Lejlighed

Indfaldet 47, 1. tv.
4000 Roskilde

  • Kontantpris 4.099.000 kr.
  • Ejerudgift 4.537 kr.
  • Boligareal 121 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Lejlighed

Indfaldet 47, 1. tv.
4000 Roskilde

  • 4.099.000 kr. 121 m² 4 rum

Bofællesskab i Roskilde med fælles spisning

“Velkommen til fællesspisning med bofællesskabsgruppen Rullestenen i Roskilde i Café Ragnarock onsdag den 22.02 fra kl. 18-20. Det er nødvendigt at tilmelde sig begivenheden på mail info@eco-village.dk” 
 
Se Indfaldet 47, 1. tv. for alternativ plantegning på følgende hjemmeside: https://rullestenen-roskilde.dk/boligvaelger/
 
Bofællesskabet Rullestenen bliver lige nu bygget i Musicon, Roskilde og boligerne i 1. etape er indflytningsklare. Bofællesskabet har økologisk fællesspisning mandag til torsdag hver uge. Man kan tage maden med hjem, hvis man er i hjemmehumør. Man skal påregne at skulle i køkkenet én dag hver 3-4 uge pr. husstand. Byggeriet er et svanemærket, lavenergi (A2020) træbyggeri med papiruldsisolering i hele byggeriet bygget af ScandiByg. Varmekilden er fjernvarme. 
 
I bofællesskabet, som er tegnet af arkitektstuen C.F. Møller, kommer der 47 ejerboliger i mange størrelser, samt et stort fælleshus. Det store fælleshus har til formål både at skabe rum for det sociale fælleskab, men også at løse nogle af de pladsbehov, som man ikke har i hverdagen, og funktioner som man kun skal bruge indimellem og derfor kan finde i fælleshuset som eksempelvis gæsteværelser eller kontor. Hver bolig er tillagt en ideel andel af fælleshus svarende til 11 m2 som indgår i prisen på boligen. Ejerudgiften inkluderer boligens udgift til driften af fælleshuset. 
 
Som bofælle i Rullestenen har du din egen private bolig med terrasse eller altan. Selvom fællesskabet er i fokus, skal det være muligt at trække sig tilbage til det private rum, med tid til ro og selvfordybelse. Her kan man prioritere familie, venner og sig selv, ikke mindst. Fælleshuset på 510 m2 kommer til at indeholde blandt andet spisesal, køkken, legerum, værksted/cykelværksted, øvelokale, fællesvaskeri, tv-stue, atelier, kontorfællesskab, multi rum, samt gæsteværelser. Der vil blive etableret et solcelleanlæg på fælleshusets tag der forsyner fælleshuset med strøm i hverdagen. Flere steder i bebyggelsen vil der blive opsamlet regnvand i regnvandstønder, som bl.a. kan anvendes til cykelvask eller vanding af højbede med krydderurter og grøntsager, hvis bofællesskabet etablerer disse.  
 
Rullestenen er tiltænkt mennesker i alle aldersgrupper. Bofællerne som allerede har købt er bl.a; skuespiller, pædagog, yogainstruktør, en phd i filosofi, der er ved at uddanne sig til cykelsmed, en socialpædagog, en bygningsingeniør, flere læger, en IT specialist, en navigatør, en process scientist, en låsesmed, en antropolog, en kommunikations-medarbejder i et teater, en specialist i fermentering, en forsker, en bygningskonstruktør, en lektor, en projektleder, flere lærere, en gymnasielærer og såmænd også en bager.
 
Musicon er en unik,  prisbelønnet, pulserende og blandet bydel med fokus på kunst, kultur og kreativitet. Roskilde Kommune har ambitioner om at gøre Musicon til national rugekasse for kunstnere, designere, musikere, kreative virksomheder og andre med behov for utraditionelle rammer. Igennem Musicon området løber en skaterbane, som ender i Rabalderparken, til stor henrykkelse for børn og legesyge voksne. 
 
Der er konstant gang i tusinde forskellige græsrodsaktiviteter i området, og der er masser af mulighed for at hænge ud, få en kop specialristet kaffe, eller deltage i fælles yoga, musiksammenspil eller få en kontorplads i det store fællesskab.
 
510 kvm. fælleshus ingår ikke i BBR-arealet på de enkelte boliger, så der er nogle ekstra bonus kvm. man får glæde af i hverdagen.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke A2020
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 2023
Etage 1.
Rum 4
Bad 1
Plan 2
Boligareal 121 m²
Faciliteter
  • Husdyr
Økonomi
Kontantpris 4.099.000 kr.
Ejerudgift 4.537 kr.
Finansiering
Udbetaling 205.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 24.356 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 19.240 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Drømmer du om ny bolig?

Lad os åbne dine øjne for boligmarkedet lige nu. Få en gratis vurdering, så du kender alle dine muligheder.

Kommunen i tal
Indbyggere 90.446
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 25,69‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Roskilde Søndre

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Roskilde Søndre
Godt naboskab
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Mere om projektet

Rullestenen
4000 Roskilde

3.999.000 - 4.099.000 kr. 116-121 m²

Rullestenen er for dig, som ønsker at bo på en anden måde, end du gør nu. Hvor kultur og fællesskab bringes ind i hverdagen. For dig, som gerne vil bo bæredygtigt - uden at gå på kompromis med livskvaliteten. I Rullestenen bor man blot smartere, til gavn for miljøet og dig. Hvis værdier som økologisk fællesspisning, fællesskab, delebiler mv. tiltaler dig, så skal du læse videre her.... Det handler om værdien i at bo mere kompakt og dermed nyde livet - lettere. At få mere tid til dig og dine interesser. Til familien og meningsfulde fællesskaber med andre. Bofællesskabet består af 47 private ejerboliger samt et stort fælleshus og opføres i den nye, mangfoldige bydel ’Musicon’ i Roskilde. Som bofælle i Rullestenen har du din egen private bolig med terrasse, altan eller have. Selvom fællesskabet er i fokus, skal det være muligt at trække sig tilbage til det private rum, med tid til ro og selvfordybelse. Her kan man prioritere familie, venner og sig selv, ikke mindst. Fælleshuset på 510 m2 kommer til at indeholde blandt andet spisesal, køkken, legerum, værksted/cykelværksted, øvelokale, fællesvaskeri, tv-stue, atelier, kontorfællesskab, multirum, samt gæste- og teenageværelser. Der vil blive etableret et solcelleanlæg på fælleshusets tag der forsyner fælleshuset med strøm i hverdagen. Flere steder i bebyggelsen vil der blive opsamlet regnvand i regnvandstønder, som bl.a. kan anvendes til cykelvask eller vanding af højbede med krydderurter og grøntsager, hvis bofællesskabet etablerer disse. Boligen indeholder: Entre med alkove/garderobe, badeværelse med bruseniche og plads til eventuel vaskesøjle, teknikrum samt rummelig opholdsstue med åbent køkken.

2 boliger til salg

1 lignende lejlighed i nærheden til 3.500.000-4.700.000 kr. på omkring 121 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 2. apr 10:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Indfaldet 47, th., 4000 Roskilde

3.999.000 kr. 116 m² 4 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Ballerup/Smørum

Solgt marts 2023
Rækkehus
Solgt

Nøddelunden 26, Lille Smørum, 2765 Smørum

72 m² 3 rum
Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Højagerparken 69, 2., 2750 Ballerup

55 m²
Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Marbæk Park 42, st.. 1., 2750 Ballerup

63 m² 2 rum
Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Slettebjergvej 2, 2. th., 2750 Ballerup

59 m² 3 rum