Søvænget 10
4621 Gadstrup

  • Kontantpris 3.750.000 kr.
  • Ejerudgift 3.447 kr.
  • Boligareal 207 m²
  • Grundareal 832 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Villa

Søvænget 10
4621 Gadstrup

  • 3.750.000 kr. 207 m² 7 rum

Stilfuld og istandsat villa med stor integreret garage

Der venter jer et dejligt hjem til familien på Søvænget 10 i Gadstrup. På adressen møder I en villa i halvandet plan, der i 2021 blev gennemgående renoveret i stueetagen, så I nu kan overtage moderne og velholdte rammer. Rundt om boligen breder sig en skøn have, og I bosætter jer på en lukket vej tæt på naturen og centralt.
Familien vil samles i stueplanets leverum, hvor køkkenet og stuen er placeret i åben forbindelse med et strot glasparti ud til terrassen. Her mærker I gulvvarmen, og de flotte klinker i sildebensflet bidrager til den indbydende atmosfære. Det er også i stueetagen, at forældrene får deres private domæne med det store soveværelse, som er smart indrettet med en afskærmet plads til sengen og mulighed for walk-in-closet.
Fra førstesalen kan I træde ud til den herlige altan og skue over haven, der beriges af træer og hyggelige kroge. Super lækker stor integreret garage hvor der er plads til både bil og værksted. Herfra går der sikre stisystemer til Gadstrup Skole, der nås efter omtrent 700 meter, og både indkøbsmuligheder, pasningstilbud, idrætsfaciliteter, busforbindelser til Roskilde samt Gadstrup Station er ligeledes til rådighed inden for gåafstand. På den anden side af vejen finder I desuden hundepark og naturareal.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1969
Ombygget 1982
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 207 m²
Garage 31 m²
Grundareal 832 m²
Økonomi
Kontantpris 3.750.000 kr.
Ejerudgift 3.447 kr.
Prisudvikling -6.13 %
Finansiering
Udbetaling 190.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 21.450 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 16.928 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Fred og ro nær det praktiske

Jeres kommende bopæl ligger i et roligt og trygt kvarter med minimal trafik, så børnene kan lege frit på vejen. Herfra går der sikre stisystemer til Gadstrup Skole, der nås efter omtrent 700 meter, og både indkøbsmuligheder, pasningstilbud, idrætsfaciliteter, busforbindelser til Roskilde samt Gadstrup Station er ligeledes til rådighed inden for overkommelig gåafstand. På den anden side af vejen finder I desuden hundepark og naturareal.

Kommunen i tal
Indbyggere 89.447
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 25,69‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Gadstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Gadstrup
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"Vi slapper for det meste af i vores skønne have med træer i den ene ende af haven, hvor man får følelsen af at være tæt på natur og hængekøje ved kirsebær- og æbletræer i den anden ende af haven. Under renovationen benyttede vi altanen ovenpå, hvor der igen var fantastisk udsigt til træer og buske."

Derfor flyttede vi hertil

"Vi ønskede at bo i en rolig by, men tæt på skole, hal og offentlig transport samt motorvej. Tæt på skønne Roskilde, hvor vi har familie og Gadstrup var mere prisvenlig ift. Roskilde at investere i hus."

Sådan er kvarteret

"Søvænget ligger skønt på en lukket vej, hvor der er mulighed for børnene at lege på vejen, hvor der er god stemning og hvor vores hus ligger i midten."

Det viser vi vores gæster

"Vi går tit ture i Gastrup, hvor der er flere grønne områder og legepladser - lige på den anden side af Svanevej ved Spejderhytten er der en aflukket hundegård. Ved skolen er der nybygget skaterrampe, aflukket fodboldbane og aktivitet/træningsplads."

Her handler vi

"Vi handler småting i Dagli' Brugsen, der stort set dækker alle hverdagens behov. Vi handler stort ind i enten Rema 1000 i Snoldelev 1 km herfra eller Havdrup som kun er 3 km væk."

Hvorfor flytter vi herfra

"Det var meningen vi skulle have en stor familie og fylde alle børneværelserne ud - sådan blev det desværre ikke og huset er bare for stort til vores behov."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende villa i nærheden til 3.200.000-4.300.000 kr. på omkring 207 m2

Se lignende boliger
Villa

Sallevvej 7, 4622 Havdrup

3.350.000 kr. 183 m² 6 rum
Se lignende boliger
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.