt område, hvor I blandt andet kan nyde en forfriskende dukkert i Vesterhavet eller sidde i klitterne med et koldt glas rosévin og betragte solnedgangen over vandet. Endelig kan I køre en tur til Hvide Sande med flere hyggelige restauranter og specialbutikker. Er I til en cykeltur i skønne omgivelser, kan I vælge enten cykelstien langs vejen Søndervig/Nymindegab eller cykelstien inde mellem klitterne Søndervig/Blåvand. Den 1.781 m2 store naturgrund ligger for enden af en blind vej og prydes af sand, klitter og nåletræer, så den autentiske sommerhusstemning allerede mærkes udenfor.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 2005
Rum 4
Plan 1
Boligareal 99 m²
Udhus 4 m²
Grundareal 1.781 m²
Økonomi
Kontantpris 1.690.000 kr.
Ejerudgift 2.227 kr.
Prisudvikling -15.29 %
Finansiering
Udbetaling 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 8.760 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.017 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Hold ferie i Haurvig

I kan glæde jer til at tilbringe jeres kommende ferier og weekendture i det skønne Haurvig med et væld af muligheder for at nyde naturen. I sommerhusområdet med klitter og et rigt fugleliv kan I nyde en forfriskende dukkert i Vesterhavet. I kan også køre en tur til Hvide Sande med flere butikker og restauranter, og her kan I proviantere i supermarkederne.

Kommunen i tal
Indbyggere 56.203
Skatteprocent 25%
Grundskyld 31‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Haurvig

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Haurvig
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.