Køgevej 198, Fjællebro
4100 Ringsted

  • Kontantpris 1.225.000 kr.
  • Ejerudgift 2.170 kr.
  • Boligareal 94 m²
  • Grundareal 1.310 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Køgevej 198, Fjællebro
4100 Ringsted

  • 1.225.000 kr. 94 m² 4 rum

Skøn 2 plans landvilla, med stor naturgrund

Velholdt og indflytningsklar landvilla med funktionel planløsning i 2 plan fra 1934, med 3(4) værelser, samt integreret udestue som kan benyttes som bryggers. Dejlige udenomsarealer med carport og en stor naturgrund på 1.310 kvm med drivhus. Villaen er beliggende i den hyggelige landsby Fjællebro under 10 min. kørsel fra Ringsted og er renoveret løbende igennem de sidste parår og står indflytningsklar. Bølgende marker på den anden side af vejen og masser af natur direkte i baghaven, hvor både de grønne fingre og dyreliv kan nydes. Tæt på skole, daginstitutioner, handlemuligheder og aktiviteter i de nærliggende byer. Nu udbydes denne flotte landvilla fra 1934 med rød filset facade og rødt tegltag, beliggende i Fjællebro udenfor Ringsted. En stor have med flisebelagt terrasse, grantræer, drivhus, pære-og forskellige sorter afæbletræer og andre bærbuske. En aflang indkørsel med lads til 3 biler, hvor af den ene kan holde i tørvejr, i carporten, samt skur i haven og skur i forlængelse af carporten. Boligen består af 2 plan og er på 94 kvm, som er perfekt udnyttet og passer til både singlen, parret og den lille børnefamilie. Underetagen består af en entré, et badeværelse, 1(2) værelser, køkken og et rummeligt integreret udhus som pt benyttes som bryggers på ca. 20 kvm med Troldtekt loft og direkte udgang til den flisebelagte terrasse. 1 salen består af 2 værelser og en rummelig midtergang som kan benyttes som tv-stue eller opholdsrum. Har man lyst til at nyde mere natur og er til gå/løbeture, kan de startes direkte fra matriklen, da der ligger flere skove tæt på eller nydes ved herregården Giesegaard, i den skønne Giesegaard skov, blot små 8 minutters kørsel væk. Fjællebro er en hyggelig landsby med masser af natur, ca. 240 indbyggere og ligger lige i smørhullet imellem både Ringsted, Borup og Bjæverskov. Alle byer ligger ca. 10 min kørsel fra villaen og byder på en masse indkøbsmuligheder, biograf, Ringsted festival, Ringsted Outlet, og station i Ringsted, hvor der er pendlermulighed til København og Odense på ca. 45-60 minutter. Motorvejsnettet kan nås på ca. 10 minutters ved både Ringsted og Borup, så i bil er pendler mulighederne også gode.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1934
Rum 4
Plan 2
Boligareal 94 m²
Carport 26 m²
Udhus 19 m²
Grundareal 1.310 m²
Økonomi
Kontantpris 1.225.000 kr.
Ejerudgift 2.170 kr.
Prisudvikling -5.41 %
Finansiering
Udbetaling 65.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.069 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.486 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Beliggende i dejligt naturområde

Gå/løbeture kan startes direkte fra matriklen, da der ligger flere skove tæt på eller nydes ved herregården Giesegaard, i den skønne Giesegaard skov, blot små 8 min. kørsel væk. Tæt på dyreliv, natur & handlemuligheder. Fjællebro er en hyggelig landsby med masser af natur, ca. 240 indbyggere og ligger lige i smørhullet imellem både Ringsted, Borup og Bjæverskov. Alle byer ligger ca. 10 min kørsel fra villaen og byder på en masse indkøbsmuligheder, biograf, Ringsted festival, Ringsted Outlet, tæt på motorvej og station i Ringsted m/ pendlermulighed til Kbh og Odense på ca. 45-60 min.

Kommunen i tal
Indbyggere 35.141
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 24,74‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Kværkeby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Kværkeby
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.