danbolig Silkeborg

Borgergade 24 8600 Silkeborg
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en aftale udenfor butikkens åbningstider. Tlf. 8682 9411

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Silkeborg

Velkommen hos danbolig Silkeborg - din lokale ejendomsmægler i Jyllands hjerte

Hos danbolig Silkeborg har vi en klar ambition om at forblive den førende lokale ejendomsmægler. Vi er ikke førende, fordi vi er de største, men fordi vi er bedst til det, vi gør. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og det stærkeste mæglerteam i Silkeborg og omegn.

Vi dækker hele Silkeborg Kommune, herunder Kjellerup, Ans, Lemming, Sejling, Skægkær, Sorring, Sejs-Svejbæk, Laven, Virklund, Them og Bryrup, og vi er førende på salg af samtlige boligtyper. Det gælder både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, sommerhuse og liebhaverejendomme. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område til hvor, du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og førende ejendomsmæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

➤ Silkeborgegnens bedste mæglerhold
På Borgergade midt i Silkeborg møder du områdets største og mest kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst og førende på markedet.

I øjeblikket har vi lokalområdets største markedsandel. Vi bestræber os altid på, at opnå de bedste resultater og dermed ligge i top på alle parametre.

Som en del af vores dedikerede team har vi også en projektafdeling, som hjælper vores professionelle kunder med projektsalg.

➤ Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online.

Blandt andet sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr, for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet. Herudover har vi en marketingkonsulent der er ansvarlig for vores aktiviteter på SoMe og sikrer samtidig, at din bolig bliver præsenteret til rette målgruppe. Trænger boligen til ekstra eksponering kan vi, udover ovenstående, tilbyde præsentationsvideoer som vi laver i samarbejde med vores Image Creator.

Vores butik er placeret på én af Silkeborgs travleste veje, og gennem vores gode samarbejde med Nordea kan vi også udstille din bolig hos dem i gågaden. Samtidig har vi et solidt samarbejde med danbolig i Aarhus og Herning, hvorfra mange søger bolig i Silkeborg.

➤ Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt med ejendomsmægler til købsaftalen er underskrevet.

➤ Brugeranmeldelser på hjemmesiden
Vi gør opmærksom på, at vores kundeanmeldelser er et udpluk og ikke et fuldstændigt billede.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,5 ud af 10

baseret på 41 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Helårsgrunde

Lejligheder

Følg også med her

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/33
Alternate Text
Solgt

SOLGT - De varmeste anbefalinger

Vi har været rigtig glade for at sælge vores hus ved danbolig Silkeborg. Huset blev solgt på få dage. Det var en effektiv proces, hvor vi blev hjulpet og informeret hele vejen igennem. Vi har haft en god kommunikation med danbolig, der både har svaret om aftenen og i weekenden. Vi har følt, at hele deres team har arbejde i døgndrift for at give os en god salgsoplevelse.

– Ahorns Allé 16, Alderslyst
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig under 2 måneder

"Vi vil gerne give Danbolig, Silkeborg vores bedste anbefaling. Efter først at have været tilknyttet en anden mæglerkæde besluttede vi os for at skifte til Danbolig - noget vi i den grad ikke har fortrudt. Siden begyndelsen har der været en rigtig god dialog og hele processen har forløbet utrolig professionelt. Vi har gennem hele salget følt os trygge og derfor kommer vi uden tvivl til at bruge Danbolig Silkeborg igen"Ansvarlig mægler, Morten Skotte udtaler følgende om forløbet: ”Det har været en fornøjelse, at samarbejde med Monica og Morten. Vi fik lagt den rigtige plan, hvilket resulterede i at vi solgte boligen på under 2 måned, til over prisen – og det var efter den havde været til salg ved anden mægler med samme udbud. Derudover fandt vi også M&M’s drømmehus, som de er godt i gang med at istandsætte”.

– Ege Allé 146, Søholt
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Vi vil uden tvivl bruge danbolig Silkeborg igen

Jeg giver hermed danbolig Silkeborg min varmeste anbefaling, som formidler af et boligsalg. Vi har inden for de seneste 24 måneder benyttet Henriette & Mathias hos danbolig Silkeborg af to omgange ifm. 2 hussalg. Igennem hele processen har de været meget seriøse omkring deres arbejde, lige fra justeringer i salgsopstillingen, punktlige og præcise ved fremvisninger, seriøse prissætninger af ejendommene samt været gode til, at følge op på enhver fremvisning. Vi føler os både godt taget imod, godt behandlet og taget seriøst i begge forløb - og vil uden tvivl, bruge Danbolig til vores næste hussalg

– Antonsvej 11, Balle
Alternate Text
Solgt

KØBT - tak for en god køberoplevelse

"En stor tak til Armina og Danbolig for en hurtig, professionel og god proces i forbindelse med huskøbet på Fårdalen 92 i Silkeborg. Fra første fremvisning til underskrift af købsaftale følte vi os godt imødekommet og kan varmt anbefale Armina og Danbolig som mægler ved et fremtidig boligkøb". Med venlig hilsen køber af Fårdalen 92

– Fårdalen 92, Funder
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig

Vi valgte at bruge danbolig som mægler, da vi tidligere havde købt både hus og grund hos dem. De formåede at sælge vores hus på ganske kort tid og vi har været meget tilfredse. Henriette har haft os med i hele processen, og der har været en rigtig god og tæt kommunikation med hende, under hele forløbet. Nu har vi købt grund igennem dem igen, og denne gang også med en meget professionel forhandlingsproces med Henriette. Danbolig får den varmeste anbefaling herfra. Med venlig hilsen sælger af Funder Trindkær 2

– Funder Trindkær 2, Funder
Alternate Text
Solgt

KØBT - tak for en god køberoplevelse

Vi har købt bolig gennem danbolig. Anders har været en behagelig mælger hele vejen igennem. Han har svaret hurtigt på diverse spørgsmål og var ikke på noget tidspunkt pågående ift. at få solgt. Han var nysgerrig på vores behov og tillod os at tage det i vores tempo, hvilket har været vigtig for os. Med venlig hilsen køber af Rudbølvej 4

– Rudbølvej 4, Hvinningdal
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig

Kære Anders og Andreas Vi vil gerne udtrykke min dybfølte taknemmelighed og anerkendelse for jeres enestående indsats som ejendomsmæglere. Jeres professionalisme, dedikation og ekspertise har gjort hele forskellen i vores ejendomshandel. Fra den indledende rådgivning til den endelige afslutning har I vist en imponerende forståelse for markedet og en bemærkelsesværdig evne til at håndtere alle aspekter af processen. Det er tydeligt, at I går langt for at sikre, at jeres kunder er tilfredse. Jeres professionalisme kombineret med en venlig og imødekommende tilgang skaber en serviceoplevelse, der er helt i top. Vi er meget taknemmelige for jeres indsats og resultaterne, I har opnået. Tak for at gøre vores ejendomshandel til en glat og positiv oplevelse. Jeres dedikation og faglige kompetencer fortjener den højeste anerkendelse. Med venlig hilsen sælger af Ege Allé 32.

– Ege Allé 32, Søholt
Alternate Text
Solgt

SOLGT - De varmeste anbefalinger

Danbolig i Silkeborg har netop solgt mit hus efter kun ca. 3 mdr. på boligmarkedet. Jeg er virkelig glad, taknemmelig og super tilfreds med danbolig Silkeborg, hvor 2 fantastiske ejendomsmæglere, Mathias og Andreas, på skift var på fremvisningerne og jeg således følte og mærkede dobbelt hjælp! Helt fra start ved den indledende samtale med Mathias har jeg mærket en professionel tilgang til både prissættelse og selve forløbet. Hos begge mæglere har der været en stor åbenhed og præcise svar, hver gang jeg henvendte mig. Jeg mødte stor tålmodighed og hjælpsomhed, så jeg har været tryg under hele forløbet, som Andreas afsluttede så fint med en handel👏. Også på kontoret mødte jeg stor hjælpsomhed hos Camilla og blev altid mødt med et smil og stor venlighed, også eksempelvis omkring selve teksten i annoncen, som jeg fik lov at præge meget personligt! Man fornemmer et virkelig godt og sammentømret arbejdsklima med dygtige og professionelle medarbejdere, som hjælper hinanden og kunden på fornem vis. Tak for en god oplevelse, stor forståelse og indsigt i min situation. I satte den rigtige pris, mit hus blev hurtigt solgt, så tusind tak for det. Jeg kan varmt anbefale danbolig i Silkeborg 😊

– Tværvej 2
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig

Samarbejde med danbolig er gledet utrolig let. Det er tydeligt, at Morten kender området godt, og der har været plads til både humor og individuelle tilpasninger i samarbejdet. OG så var det jo helt fantastisk, at huset blev solgt lyn hurtigt 😊

– Dalstrøget 20, Balle
Alternate Text
Solgt

SOLGT - De varmeste anbefalinger

Jeg vil gerne udtrykke min dybfølte taknemmelighed for det fremragende samarbejde, jeg har haft med Anders Toftager fra danbolig i forbindelse med salget af mit hus. Anders Toftager’s professionalisme, dedikation og ekspertise har gjort hele processen meget behagelig og problemfri. Jeg er virkelig taknemmelig for din indsats og engagement i at sikre, at salget blev en succes. Hvis jeg nogensinde har behov for ejendomsservice i fremtiden, eller hvis nogen spørger efter en anbefaling, vil jeg ikke tøve med at henvise dem til Anders Toftager fra danbolig. Endnu engang, tak for din indsats, og jeg ønsker dig alt det bedste i dine kommende projekter. Sælger: Østergårdsvej 12

– Østergårdsvej 12, Voel
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Anders og team danbolig Silkeborg skal have min varmeste anbefaling

Jeg har både solgt og købt min bolig gennem Anders ved danbolig i Silkeborg. De har været en pålidelig partner gennem hele købs- og salgsprocessen. Ift at kende markedet i Silkeborg har jeg ikke mødt et bedre team. Deres professionalisme og dedikation skabte tillid, og de navigerede smidigt gennem alle udfordringer. En fornøjelse at arbejde sammen med, og resultatet var en vellykket handel for alle parter.

– Kaprifolievej 12, Sejs-Svejbæk
Alternate Text
Solgt

SOLGT - De varmeste anbefalinger

Vi har haft fornøjelsen af at have solgt vores skønne hjem gennem Anders Toftager ved Danbolig Silkeborg. Gennem hele processen har vi været i de bedste hænder - alt er foregået smidigt, TOPPROFESSIONELT og trygt 🙏🏻 Anders har være tilgængelig uanset tidspunkt, og vi har kunnet vende stort og småt med ham, både ift vores eget salg, men også ift vores køb af nyt hjem. Vi mødte Anders gennem vores egen boligsøgen, og han var lynhurtig til at aflæse os som mennesker og gennemskue, hvilken type hjem vi ønskede os. Han har derfor løbende kontaktet os, når han har fundet boliger, som måske kunne være noget for os. Vi har altid set ham være yderst velforberedt og hurtig til at følge op. Endvidere er Anders et virkelig rart og behageligt menneske og helt nede på jorden. Vi var derfor heller ikke i tvivl om, at han skulle sælge vores hjem, så vi kunne forfølge nye drømme. På kort tid solgte han vores hjem i en flot handel. De varmeste anbefalinger herfra til Anders og hele hans team. 10/10 ⭐️ - Mia og Michael, sælger af Gubsøvej 8

– Gubsøvej 8, Balle
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Tak for en god oplevelse

Som sælger har vi været super glade for danbolig på alle parametre. Der har været god kontakt mellem mæglere og os gennem hele forløbet. danbolig Silkeborg tager hånd om deres kunder fra start til slut, og er på alle måder et professionelt og reelt firma. Man kan trygt overlade sin bolig til dem, for den er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale danbolig Silkeborg. - René Janning, sælger af A. Andersens Vej 4a, Silkeborg

– A.Andersens Vej 4A, Gødvad
Alternate Text
Solgt

SOLGT - danbolig Silkeborg skal have de varmeste anbefalinger herfra

Vi vil gerne sige tusind tak for et langt men meget behageligt forløb, men salget af vores gamle hus i Voel. Vi besluttede os for at sælge vores hus i slutning af 2022, og havde i den forbindelse kontakt med 2 lokale mæglere. Valget falder på danbolig og mægler Anders Toftager, som hurtigt så kvaliteterne i vores hus, og forstod vores følelser i at sælge vores hus og børnenes barndomshjem. Derefter begyndte en lang rejse på lidt over 1 år, med 25 fremvisninger, prisjustering, flere som gerne ville købe med ikke kunne låne, eller skulle have noget at solgt først. I marts 2023, skrev i under på en betinget købsaftale med et ungt par, som boede i et rækkehus de skulle have solgt. Derfra blev det virkeligt en ”rutchebanetur”, hvor de fik en betinget aftale på deres hus, med en køber der havde en betinget aftale. Efter flere måneder med op og nedture lykkedes det at for en ubetinget handel på vores hus med det unge par vi lavede en aftale med i marts. Stort tak til danbolig Silkeborg, Anders Toftager og hele teamet, for at være der i alle faser, holde vores mod oppe når salget ikke gik så hurtigt som vi ønskede, vejlede os igennem salget, og være effektive når det gjaldt. De skal have de varmeste anbefalinger herfra. - Sælger af Hjaltesvej 5, Laura & Christian Anthony

– Hjaltesvej 5, Voel
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig

’’Endnu en gang tusind tak for, at det lykkedes dig at få mit hus solgt. Katrine og hendes kolleger har hele tiden været meget flinke, optimistiske og meget behjælpelige. Hvis jeg nogensinde skal sælge hus i Silkeborg området igen vil jeg helt sikkert bruge jer.’’ Med venlig hilsen Allan, sælger af Ellerupvej 43

– Ellerupvej 43, Gjern
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Jeg kan klart anbefale danbolig Silkeborg

Hej Andreas Mange tak for det gode samarbejde om salget af Dådyrvej 9. Din personlighed har været medvirkende til, at jeg var godt tilpas med processen. Jeg satte stor pris på dine præcise og hurtige tilbagemeldinger og den måde, hvorpå du udviste forståelse for det informationsniveau, jeg havde behov for at have. Til trods for at du og jeg kun har kommunikeret digitalt og telefonisk helt indtil underskrivelsen fandt sted, har du formået at skabe tryghed om, at vi nåede i mål, også da min tålmodighed var ved at løbe ud 😊. (Jeg tænker måske, du ved hvornår, selv om jeg ikke sagde det.) Det havde stor betydning for mig, at du altid vendte hurtigt tilbage med informationer af små som større karakter, når du havde talt med kunden. Du skal vide, at din (foreløbige) titel aldrig har givet mig grund til usikkerhed, måske også fordi du var åben og fortalte mig, når du havde vendt noget med Simon. At sælge sin villa efter 53 år er en stor beslutning og en tillidssag til dem, man udpeger som mægler. Jeg har været yderst tilfreds med mit samarbejde med Simon Freund Jensen, Danbolig, Silkeborg, og Andreas Norup Drachmann vedrørende salget. Det havde værdi for mig, at der fra først til sidst i processen var et mærkbart samarbejde i organisationen, så jeg hele tiden fik seriøs rådgivning fra Danbolig. Det har fungeret perfekt. Jeg har haft det bedst tænkelige samarbejde med dig, Andreas, som har stået for salget. Som sælger kan det være udfordrende at have tålmodighed, men du udviste forståelse for mig i situationen. Du gav god tid til begge parter ’til at tænke’ i hele perioden fra første fremvisning til købskontrakten var underskrevet. Altid var der ro over processen, så jeg går fra salget med en fornemmelse af tilfredshed. Jeg kan klart anbefale Danbolig. Mange hilsner Marikka

– Dådyrvej 9, Voel
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Tak fordi I har kæmpet for salget af vores hus

Hermed en stor tak til danbolig for at klare opgaven med at sælge vores hus. Vi kan varmt anbefale danbolig, som består af et hold af yderst kompetente mæglere, som på hver deres vagt, alle formåede at give den bedste fremvisning af vores hus. Mæglerne hos danbolig har et stort netværk og lokalt kendskab til Silkeborg, hvilket førte til flere fremvisninger. Vi oplevede en rigtig god og professionel dialog og rådgivning omkring salget, markedsføring og pris hele vejen igennem. Og vi følte, at de ”kæmpede for det” – samt at deres erfaring og tilgang til salget af vores bolig, sikrede at en køber med netop det behov, som vores hus tilbyder, blev professionelt guidet mod vores ejendom. Til slut oplevede vi også en super håndtering af papirarbejdet – de gjorde det let for os at være sælgere. Stor ros, og kæmpe anbefaling herfra.

– Hesselhøjvej 70, Hvinningdal
Alternate Text
Solgt

SOLGT - på 4 uger

Stor tak til Katrine og Mathias for jeres gode arbejde i forbindelse med salget af mit hus i Them. Jeg valgte danbolig som mæglerfirma, da jeg havde læst, at I solgte flest huse i kommune. Jeg har været meget glad og tilfreds med jeres arbejde, og det er fantastisk, at huset blev solgt på 4 uger. Det har også altid været nemt at komme i kontakt med jer, og alle har altid været så venlige, når jeg har ringet. Jeg vil til enhver tid anbefale jer , hvis nogen spørger mig. Folk, som jeg kender er forbavset over, at huset blev solgt så hurtigt. Mvh. Kirsten, sælger af Præstemarken 32.

– Præstemarken 32, Them
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Vi er altid blevet mødt med venlighed og smil

På anbefaling valgte vi danbolig Silkeborg til at sælge vores hus på Møllevej 8 i Thorning. Et valg vi bestemt ikke har fortrudt, Morten Skotte har gjort et stort stykke arbejde, hvor vi har følt os trygge og vi er altid blevet mødt med venlighed og smil af alle hos danbolig. Vi har fået professionel information hver gang der var nyt i sagen. Vi kan varmt anbefale Morten Skotte & Co. fra danbolig Silkeborg. - Sælger af Møllevej 8

– Møllevej 8, Thorning
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Solgt via køberkartotek

Vi har fået solgt vores hus på 3 uger via køberkartoteket efter et rigtig godt salgsarbejde af Henriette. Fra starten var hun engageret, hun fulgte godt op på os og kunderne og har vist hele vejen igennem salgsforløbet, at hun gerne ville hjælpe os godt videre på de bedst mulige vilkår. Henriette er en rigtig dygtig ejendomsmægler og repræsenterer hendes sælgere fantastisk. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger

– Ege Allé 120, Søholt
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Tak til danbolig Silkeborg!

Jeg kan kun sige tak til danbolig Silkeborg for hele salgsforløbet. I har fra første færd virket professionelle og meget engagerede. Jeg har haft direkte kontakt med Mathias Daniel Bach i hele forløbet og jeg er løbende, og til tiden, blevet informeret om status på salget. danbolig Silkeborg fandt hurtigt emner i køberkartoteket, og ligeså hurtigt blev huset vist frem. På trods af ferietid blev der løbende lavet fremvisninger, og huset blev solgt i overbud inden vi nåede at annoncere det på nettet. Det er min fornemmelse at alle parter i salget, både jeg som sælger samt køber, følte sig godt behandlet. Jeg kan kun anbefale en lokal mægler, som både kender vejen og området, til andre. Venligst Frank

– H.G.Junkers Vej 14, Sejs-Svejbæk
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Henriette har været meget hensynsfuld

Tak for din professionelle og gode måde at håndtere salget af vores hus på, det har vi været meget glade for. Et rigtig godt forløb, vi er meget tilfreds med resultatet, hvilket vi også fornemmer at køber er, Tak! Anne og Hans Jørgen

– Sortbærvej 85, Sejs-Svejbæk
Alternate Text
Solgt

SOLGT - danbolig Silkeborg levede op til vores forventninger

Vi valgte Danbolig til at stå for salget af vores bolig på Skærskovvej 37 i Silkeborg, og den opgave har de løst til vores fulde tilfredshed. Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke, og vi føler os godt informeret, igennem alle salgets faser. De har reageret hurtigt og professionelt på alle vores henvendelser, og altid med et smil på læben. En særlig tak til Simon og Andreas, for et stærkt salgsarbejde, kompetent rådgivning, snakke om løst og fast, og et effektivt salg. Der skal naturligvis også lyde en stor tak til hele holdet som arbejder i kulissen, og får tingene til at ske. De bedste anbefalinger til Danbolig, herfra. Med venlig hilsen Anita & Søren

– Skærskovvej 37, Funder Kirkeby
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

Et rigtigt godt køb - efterfulgt af et lige så godt salg. Tak! For 3 år siden forelskede jeg mig hovedkulds i et hus, som Morten fra danbolig Silkeborg havde til salg i Funder Kirkeby. Huset var svaret på alle mine ønsker på daværende tidspunkt. I mellemtiden har jeg fået nye ønsker og behov, og har derfor valgt igen at sælge mit dejlige hus. Efter kort samtale med tidligere sælger af selv samme hus, blev jeg helt overbevist om, at Morten og Co også skulle stå for salget denne gang. Mortens kollega Anders, solgte huset på 4 dage. Jeg vil bare give mine bedste anbefalinger til Anders, Morten og selvfølgelig til hele holdet på Borgergade.

– Funder Kirkevej 57, Funder Kirkeby
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

Vi har været glade for, at vi valgte Anders og danbolig som mægler. Det er unge, dygtige og dynamiske mennesker, der ved, hvad de har med at gøre. Man bliver adviseret i god tid inden fremvisning. Huset blev hurtigt solgt, så min bedste anbefaling er at kontakte danbolig, hvis du skal sælge.

– Kornvænget 8, Gødvad
Alternate Text
Solgt

SOLGT - I trygge hænder med vores boligsalg

“Vi tog afsted på vores planlagte ferie midt i et boligsalg med sommerfugle i maven. De forsvandt dog hurtigt da Anders fra Danbolig hele tiden holdt os opdateret samtidigt med at han fik handlen i hus. Anders ringede til os i Paris og fortalte at handlen nu var endelig. Vi havde flere interesserede købere og lejligheden blev solgt til prisen, merci Anders. Vi vil til enhver tid anbefale Anders og hele Danboligs fleksible team.”

– Søtorvet 10, 6. 3., Midtbyen
Alternate Text
Solgt

KØBT - Endnu en gang tillykke med købet

> Vi vil gerne rose Anders, Henriette og hans kollegaer for deres opmærksomhed, for at være empatiske og gøre handlen til en gnidningsfri fin proces, både som sælger og køber. De varmeste anbefalinger herfra.

– Boskopvej 12, Gødvad
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

> Vi har igennem Danbolig oplevet et stærkt samarbejde, da vi både har solgt vores hjem og købt en ny bolig. Særligt vil vi fremhæve en god dialog og mulighed for kontakt både i dagstid og sene aftentimer.

– Halmstadvej 54, Gødvad
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

Takker for en god ejendomsmægler, der har været der for os og kæmpet en brav kamp for en god handel på alle planer - tak for det, Anders 🙏🤗

– Boskopvej 12, Gødvad
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

De bedste anbefalinger til danbolig Silkeborg og Anders Toftager. Vi har nydt godt af Anders’ høje faglighed, tilgængelighed og store engagement igennem hele processen. Vi var, efter første møde, ikke et sekund i tvivl om, at han skulle sælge vores bolig. Altid energisk og positiv. Vi har følt os i trygge hænder fra start til slut. Huset blev solgt på blot 5 dage og det må give et solidt 12-tal i karakterbogen. - Sælger af Hvidkløver 6, Eriksborg (Gødvad)

– Hvidkløver 6, Gødvad
Alternate Text
Solgt

KØBT - Endnu en gang tillykke med købet

’’Fuldkomment fremragende service, Katrine. Som førstegangskøbere er det svært at vide, hvad alting betyder i en købsproces, og her har Katrine stået til rådighed på alle tider af døgnet - hun har svaret på vores dumme spørgsmål, og hun har givet sig tid til at gennemgå alle dokumenter med os. Den ekstraordinære service gjorde det meget mere trygt for os at være i købsprocessen. Det var virkelig dejligt at blive mødt i øjenhøjde af en mægler, der var med på at trække det hele ned på et menneskeligt niveau" Med venlig hilsen Køber af Boskopvej 11

– Boskopvej 11, Gødvad
Alternate Text
Solgt

KØBT - Tak for en god købsoplevelse

“Handlen er endelig - jubii! Som køber til vores drømmehus var det den bedste besked af få, fra mægler. Vi har været så glade for altid at blive mødt med et smil, venlighed og stor professionalisme, igennem hele købsprocessen. Stor tak til Katrine og Danbolig Silkeborg. Vi glæder os til at få nøglerne :-)” Mange hilsner køber af Muskatvej 10.

– Muskatvej 10, Gødvad
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

''Det er en fornøjelse at arbejde med danbolig. Altid god, hurtigt og åben kommunikation. Top karakter. '' Sælger af Fundertoften 15

– Fundertoften 15, Funder

Boliger til salg eller leje hos os

Rækkehus
Nyhed!

Rosmarinvej 30, Gødvad, 8600 Silkeborg

2.495.000 kr. 96 m² 3 rum
Villa
Nyhed!

Guldbergsgade 22, Alderslyst, 8600 Silkeborg

3.750.000 kr. 169 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Frejasvej 132, Hvinningdal, 8600 Silkeborg

2.995.000 kr. 132 m² 4 rum
Landejendom
Nyhed!

Grauballevej 9, Lemming, 8632 Lemming

1.995.000 kr. 99 m² 3 rum
Rækkehus
Nyhed!

Buskelundskoven 27, Buskelund, 8600 Silkeborg

3.150.000 kr. 138 m² 4 rum
Rækkehus
Nyhed!

Balle Husevej 114, Balle Huse, 8600 Silkeborg

2.695.000 kr. 130 m² 4 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Silkeborg

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Ligustersvinget 7, Funder, 8600 Silkeborg

161 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Ege Allé 185, Søholt, 8600 Silkeborg

160 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Ahorns Allé 16, Alderslyst, 8600 Silkeborg

118 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Ørevadbrovej 56, Serup, 8632 Lemming

164 m² 5 rum

Køberrådgivning hos danbolig Silkeborg

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsmuligheder hos danbolig Silkeborg

Hos danbolig Silkeborg vil vi gerne hjælpe dig godt igennem dit boligkøb. Som en ekstra ydelse kan vi tilbyde at deltage i:

- Prisforhandling

Stå stærkt i dit boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Silkeborg
Borgergade 24
8600 Silkeborg

CVR: 36049162
db Silkeborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring, Topforsikring, Willis Towers Watson A/S

EFKT, boligsiden.dk, Midtjylland Avis

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.