Hf. Solpl-Pilevej 58, Øverød
2840 Holte

  • 2.750.000 kr.40 m²2 rum
  • Kontantpris 2.750.000 kr.
  • Ejerudgift 541 kr.
  • Boligareal 40 m²
  • Grundareal 400 m²
  • Rum 2

HOLTES (FORMENTLIG) FLOTTESTE KOLONIHAVE

KOLONIHAVE MED UDSIGT TIL MARKERNE!

Det er ikke ud af ingenting, at Haveforeningen "Solpletten" har fået sit navn. De over 60 andelshavere iden lille forening er omkranset af marker, skov og fredet natur til alle sider. Der er ganske enkelt taleom en helt unik mulighed for at anskaffe sig et nydeligt og velholdt kolonihavehus midt i den frededeSøllerød Naturpark i Nordsjælland.
Området ligger som en grøn oase midtimellem Øverød, Gammel Holte og Søllerød. Markerne må kunsås med afgrøder, som heste kan spise, og området har et utroligt rigt dyreliv. Er du ude at gå en tur,skal du nærmest være uheldig for ikke at spotte en græssende hjort på marken eller en musvågekredsende over trætoppene. Kendere beskriver ofte området som "oplevelsen af at gå rundt i etguldaldermaleri".

Huset er opført i træ og byder i alt på 40 kvm og her er tale om nyt hus fra 2019. Både væggene,lofterne og gulvet er i træ, og i stuen sørger varmepumpe for at sprede varme. Huset har desudentermoruder, så det kan fint benyttes lige fra starten af sæsonen. Smukt køkken med bl.a. god skabs- ogspiseplads, opvaskemaskine samt udgang til overdækket terrasse. Hertil kommer soveværelse samtbadeværelse med brus.

Huset er opført i en kvalitet der er sjældent set! Haven er fantastisk flot med græsplæne, flisebelægning, træterrasse mod øst og vest, redskabsopbevaring, skøn beplantning, p-plads osv. Bør klart opleves.

OBS - Der kan optages realkreditbelåning med op til 75% af købesummen* via Nordea Kredit i denneforeningen. Kontakt Alexander Nielsen på tlf. 24251427 for yderligere info og kontakt til Nordea Bank.*Individuel kreditgodkendelse kræves.

Ring og bestil en fremvisning i dag!
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 2019
Rum 2
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 40 m²
Grundareal 400 m²
Økonomi
Kontantpris 2.750.000 kr.
Ejerudgift 541 kr.
Kommunen i tal
Indbyggere 57.247
Skatteprocent 23,09%
Grundskyld 22,93‰
Kirkeskat 0,57%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Holte og Søllerød

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Holte og Søllerød
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.