Vejlesøvej 11
2840 Holte

  • 23.500.000 kr. 300 m² 9 rum
  • Kontantpris 23.500.000 kr.
  • Ejerudgift 10.413 kr.
  • Boligareal 300 m²
  • Grundareal 1.407 m²
  • Rum 9
  • Energimærke
Imponerende, klassisk villa med udsigt til Vejlesø

Imponerende, klassisk villa med udsigt til Vejlesø

På Vejlesøvej 11 i Holte møder I denne karakteristiske og bevaringsværdige villa, der foruden et gennemført, klassisk og luksuriøst udtryk også byder på en suveræn beliggenhed. I kan se frem til en smuk udsigt til Vejlesø fra stueplan såvel som førstesalen, mens den store boligs mange detaljer og gode indretning tilsvarende er værd at fremhæve. Velkommen til.  Allerede udefra toner villaen frem med en elegant æstetik i form af hvidpudsede facader og mansardtag, og inden døre fortsætter stilen ufortrødent. Det gælder således også i de to stuer, der er forsynet med sildebensparket, stuk, høje paneler og et fremragende lysindfald. Det samlede beboelsesareal er på over 300 kvadratmeter. I spisekøkkenet, der støder op til den ene stue, ses et skarpt og enkelt køkken med glatte, hvide fronter og en lys træbordplade. Det moderne design bryder lige akkurat det herskabelige udtryk, hvorved delelementerne træder endnu tydeligere frem. Fra stuerne er der adgang til en smuk havestue med frit udkig til haven.På førstesalen er der adgang til stor tagterrasse, hvorfra der er en flot udsigt til haven, der blandt andet er anlagt med kraftige rododendronbuske, blåregn og roser. Hele herligheden vender mod syd, så solforholdene er i topklasse.  Villaen ligger højt i landskabet, og fra mange rum og værelser kan I nyde den betagende udsigt til Vejlesø. Samtidig er I placeret fordelagtigt i forhold til alt, hvad I måtte få brug for i hverdagen. Det er tilfældet for skole, pasningstilbud, grønne rekreative arealer, offentlig transport og meget, meget mere.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1902
Ombygget 1926
Rum 9
Bad 2
Toilet 4
Plan 2
Boligareal 300 m²
Kælder 72 m²
Udhus 32 m²
Grundareal 1.407 m²
Økonomi
Kontantpris 23.500.000 kr.
Ejerudgift 10.413 kr.
Finansiering
Udbetaling 1.175.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 120.038 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 98.796 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

En sublim beliggenhed

Villaen ligger højt i landskabet, og fra mange rum og værelser kan I nyde den betagende udsigt til Vejlesø. Samtidig er I placeret fordelagtigt i forhold til alt, hvad I måtte få brug for i hverdagen. Det er tilfældet for skole, pasningstilbud, grønne rekreative arealer, offentlig transport og meget, meget mere.

Kommunen i tal
Indbyggere 57.247
Skatteprocent 23,09%
Grundskyld 22,93‰
Kirkeskat 0,57%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Holte

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Holte
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.