Smuk villalejlighed i stueplan midt i Holte

Solbakken 10, st..
2840 Holte

  • Kontantpris 5.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.691 kr.
  • Boligareal 115 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villalejlighed

Solbakken 10, st..
2840 Holte

  • 5.995.000 kr. 115 m² 5 rum

Smuk villalejlighed i stueplan midt i Holte

Solbakken er en rolig villavej helt centralt i Holte, og her har I nu mulighed for at overtage denne fremragende, indflytningsklare villalejlighed i stueplan. Hjemmet er højloftet, lyst og velindrettet, hvilket udtrykker sig ved de sammenhængende stuer og de tre værelser. Derudover får I unik brugsret over en dejlig have samt tre kælderrum, mens I deler vaskekælderen med overboen. 
 
Det store opholdsmiljø med to stuer en suite og et tosidet køkken er et lyst og rummeligt samlingspunkt for familien. De originale detaljer som plankegulve, indfatninger, stuk og paneler akkompagneres af det moderne udtryk i køkkenet fra 2021. Derudover er vinduerne og terrassedøren i stuerne udskiftet i 2020. 
 
De tre værelser har alle fine størrelser, og parret finder sig naturligt til rette i det største værelse, hvor der er indbyggede skabe til garderoben. Familiens medlemmer deles desuden om et badeværelse med et brusehjørne, et væghængt toilet og en håndvask med elegante underskuffer. 
 
Ejendommens grund er delt i to, hvilket gør, at I får unik brugsret til jeres del af haven, og herude har I en skøn fliseterrasse, hvor I kan sidde med morgenkaffen. Derudover er der et fint græsareal i den lukkede have, der omkranses af hæk og træer. 
 
Med kort gåafstand til Holte Skole, dagtilbud og butikkerne i Holte Midtpunkt glider hverdagen nemt og bekvemt. Samtidig kan I glæde jer over let adgang til naturskønne områder som Geelskov og Furesø. Endelig er der også kort afstand til Holte Station, hvorfra I kan tage S-toget ind mod København.
Boligfakta
Type Villalejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1934
Etage st.
Rum 5
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 115 m²
Kælder 50 m²
Grundareal 1.000 m²
Økonomi
Kontantpris 5.995.000 kr.
Ejerudgift 2.691 kr.
Prisudvikling -11.77 %
Finansiering
Udbetaling 300.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 35.466 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 28.680 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på det hele

Med kort gåafstand til Holte Skole, dagtilbud og butikkerne i Holte Midtpunkt glider hverdagen nemt og bekvemt. Samtidig kan I glæde jer over let adgang til naturskønne områder som Geelskov og Furesø. Endelig er der også kort afstand til Holte Station, hvorfra I kan tage S-toget ind mod København.
Kommunen i tal
Indbyggere 57.267
Skatteprocent 23,21%
Grundskyld 22,93‰
Kirkeskat 0,57%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Holte

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Holte
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her handler vi

"I weekenden går vi ofte en tur til bageren med vores døtre og nyder den korte afstand der er til byen."

Her slapper vi af

"I vores dejlige køkken alrum, hvor vi ofte har vores venner eller familie på besøg. Vi nyder det store åbne areal, hvor vi let kan sidde mange samlet om et bord imens børnene kan løbe og lege omkring os."

Derfor flyttede vi hertil

"Al den natur som Holte har at byde på tiltalte os meget da vi søgte efter bolig uden for København. Samtidigt var det vigtigt for os stadig at kunne gå til butikker samt nemt at kunne hoppe på et S-tog mod byen. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi flytter da vi har brug for lidt mere plads i takt med at vores to døtre bliver ældre. Vi leder dog kun efter et hus i Holte, allerhelst kun lidt længere op ad vejen, da vi er meget glade for kvarteret her."

Det viser vi vores gæster

"Foråret og sommeren tilbringer vi i vores grønne have med de mange blomstrende buske. En tur i skoven eller til Furesø er også oplagt når vi har gæster på besøg, da begge dele kan nåes til fods på ti minutter."

Sådan er kvarteret

"Vores kvarter er grønt, fyldt med søde naboer og så er både skolen, skov og sø lige om hjørnet."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren