Silkeborgvej 30
8653 Them

  • Kontantpris 945.000 kr.
  • Ejerudgift 1.678 kr.
  • Boligareal 103 m²
  • Grundareal 598 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Villa

Silkeborgvej 30
8653 Them

  • 945.000 kr. 103 m² 3 rum

Villa med smuk udsigt i Them

Søger I en bolig med en god udsigt? Så skal I vende blikket mod denne villa i Them, hvor I kan se frem til et smukt vue over grønne områder og en skøn nærhed til alle hverdagens gøremål.
 
I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Trumfkortet er den indretningsvenlige stue med flere glaspartier, der både giver direkte udgang til en altan og sikrer et flot lysindfald. Her i stuen kan I med fordel placere en sofagruppe i den ene ende og et spisebord i den anden. Køkkenet byder på rigelig skabsplads og bordplader, så I får gode rammer til madlavningen, mens stueetagen afrundes med et badeværelse med et bruseafsnit. Førstesalen rummer to værelser, hvoraf det ene er særligt praktisk med en masse skabsplads. Videre er der en andensal med et stort rum med et væld af muligheder, hvad end Iønsker et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Heroppe tilføjes en ekstra charme i form af de skrå vægge og fire skråvinduer, der gavmildt trækker dagslyset ind.
 
Afslutningsvis får I en kælder med fire disponible rum, som på nuværende tidspunkt står rå, men byder på mange muligheder. Udenfor venter en have, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at indtage frokosten underåben himmel, mens den overdækkede terrasse gør det muligt at nyde udendørslivet, selv efter duggen er faldet. Desuden er der mulighed for parkering via Mosestien.
 
Beliggenheden er bekvem med både indkøb, bus, skole, daginstitution og idrætshal inden for en radius af to kilometer, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. Endelig tager det blot ti minutter at køre til Silkeborg, mens køreturen til Aarhus, Herning og Horsens kan klares på omtrent 40 minutter. Ring for en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1941
Rum 3
Plan 1
Boligareal 103 m²
Kælder 68 m²
Carport 47 m²
Grundareal 598 m²
Økonomi
Kontantpris 945.000 kr.
Ejerudgift 1.678 kr.
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.439 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.275 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 97.358
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 28,26‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Silkeborg og Them

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Silkeborg og Them
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.