danbolig Silkeborg

Borgergade 24 8600 Silkeborg
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en aftale udenfor butikkens åbningstider. Tlf. 8682 9411

Velkommen hos danbolig Silkeborg.

Velkommen hos danbolig Silkeborg - din lokale ejendomsmægler i Jyllands hjerte

Hos danbolig Silkeborg har vi en klar ambition om at forblive den førende lokale ejendomsmægler. Vi er ikke førende, fordi vi er de største, men fordi vi er bedst til det, vi gør. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og det stærkeste mæglerteam i Silkeborg og omegn.

Vi dækker hele Silkeborg Kommune, herunder Kjellerup, Ans, Lemming, Sejling, Skægkær, Sorring, Sejs-Svejbæk, Laven, Virklund, Them og Bryrup, og vi er førende på salg af samtlige boligtyper. Det gælder både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, sommerhuse og liebhaverejendomme. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område til hvor, du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og førende ejendomsmæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

➤ Silkeborgegnens bedste mæglerhold
På Borgergade midt i Silkeborg møder du områdets største og mest kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst og førende på markedet.

I øjeblikket har vi lokalområdets største markedsandel. Vi bestræber os altid på, at opnå de bedste resultater og dermed ligge i top på alle parametre.

Som en del af vores dedikerede team har vi også en projektafdeling, som hjælper vores professionelle kunder med projektsalg.

➤ Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online.

Blandt andet sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr, for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet. Herudover har vi en marketingkonsulent der er ansvarlig for vores aktiviteter på SoMe og sikrer samtidig, at din bolig bliver præsenteret til rette målgruppe. Trænger boligen til ekstra eksponering kan vi, udover ovenstående, tilbyde præsentationsvideoer som vi laver i samarbejde med vores Image Creator.

Vores butik er placeret på én af Silkeborgs travleste veje, og gennem vores gode samarbejde med Nordea kan vi også udstille din bolig hos dem i gågaden. Samtidig har vi et solidt samarbejde med danbolig i Aarhus og Herning, hvorfra mange søger bolig i Silkeborg.

➤ Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt med ejendomsmægler til købsaftalen er underskrevet.

➤ Brugeranmeldelser på hjemmesiden
Vi gør opmærksom på, at vores kundeanmeldelser er et udpluk og ikke et fuldstændigt billede.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,6 ud af 10

baseret på 26 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Helårsgrunde

Lejligheder

Følg også med her

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/43
Alternate Text
Solgt

SOLGT - I trygge hænder med vores boligsalg

Vi har solgt vores hus med stor hjælp fra Mathias og Katrine, Danbolig Silkeborg. Vi blev løbende orienteret om salgsprocessen og har under hele forløbet følt os trygge. Nu er vi så ved at prøve at finde vores nye hjem og der hjælper de os også med god køberrådgivning. Kan varmt anbefale Danbolig Silkeborg ”

– Lemmingvej 8B, Lemming
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig

Vi har været superglade for at have danbolig som vores ejendomsmægler. Anders har formået at forklare os alle detaljer, inden vi satte huset til salg, så vi følte os klar til opgaven. Under salget har han været god til at informere os omkring de potentielle købere, på de fremvisninger du har haft. Det har været dejligt at kunne følge med i hvem, der har set vores hus. At vi så har fået huset solgt på 5 dage, er jo bare skønt og viser, at vi har haft et super attraktivt hus til markedet. Vi sætter pris på jeres hjælp til opgaven.

– Ege Allé 195, Søholt
Alternate Text
Solgt

KØBT - Tak for en god købsoplevelse

Vi synes du har været super god, og været på hele tiden med up-dates til os og helt sikkert også til sælger. Selv juleaftensdag var du “på”. Vi havde forelsket i huset fra 1. fremvisning, hvor vi fik ro til selv og gå rundt og se huset på egen hånd efter du havde vist os rundt. Det var rart for os, at det kunne lade sig gøre med en betinget handel, da markedet er så usikkert øjeblikket. En ting som vi har snakket meget om herhjemme, er den positive oplevelse, da vi skrev under sammen med sælger. Det var virkelig en god oplevelse, som vi har sat stor pris på. Vi foretrækker at snakke direkte om tingene i stedet for gennem en advokat.

– Rønne Allé 5, Søholt
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med bedste danbolig team

Henriette er med længder den mægler som har givet os den bedste købsoplevelse - nogensinde. Vi har både været kræsne, utålmodige og kontante i forhold til budget, beliggenhed og stand. Vi fornemmer det har tændt en ild i Henri, som på magisk vis har formået at overgå vores drømme om bolig. Ikke nok med hun har fundet vores nye hjem, hun har matchet os med nogle fantastiske hussælgere, og drevet en topprofessionel proces med stor tryghed, og glæde hele vejen rundt - på alle tider af døgnet og med alle kommunikationsplatforme i spil. Først og fremmest har vi i familien - store som små - følt os set, hørt, udfordret og guidet på bedste vis af Henri. Hun har et fantastisk øje og sans for mennesker. Vi er blevet klogere, gladere og nu lykkelige og taknemmelige for den måde Henri skabte succes for alle involverede. Derfor var det en glæde at underskrive til prisen og gøre drøm til virkelighed. Dit humør er sprudlende, smittende og vindende. Derfor er der bobler på vej i din retning. Du fortjener det Henri. Og er vores mægler nu og fremover. Vi har en ti-års plan for den med udsigt næste gang 🙂

– Funder Møllevej 171, Funder
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

Vi har i hele processen følt os velinformeret og i trygge hænder, hvor Danbolig har gjort et utroligt godt stykke arbejde med at markedsføre vores bolig i en ellers anderledes tid på boligmarkedet. Vi har været glade for den tætte og afslappende kommunikation der løbende har været samt Henriettes fleksibilitet og gode rådgivning under salget. Vi har nu både købt og solgt vores hus gennem Danbolig og de får vores varmeste anbefalinger - både som tidligere køber og nu som sælger.

– Rønne Allé 5, Søholt
Alternate Text
Solgt

SOLGT - I trygge hænder med vores boligsalg

Den første weekend i oktober 2022 kom Anders Toftager fra Danbolig i Silkeborg på besøg på Kornvænget, for at give et bud på, hvad vores hus kunne sælges til. Jeg var midt i en krise på grund af tab af ægtefælle. Jeg havde svært ved at tage beslutninger om salg, fordi jeg var forvirret omkring min egen situation ! Anders Toftager var lyttende og gennemgik tingene med mig, han pressede mig ikke til at tage en hurtig beslutning !! Det betød meget for mig, at han var afventende, og at han respekterede, at han ikke skulle ringe og spørge til salg. Senere kom han forbi til en gennemgang af papirer vedrørende salg, hvor der var god tid til spørgsmål ! Det blev ganske enkelt årsagen til, at jeg valgte Danbolig Silkeborg. Fremvisninger af huset forgik med besked på Sms, som kom i god tid, så jeg kunne forberede mig. Henriette Hagemann hjalp mig med selve salget og underskrivning af papir. Hun var venlig, tillidsvækkende og imødekommende, god til at forklare mig, hvad der skulle ske i forløbet. Hun var til stede og parat til at hjælpe, så godt hun kunne. Jeg følte mig mødt og hørt! Jeg vil give Anders og Henriette mine bedste anbefalinger!

– Kornvænget 70, Gødvad
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

Gennemsigtig proces med hussalg Vores oplevelse med danbolig Silkeborg har været yderst tilfredsstillende. Vi har solgt vores daværende bolig og købt nuværende i én og samme proces med samme mægler, Katrine. Det har været en tryg, overskuelig og gennemsigtig proces. Vi vil give de varmeste anbefalinger videre. - Maria og Søren, sælger af Buskelundengen 1, 8600 Silkeborg.

– Buskelundengen 1, Buskelund
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

Kan man sælge sit hus i 2022/2023? Svaret er JA når Morten Skotte fra danbolig Silkeborg kommer og tryller. Ud af de fire mæglere vi fik tilbud fra, valgte vi Morten skotte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Efter to måneder solgte vi vores elskede hus. Selve købsprocessen foregik hurtig, direkte og effektivt. Vi havde løbende kontakt med mægler og lyttede og handlede på de mange gode råd han kom med. Vi havde tillid til Morten igennem hele forløbet og en ro i maven over at prisen var rigtig og at det kun handlede om tid og den rigtige køber. Vi kan kun anbefale Morten Skotte danbolig Silkeborg. - Søren og Suna, sælger af Tjrønevej 49

– Tjørnevej 49A
Alternate Text
Solgt

KØBT - Endnu en gang tillykke med købet

Hele købsprocessen har været rigtig smooth og Anders og danbolig har været meget imødekommende. Jeg følte jeg kunne få svar på de forespørgsler og spørgsmål jeg havde omkring købet og derved fik jeg et indtryk af tryghed i mit første boligkøb og de vigtige aspekter såsom dokumentering og formalia var der helt styr på. Der blev spurgt engageret ind til, hvad jeg ønskede, og de var gode til at skabe en tillidsfuld oplevelse.

– Lysbroparken 33, st.., Lysbro
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Efter anbefaling til danbolig

Da vi skulle sætte vores andelsbolig til salg, valgte vi efter anbefaling Danbolig, Silkeborg og vi giver vores varmeste anbefalinger videre. Tak til Anders, Henriette og Katrine. I har sammen givet os stor tryghed undervejs i salgsforløbet ved altid hurtig tilbagemelding, information og stor imødekommenhed. Havde vi brug for ekstra råd og vejledning, stod I parate med godt humør og professionalisme.

– Stidalen 9, Resenbro
Alternate Text
Solgt

Køberanbefaling fra førstegangskøbere

Vi har været glade for vores samarbejde med Anders og danbolig Silkeborg i forbindelse med vores køb af vores allerførste hus. Som førstegangskøber er boligmarkedet en kæmpe labyrint og man er i tvivl om mange ting. Anders fra danbolig var en stor hjælp og stod altid klar til at svare på vores spørgsmål. Vi stod med drømmehuset, som vi kunne se os selv i i mange år. Vi var i tvivl om det var klogt i dette tvivlsomme marked, men et godt samarbejde med banken og danbolig gav os ro i maven.

– Højmarkstoften 69, Balle
Alternate Text
Solgt

KØBT - Tak for en god købsoplevelse

Det har været en meget vellykket handel med danbolig Silkeborg, for alle parter. Vi købte huset på Sandvejen, betinget af vores eget i Vejle. Ventetiden føles alt for lang, da huset virkelig ramte plet, og vi slet ikke kunne vente med overtage det. Det hele faldt i hak, og vi nu lykkelige for at flytte til byen i vores nye hjem. Tak til Morten Skotte, som vi løbende havde en dialog med - han håndterede den betinget handel til UG, og fik alle ender til at hænge sammen.

– Sandvejen 14, Alderslyst
Alternate Text
Solgt

KØBT - Endnu engang tillykke med købet

Tak for en god oplevelse Vi har været meget tilfredse med hele forløbet med vores køb af hus i Silkeborg hos danbolig Silkeborg og mægler Katrine Aale. Fra første kontakt på nettet og til det endelige køb har vi kun mødt meget dygtige og imødekommende mæglere fra danbolig. Før det endelige køb, var vi med danbolig til fremvisninger ved flere forskellige huse. Hvert hus blev loyalt og engageret vist frem for os. Vi kan i den grad anbefale danbolig Silkeborg. - Søren og Katrine, køber af Fynsgade 19

– Fynsgade 19, Alderslyst
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Efter overtagelse af bolig af anden mægler

danbolig Silkeborg overtog vores hus fra anden mægler. Det er nu solgt til vores store tilfredshed. Vi har gennem hele forløbet følt at sagen blev behandlet professionelt og der har været en fin information fra danbolig hver gang der var nyt. Det har været dejligt at det altid har været ok at henvende sig med spørgsmål og frustrationer og vi har følt os hørt, set og mødt. Tak Katrine, for dit fine arbejde - og tak til danbolig Silkeborg. - Tove og Gunnar, sælger af Møllevænget 12 i Them

– Møllevænget 12
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Efter overtagelse fra anden mægler

Jeg har efter lang tid på markedet endeligt fået solgt min ejerlejlighed gennem danbolig Silkeborg. Igennem hele forløbet har min primære kontakt været Mathias Bach, men det endte dog med at være Katrine Aale Nielsen, der fik kørt handelen i mål. Gennem hele forløbet er jeg blevet holdt i hånden med alle de spørgsmål man nu har som førstegangs sælgende, og har hver gang fået et hurtigt svar. Jeg føler at danbolig har være min mand/kvinde igennem hele forløbet og rådgivet mig på den en rigtig fin måde. Alt i alt super tilfreds med samarbejdet. - Sælger af Guldbergsgade 12B

– Guldbergsgade 12B, 1. 1., Alderslyst
Alternate Text
Solgt

SOLGT - I trygge hænder med vores boligsalg

danbolig Silkeborgs team gik med stor kreativitet og entusiasme til opgaven med, at sælge vores bolig og vi følte os velinformerede og i gode hænder under den korte periode, hvor huset var til salg. Vælger gerne danbolig Silkeborg til formidling af næste boligsalg.

– Kaprifolievej 12, Sejs-Svejbæk
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Tak for en god oplevelse

Køber og sælger har været yderst tilfreds med oplevelsen og Katrines håndteringen af parternes ønsker i handlen. Alle kom godt i mål. Overdragelsen skete med højt humør, hvor parterne fik vendt alle herlighederne ved huset i fællesskab. Oplevelsen og dialogen mellem alle parterne har været hyggeligt og der har gennem hele forløbet være gensidig forståelse for parternes ønsker /forventninger til handlen

– Toftegårdsparken 17, Them
Alternate Text
Solgt

SOLGT - De bedste anbefalinger til danbolig Silkeborg

Vores oplevelse med danbolig Silkeborg, især i de her skæve tider med usikkerhed på markedet, har været super god. Yderst professionelt team der har taget godt hånd om os fra start til slut. Endnu en gang tusind tak for hele processen Henriette. Vi synes personligt, det har været en fantastisk oplevelse - det hele er gået så nemt. danbolig Silkeborg får vores bedste anbefaling.

– Safranvej 39, Gødvad
Alternate Text
Solgt

SOLGT - De allerbedste anbefalinger til Anders og danbolig Silkeborg

Med valget af danbolig Silkeborg, og Anders, gik salget af min bolig langt bedre end jeg på nogen måde havde turdet håbe på. Allerede fra første møde lyttede Anders til, hvad jeg ønskede mig af processen og salget, og jeg har tydeligt mærket det fra start til slut. Hele processen har for mig været forbundet med ro, glæde, positivitet og stor tillid. Og så blev huset solgt på bare 3 uger i skuffesalg. De bedste hilsner Mette

– Egernvej 4, Them
Alternate Text
Solgt

SOLGT - danbolig Silkeborg levede op til vores forventninger

Vi har bestemt været tilfredse med forløbet. Vi havde allerede en god mavefornemmelse fra start, da vi holdte det indledende vurderingsmøde med Mathias. Alle vi gennem forløbet har været i kontakt med (og det blev efterhånden til ret mange pga. de mange fremvisninger) har været utrolig rare og engagerede, så vi synes alt i alt at det har været et godt forløb og levet op til vores forventninger.

– Linåbakken 12, Linå
Alternate Text
Solgt

SOLGT - En rigtig god oplevelse

Vi har igennem danbolig Silkeborg haft en professionel og saglig oplevelse ved salget af vores hus. Anders Toftager har igennem hele processen været meget informativ både før, under og efter salget. Det vigtigste for os ved valg af mægler var seriøsitet, tryghed og en dygtig mægler. Og det var hvad vi fik! Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi kan give vores varmeste anbefalinger såfremt man går med tanker om et salg af bolig. Med venlig hilsen Celina og Andreas

– Højmarkstoften 69, Balle
Alternate Text
Solgt

SOLGT - På under 3 uger

Vi har netop solgt gennem danbolig Silkeborg. Anders Toftager var fra første besøg på adressen, vores mægler. Her var ingen grund til at overveje andre. Huset blevet solgt på under 20 dage. Anders havde også lovet en hurtigt handel og tak for det. Både før, under og efter salget - er danbolig Silkeborg - professionelle, selvtænkende, løsningsorienteret, så vi alle kan komme videre. Bedste anbefalinger - Michael A.

– Odinsvej 46, Them
Alternate Text
Solgt

SOLGT - På 8 dage

Det var en stor beslutning for os, at sætte vores dejlig huset til salg. Der var mange ting der skulle falde på plads, inden vi tog beslutningen om at sætte vores hus til salg. Det første møde, som vi havde med Anders Toftager, der følte vi os trygge helt fra starten. Vi besluttede at starte processen med et skuffesalg og vi følte at der blev arbejdet intens med denne opgave. Anders holdt os hele tiden ajour med, hvordan det gik. Anders hjalp os også igennem, da vi skulle tage den endelige beslutning, med at gå på boligsiden og Facebook, og da gik det stærk, men ikke mere end vi kunne følge med og der var hele tiden tilbagemelding og opfølgning fra Anders' side. Vi fik solgt huset på 8 dage. Det var en vild oplevelse. Anders er utrolig dygtig, venlig og en yderst kompetent ejendomsmægler. Ringer du til ham og du ikke får kontakt, kan du være helt sikker på at han vender tilbage, han gør alt for dig. Han giver sig god tid til at svare på vores spørgsmål, hvis der var noget vi var i tvivl om eller ikke forstod. Anders Toftager og danbolig Silkeborg får vores varmeste anbefaling. Bedste hilsner Per og Kirsten

– Frisholmparken 60, Them
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Trygt forløb med hussalg

Vi har været utroligt glade og tilfredse med danbolig Silkeborg, i forbindelse med salg af vores hus på Bynkevej i Sejs-Svejbæk. Mathias Bach og Henriette Hagemann har håndteret opgaven med stor professionalisme. Dette gør sig både gældende for vurdering af boligen samt i forbindelse med selve hussalget, hvilket resulterede i en god proces med minimal forstyrrelse af hverdagen og kun et ubetydeligt prisafslag, til trods for den nuværende markedssituation. Vi har følt os enormt trygge gennem forløbet, hvor vores behov som børnefamilie er blevet tilgodeset hele vejen igennem. Vi føler os ligeledes taget godt hånd om i vores nye situation som købere, hvor danbolig tilmed har lovet at assistere i søgeprocessen, efter en ny familievilla i samme område.

– Bynkevej 2B, Sejs-Svejbæk
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Stor tryghed igennem hele processen

Vi har netop solgt vores hus i Bryrup gennem danbolig i Silkeborg ved ejendomsmægler Henriette Hagemann. Henriette har hjulpet os gennem hele forløbet, og hun er en meget dygtig, venlig og yderst kompetent ejendomsmægler. Hun har altid været meget nem at få fat på. Hun har ført os gennem hele processen på en sådan måde, at vi altid har været orienteret og følt os meget trygge. Hver gang vi har haft spørgsmål, så har vi fået hurtige tilbagemeldinger. Henriette har navigeret os sikkert igennem et meget vanskeligt boligmarked. Vi giver derfor Henriette og de øvrige medarbejdere ved danbolig i Silkeborg vores allerbedste anbefalinger. - Jørgen Rasmussen

– Sneppevej 2
Alternate Text
Solgt

SOLGT - En fuldendt oplevelse fra start til slut

Rigtig god oplevelse med ejendomsmægleren Mathias Daniel Bach fra danbolig Silkeborg. Vi havde, som mange andre, indhentet vurderinger fra forskellige ejendomsmæglere. Efter en kort drøftelse var min ægtefælle og jeg meget enige om, at vi havde en god følelse med Mathias. Vores mavefornemmelse tog bestemt ikke fejl. Mathias er en velformuleret, energisk, pligtopfyldende og “Down to earth” ung herre. Han fik hurtigt skubbet os igang med salget, “holdte os i hånden” hele vejen og svarede med det samme på alle spørgsmål vi måtte have. Vi har fået en virkelig god behandling, af en dygtig ejendomsmægler, og vi kan nu se frem til det næste skridt i vores liv. Vi kan klart anbefale Mathias Daniel Bach fra danbolig Silkeborg, hvis du skal sælge. - Patrick og Ina

– Øster Bordingtoften 6, Øster Bording
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Ejendomsmægler i særklasse

Da vi skulle til at vælge hvilken ejendomsmægler vi ville benytte os af, faldt valget ret nemt på danbolig Silkeborg, efter vi havde undersøgt markedet. danbolig Silkeborg kom med det bedste setup for salget af boligen, og vi vidste at firmaet har en kort liggetid for salg af boliger. Lokal kendte og super imødekommende. Fra start til slut følte vi at, at blive hørt og forstået. De har været gode til at informere os igennem hele processen. De var også virkelig aktive ift. til at opsøge mulige købere til vores hus, hvilket giver en følelse af, at man er med i det hele fra start til slut. danbolig Silkeborg har været gode til at komme med råd og vejledning ift. hvordan vi bedst kunne forbedrede os inden igangsættelse af fotos, men også forinden fremvisninger. Det var virkeligt rart, når man ikke har prøvet at sælge et hus før. Bedste setup, fornuftig mæglerhonorar, og kort liggetid - What's not to like. Super dygtige ejendomsmæglere fra start til slut.

– Funder Kirkevej 19, Funder Kirkeby
Alternate Text
Solgt

KØBT - Tak for en god oplevelse

Som førstegangskøbere er der meget, der skal læres og tages stilling til. danbolig har gjort os trygge og ført os helt til dørs i vores nye hjem. Kommunikationen har været god og grundig, og Mathias har været en meget behagelig mægler.

– Nørreskov Bakke 7, Gødvad
Alternate Text
Solgt

KØBT - Tak for positiv oplevelse

I forbindelse med huskøbet på Christiansfeldvej 129 har vi haft en meget positiv oplevelse med Mathias fra danbolig Silkeborg. Der har før, under og efter hussalget været god kommunikation og kyndig vejledning og vi har følt os i trygge hænder hele vejen igennem. Tusind tak for hjælpen til at købe vores første hus. Og ja, tusind tak Mathias! Det har været en fornøjelse at møde dig og vi er glade for at det var dig der solgte os det første hus. Held og lykke fremover, det kan være vi ses igen om mange år. - Nicolai, Victor og Emilie

– Christiansfeldvej 129
Alternate Text
Solgt

SOLGT - God kommunikation hele vejen igennem

I forbindelse med salg af Paradisvejen 42, havde jeg fået Anders fra danbolig Silkeborg anbefalet. Anders forstod med det samme hvilke ønsker jeg havde for salget. Anders og resten af danbolig har hele vejen igennem haft god kommunikation og har løbende givet status alt efter aktivitetsniveau. Alle interesserede blev fulgt helt til døren og man kunne trygt mærke, at de er vant til at sælge boliger. - Jesper, Paradisvejen 42

– Paradisvejen 42, Virklund
Alternate Text
Solgt

SOLGT - På 35 dage

KÆMPE STOR ros til danbolig Silkeborg og det topprofessionelle team. I er engageret, nærværende og med jeres gode humør kan vi kun være glade sælger. Tak til temaet der har fremvist huset. Super god kommunikation før og efter fremvisning. Stor tak til Anders for at handlen blev en realitet og stor tak til Katrine som har solgt huset og afsluttet handlen. I får de bedste anbefalinger herfra. - Lissi og Bjarne Johnsen

– Toftegårdsparken 17, Them
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Tak!

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med danbolig Silkeborg. Her finder I de mest professionelle, kompetente, imødekommende og søde medarbejdere. Alt i processen er foregået i vores tempo, og der er generelt udvist stor respekt og forståelse for os som sælgere. Den varmeste anbefaling herfra. Og så blev vores hus i øvrigt solgt på ingen tid. Tak igen til jer! Mvh. Kristina og Thomas

– Ellemosevej 18, Virklund
Alternate Text
Solgt

SOLGT - På 7 dage

Vi har været super tilfredse med hele forløbet omkring salget af vores hus. Stor ros til danbolig-teamet, for den dynamik og super gode kommunikation og vejledning 24-7, som vi har nydt i forbindelse med salget. Mange hilsner og god sommer til jer fra Ivan og Bodil

– Kærmindevej 13, Them
Alternate Text
Solgt

SOLGT - En anbefaling fra hjertet

Ved at bruge danbolig Silkeborg til salg af vores dejlige hus, har vi oplevet engagement, nærvær, og professionelt arbejde gennem hele processen. Vi har opfattet personalet som et team,/ en helhed som har vidst hvad hinanden gjorde. God kommunikation dem imellem og til os som kunder. Vi har haft 100 procent tillid til de råd og vejledninger vi har fået og kun oplevet god faglighed af de fagfolk i bruger til salgsopstillingen. Vi har hurtigt kunnet få fat i jer når vi havde brug for jer. Salgsopstillingen med alle oplysninger og billeder - flot arbejde og meget overskueligt. Personalet har mødt os med venlighed og respekt for vores ønsker på en dejlig og uformel måde. Tak for en god proces med snak og grin. - det betyder meget at der er tid til at fortælle om huset og omgivelserne samt lidt historie. Vh Vibeke og Kaj. Det er lige fra hjertet-

– Lilleøvænget 17, Sejs-Svejbæk
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Godt og hurtigt salg

Vi har været super tilfredse med samarbejdet, der har været præget af god kommunikation, effektivitet og hurtig handling, som førte til et godt og hurtigt salg af vores hus. De bedste anbefalinger til Anders og danbolig Silkeborg teamet.

– Hjortevej 1, Them
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Top professionel sagsbehandling og opfølgning

Vi har haft en RIGTIG god oplevelse med sagsbehandlingen af vores hushandel. Vi har både købt og solgt med hjælp fra Danbolig. Mathias har været tålmodig og hjælpsom og det har været rigtig rart når vi har lidt svært ved at overskue alle de ting man skal i sådan en situation. Boligmarkedet har i perioden været lidt urolig på grund af krig i Europa, men Mathias har bevaret roen, hvilket har vist sig vigtigt. Mathias har haft 100 % overblik over det hele og været top-professionel gennem hele forløbet. Kan anbefale danbolig Silkeborg! Lars Buchreitz

– Skovgårdsvej 11, Voel
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Overtaget fra anden mægler og solgt på 14 dage

Vi har været yderst tilfreds med deres måde at håndtere det hele på. Vi har haft kontakt med primært Simon og Henriette og de er både supersøde og dygtige. Vores hus har haft andre mæglere, inden det blev solgt. Hos danbolig Silkeborg tog det kun to uger, inden vi fik underskrevet en købsaftale. Tak for en super god oplevelse at sælge med jer – det kan vi kun anbefale til andre at gøre!

– Sindbjergvej 15A, Sejs-Svejbæk
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Oplevelse i særklasse

Vi takker hele danbolig teamet for en fantastisk energi. At mærke på egen krop jeres topprofessionelle og personlige måde at lede processen på har været en oplevelse i særklasse. Morten har drevet slutprocessen med sikker hånd og formået at sikre tilfredshed, tryghed og sikkerhed hos både købere og sælgere, hvilket har ligget os særligt på sinde. Der venter jer et fantastisk hus, skønne naboer og dejlige omgivelser. Tillykke til alle for flot indsats. Vores loyalitet er nu jeres, og vores anbefalinger ubetingede. God sommer og tak. De 3 glade generationer.

– Løvfaldsvej 29, Resenbro
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Overtaget fra anden mægler

Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores hussalg hos danbolig Silkeborg. De er venlige og rare allesammen. Vi har fået rigtig god rådgivning. De er professionelle og informerer hele tiden om hvordan det går, og om der er interesse omkring vores salg.

– Tandskovvej 5, Sinding
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Skærskovvænget 17, Funder Kirkeby, 8600 Silkeborg

Vi har været yderst tilfredse med vores salg gennem danbolig Silkeborg. Vi er blevet godt og løbende informeret om, hvor i processen vi er. Altid varslet i god tid til fremvisninger og hurtig respons efter fremvisninger. Altid er der vist imødekommenhed, smil på læben og god forklaring til vores spørgsmål. Det er både fra mæglerne og telefonisk kontakt til kontoret. Vi siger også mange tak for samarbejdet. Hilsen Ilse & Karsten

– Skærskovvænget 17, Funder Kirkeby
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Alt gik over alle forventninger

Det var en stor beslutning for os at sætte huset til salg. Det var derfor vigtigt for os, at hele processen skulle gå så nemt og godt som muligt. Og det levede I jo fuldstændig op til! Professionel rådgivning og markedsføring i topklasse. Vi følte os trygge fra start til slut. Hvis der var noget vi var i tvivl om eller ikke forstod, så fik vi svar med det samme. danbolig (Morten Skotte og Co.) Fik vores hus solgt på under 2 uger. Det var en helt vild god oplevelse og det gik over al forventning. Der er ingen tvivl om at vi til hver en tid vil vælge jer igen, hvis vi en dag skal sælge hus. I får de varmeste anbefalinger herfra🙌 De bedste hilsner fra Jakob og Julie

– Skovbrynet 17, Salten
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Tak for en super oplevelse

Verdens bedste følelse at sætte SOLGT skilt på. Vi er SÅ glade for valget af Danbolig og jeres team. I er kilometer foran konkurrenterne!

– Drewsensvej 4, 1. 3., Silkeborg Midtby
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Topkarakter til danbolig Silkeborg

Vi har solgt vores andelsbolig gennem danbolig Silkeborg og yderst tilfredse med hele forløbet. Tillid, kommunikation og ordentlighed. Med ejendomsmægler Mathias Bach i spidsen lykkedes det at få solgt boligen på under en uge. Kan varmt anbefale andre at sælge gennem danbolig i Silkeborg.

– Nr. Lindvænget 30, Lind

Boliger til salg eller leje hos os

Villa
Nyhed!

Lundsgade 25, Alderslyst, 8600 Silkeborg

3.495.000 kr. 138 m² 5 rum
Velindrettet rækkehus centralt i Silkeborg
Rækkehus
Nyhed!

Saxogade 4D, Sydbyen, 8600 Silkeborg

2.145.000 kr. 87 m² 3 rum
Landejendom
Nyhed!

Røverhøjvej 6, Vandet, 8840 Rødkærsbro

2.795.000 kr. 158 m² 4 rum
Rækkehus
Nyhed!

Halmstadvej 54, Gødvad, 8600 Silkeborg

2.145.000 kr. 93 m² 3 rum
Villa
Nyhed!

Funder Kirkebyvænget 5, Funder Kirkeby, 8600 Silkeborg

2.795.000 kr. 145 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Rylevej 28, Århusbakken, 8600 Silkeborg

3.195.000 kr. 132 m² 3 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Silkeborg

Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Perikonvej 2, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

104 m² 4 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Kragelundtoften 8, Kragelund, 8600 Silkeborg

125 m² 4 rum
Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Søtorvet 10, 1. 2., Midtbyen, 8600 Silkeborg

79 m² 2 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Hjorth Nielsens Vej 25, Balle, 8600 Silkeborg

127 m² 4 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Silkeborg
Borgergade 24
8600 Silkeborg

CVR: 36049162
db Silkeborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring, ETU Forsikring, Frida Forsikring Agentur A/S og Willis Towers Watson A/S

esoft System A/S, Boligsiden A/S og e-nettet

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.