danbolig Silkeborg

Borgergade 24 8600 Silkeborg
Søndag Efter aftale
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en aftale udenfor butikkens åbningstider. Tlf. 8682 9411

Velkommen hos danbolig Silkeborg.

Velkommen hos danbolig Silkeborg - din lokale ejendomsmægler i Jyllands hjerte

Hos danbolig Silkeborg har vi en klar ambition om at forblive den førende lokale ejendomsmægler. Vi er ikke førende, fordi vi er de største, men fordi vi er bedst til det, vi gør. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og det stærkeste mæglerteam i Silkeborg og omegn.

Vi dækker hele Silkeborg Kommune, herunder Kjellerup, Ans, Fårvang, Gjern, Sorring, Sejs-Svejbæk, Laven, Virklund, Them og Bryrup, og vi er førende på salg af samtlige boligtyper. Det gælder både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, sommerhuse og liebhaverejendomme. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område til hvor, du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og førende ejendomsmæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

➤ Silkeborgegnens bedste mæglerhold
På Borgergade midt i Silkeborg møder du områdets største og mest kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst og førende på markedet.

I øjeblikket har vi lokalområdets største markedsandel. Vi bestræber os altid på, at opnå de bedste resultater og dermed ligge i top på alle parametre.

Som en del af vores dedikerede team har vi også en projektafdeling, som hjælper vores professionelle kunder med projektsalg.

➤ Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online.

Blandt andet sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr, for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet. Herudover har vi en marketingkonsulent der er ansvarlig for vores aktiviteter på SoMe og sikrer samtidig, at din bolig bliver præsenteret til rette målgruppe. Trænger boligen til ekstra eksponering kan vi, udover ovenstående, tilbyde præsentationsvideoer som vi laver i samarbejde med vores Image Creator.

Vores butik er placeret på én af Silkeborgs travleste veje, og gennem vores gode samarbejde med Nordea kan vi også udstille din bolig hos dem i gågaden. Samtidig har vi et solidt samarbejde med danbolig i Aarhus og Herning, hvorfra mange søger bolig i Silkeborg.

➤ Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt med ejendomsmægler til købsaftalen er underskrevet.

➤ Brugeranmeldelser på hjemmesiden
Vi gør opmærksom på, at vores kundeanmeldelser er et udpluk og ikke et fuldstændigt billede.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,5 ud af 10

baseret på 39 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Helårsgrunde

Lejligheder

Følg også med her

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/38
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Ejendomsmægler i særklasse

Da vi skulle til at vælge hvilken ejendomsmægler vi ville benytte os af, faldt valget ret nemt på danbolig Silkeborg, efter vi havde undersøgt markedet. danbolig Silkeborg kom med det bedste setup for salget af boligen, og vi vidste at firmaet har en kort liggetid for salg af boliger. Lokal kendte og super imødekommende. Fra start til slut følte vi at, at blive hørt og forstået. De har været gode til at informere os igennem hele processen. De var også virkelig aktive ift. til at opsøge mulige købere til vores hus, hvilket giver en følelse af, at man er med i det hele fra start til slut. danbolig Silkeborg har været gode til at komme med råd og vejledning ift. hvordan vi bedst kunne forbedrede os inden igangsættelse af fotos, men også forinden fremvisninger. Det var virkeligt rart, når man ikke har prøvet at sælge et hus før. Bedste setup, fornuftig mæglerhonorar, og kort liggetid - What's not to like. Super dygtige ejendomsmæglere fra start til slut.

– Funder Kirkevej 19, Funder Kirkeby
Alternate Text
Solgt

KØBT - Tak for en god oplevelse

Som førstegangskøbere er der meget, der skal læres og tages stilling til. danbolig har gjort os trygge og ført os helt til dørs i vores nye hjem. Kommunikationen har været god og grundig, og Mathias har været en meget behagelig mægler.

– Nørreskov Bakke 7, Gødvad
Alternate Text
Solgt

KØBT - Tak for positiv oplevelse

I forbindelse med huskøbet på Christiansfeldvej 129 har vi haft en meget positiv oplevelse med Mathias fra danbolig Silkeborg. Der har før, under og efter hussalget været god kommunikation og kyndig vejledning og vi har følt os i trygge hænder hele vejen igennem. Tusind tak for hjælpen til at købe vores første hus. Og ja, tusind tak Mathias! Det har været en fornøjelse at møde dig og vi er glade for at det var dig der solgte os det første hus. Held og lykke fremover, det kan være vi ses igen om mange år. - Nicolai, Victor og Emilie

– Christiansfeldvej 129
Alternate Text
Solgt

SOLGT - God kommunikation hele vejen igennem

I forbindelse med salg af Paradisvejen 42, havde jeg fået Anders fra danbolig Silkeborg anbefalet. Anders forstod med det samme hvilke ønsker jeg havde for salget. Anders og resten af danbolig har hele vejen igennem haft god kommunikation og har løbende givet status alt efter aktivitetsniveau. Alle interesserede blev fulgt helt til døren og man kunne trygt mærke, at de er vant til at sælge boliger. - Jesper, Paradisvejen 42

– Paradisvejen 42, Virklund
Alternate Text
Solgt

SOLGT - På 35 dage

KÆMPE STOR ros til danbolig Silkeborg og det topprofessionelle team. I er engageret, nærværende og med jeres gode humør kan vi kun være glade sælger. Tak til temaet der har fremvist huset. Super god kommunikation før og efter fremvisning. Stor tak til Anders for at handlen blev en realitet og stor tak til Katrine som har solgt huset og afsluttet handlen. I får de bedste anbefalinger herfra. - Lissi og Bjarne Johnsen

– Toftegårdsparken 17, Them
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Tak!

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med danbolig Silkeborg. Her finder I de mest professionelle, kompetente, imødekommende og søde medarbejdere. Alt i processen er foregået i vores tempo, og der er generelt udvist stor respekt og forståelse for os som sælgere. Den varmeste anbefaling herfra. Og så blev vores hus i øvrigt solgt på ingen tid. Tak igen til jer! Mvh. Kristina og Thomas

– Ellemosevej 18, Virklund
Alternate Text
Solgt

SOLGT - På 7 dage

Vi har været super tilfredse med hele forløbet omkring salget af vores hus. Stor ros til danbolig-teamet, for den dynamik og super gode kommunikation og vejledning 24-7, som vi har nydt i forbindelse med salget. Mange hilsner og god sommer til jer fra Ivan og Bodil

– Kærmindevej 13, Them
Alternate Text
Solgt

SOLGT - En anbefaling fra hjertet

Ved at bruge danbolig Silkeborg til salg af vores dejlige hus, har vi oplevet engagement, nærvær, og professionelt arbejde gennem hele processen. Vi har opfattet personalet som et team,/ en helhed som har vidst hvad hinanden gjorde. God kommunikation dem imellem og til os som kunder. Vi har haft 100 procent tillid til de råd og vejledninger vi har fået og kun oplevet god faglighed af de fagfolk i bruger til salgsopstillingen. Vi har hurtigt kunnet få fat i jer når vi havde brug for jer. Salgsopstillingen med alle oplysninger og billeder - flot arbejde og meget overskueligt. Personalet har mødt os med venlighed og respekt for vores ønsker på en dejlig og uformel måde. Tak for en god proces med snak og grin. - det betyder meget at der er tid til at fortælle om huset og omgivelserne samt lidt historie. Vh Vibeke og Kaj. Det er lige fra hjertet-

– Lilleøvænget 17, Sejs-Svejbæk
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Godt og hurtigt salg

Vi har været super tilfredse med samarbejdet, der har været præget af god kommunikation, effektivitet og hurtig handling, som førte til et godt og hurtigt salg af vores hus. De bedste anbefalinger til Anders og danbolig Silkeborg teamet.

– Hjortevej 1, Them
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Top professionel sagsbehandling og opfølgning

Vi har haft en RIGTIG god oplevelse med sagsbehandlingen af vores hushandel. Vi har både købt og solgt med hjælp fra Danbolig. Mathias har været tålmodig og hjælpsom og det har været rigtig rart når vi har lidt svært ved at overskue alle de ting man skal i sådan en situation. Boligmarkedet har i perioden været lidt urolig på grund af krig i Europa, men Mathias har bevaret roen, hvilket har vist sig vigtigt. Mathias har haft 100 % overblik over det hele og været top-professionel gennem hele forløbet. Kan anbefale danbolig Silkeborg! Lars Buchreitz

– Skovgårdsvej 11, Voel
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Overtaget fra anden mægler og solgt på 14 dage

Vi har været yderst tilfreds med deres måde at håndtere det hele på. Vi har haft kontakt med primært Simon og Henriette og de er både supersøde og dygtige. Vores hus har haft andre mæglere, inden det blev solgt. Hos danbolig Silkeborg tog det kun to uger, inden vi fik underskrevet en købsaftale. Tak for en super god oplevelse at sælge med jer – det kan vi kun anbefale til andre at gøre!

– Sindbjergvej 15A, Sejs-Svejbæk
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Oplevelse i særklasse

Vi takker hele danbolig teamet for en fantastisk energi. At mærke på egen krop jeres topprofessionelle og personlige måde at lede processen på har været en oplevelse i særklasse. Morten har drevet slutprocessen med sikker hånd og formået at sikre tilfredshed, tryghed og sikkerhed hos både købere og sælgere, hvilket har ligget os særligt på sinde. Der venter jer et fantastisk hus, skønne naboer og dejlige omgivelser. Tillykke til alle for flot indsats. Vores loyalitet er nu jeres, og vores anbefalinger ubetingede. God sommer og tak. De 3 glade generationer.

– Løvfaldsvej 29, Resenbro
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Overtaget fra anden mægler

Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores hussalg hos danbolig Silkeborg. De er venlige og rare allesammen. Vi har fået rigtig god rådgivning. De er professionelle og informerer hele tiden om hvordan det går, og om der er interesse omkring vores salg.

– Tandskovvej 5, Sinding
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Skærskovvænget 17, Funder Kirkeby, 8600 Silkeborg

Vi har været yderst tilfredse med vores salg gennem danbolig Silkeborg. Vi er blevet godt og løbende informeret om, hvor i processen vi er. Altid varslet i god tid til fremvisninger og hurtig respons efter fremvisninger. Altid er der vist imødekommenhed, smil på læben og god forklaring til vores spørgsmål. Det er både fra mæglerne og telefonisk kontakt til kontoret. Vi siger også mange tak for samarbejdet. Hilsen Ilse & Karsten

– Skærskovvænget 17, Funder Kirkeby
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Alt gik over alle forventninger

Det var en stor beslutning for os at sætte huset til salg. Det var derfor vigtigt for os, at hele processen skulle gå så nemt og godt som muligt. Og det levede I jo fuldstændig op til! Professionel rådgivning og markedsføring i topklasse. Vi følte os trygge fra start til slut. Hvis der var noget vi var i tvivl om eller ikke forstod, så fik vi svar med det samme. danbolig (Morten Skotte og Co.) Fik vores hus solgt på under 2 uger. Det var en helt vild god oplevelse og det gik over al forventning. Der er ingen tvivl om at vi til hver en tid vil vælge jer igen, hvis vi en dag skal sælge hus. I får de varmeste anbefalinger herfra🙌 De bedste hilsner fra Jakob og Julie

– Skovbrynet 17, Salten
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Tak for en super oplevelse

Verdens bedste følelse at sætte SOLGT skilt på. Vi er SÅ glade for valget af Danbolig og jeres team. I er kilometer foran konkurrenterne!

– Drewsensvej 4, 1. 3., Silkeborg Midtby
Alternate Text
Solgt

SOLGT - På 8 dage

Vi skulle have vores hus sat til salg og kontaktede derfor flere forskellige mæglere i Silkeborg for vurderinger. Vi besluttede at gå med Mathias Bach fra danbolig Silkeborg, hvilket vi ikke har fortrudt. Kommunikation, forhandling og øvrig rådgivning har været i top gennem hele forløbet. Huset blev solgt tæt på udbudsprisen på blot 8 dage. Vi har også benyttet Mathias til køberrådgivning i forbindelse med køb af vores nye hus. Her var hele forløbet også rigtig godt, og vi endte med det rigtige hus til en fornuftig pris. Vi kan klart anbefale danbolig Silkeborg.

– Bakkeborgskoven 2, Gødvad
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Topkarakter til danbolig Silkeborg

Vi har solgt vores andelsbolig gennem danbolig Silkeborg og yderst tilfredse med hele forløbet. Tillid, kommunikation og ordentlighed. Med ejendomsmægler Mathias Bach i spidsen lykkedes det at få solgt boligen på under en uge. Kan varmt anbefale andre at sælge gennem danbolig i Silkeborg.

– Nr. Lindvænget 30, Lind
Alternate Text
Solgt

SOLGT - 23 fremvisninger på 9 dage

Som mangeårig kunde hos Nordea, var det naturligt at henvende os til danbolig, da vi besluttede at sætte vores bolig til salg. Vi har tidligere haft et godt samarbejde med Anders fra danbolig. Uden at love for meget, mente Anders, at vores hus kunne sælges meget hurtigt pga. beliggenheden, og sådan gik det også. Efter 23 fremvisninger på 9 dage, hvor Anders og Henriette nærmest boede i vores hus, blev det solgt til overpris. Stor tak til Henriette og Anders for et flot salgsarbejde.

– Eidervej 107, Hvinningdal
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Proaktivitet og entusiasme

Vi vil gerne takke danbolig for et helt igennem professionelt salgsforløb af vores hus i Silkeborg. Vi føler at have oplevet proaktivitet og entusiasme til at finde en køber, samt venlighed, ærlighed og gennemsigtighed i kommunikationen. Vi vil bestemt anbefale danbolig Silkeborg som mægler.

– Dalvejen 12, Balle
Alternate Text
Solgt

KØBT - Vi er blevet mødt af stor entusiasme og professionalisme

Som kommende tilflyttere til Silkeborg, betød det meget for os, at have en ejendomsmægler med, som lyttede til vores behov og ønsker. Vi kunne mærke, hvordan Anders brændte for hans job og glædede sig til, at have os med på tur. Anders fik ret hurtigt sporet sig ind på, hvad vi søgte efter. Han var veloplagt og havde sat sig 100% ind i de huse han skulle fremvise for os. Kom med ideer til ændringer. Så huset kunne leve op til vores ønsker. Anders har efter handlen orienteret os løbende og da handlen var endelig ringede han og ønskede TILLYKKE. Som køber, har det oversteget vores forventninger. Vi kan varmt anbefale Anders og danbolig.

– Guldbergsgade 48, Alderslyst
Alternate Text
Solgt

SOLGT - OG KØBT med danbolig Silkeborg

Vi har både købt og solgt hus med danbolig Silkeborg, og vi er enormt glade for at kunne flytte direkte ind i drømmehuset, uden at ende op på en mellemstation. Katrine har med sin personlige og professionelle stil navigeret os sikkert igennem salg og køb i et vildt boligmarked. Vi er super glade for samarbejdet med danbolig. Mvh. Køber af Hvinningdalvej 58 og sælger af Rolf Krakes Vej 19.

– Hvinningdalvej 58, Hvinningdal
Alternate Text
Solgt

KØBT - Vores vej til drømmehuset

Efter en lang rejse fandt vi drømmehuset i samarbejde med Anders fra danbolig Silkeborg. Vi har kun rosende ord omkring Anders’ hjælp til fund af vores drømmehus. Det har været et større eventyr, hvor Anders har været tålmodig, lyttende og en dygtig rådgiver. Vi har selv besværliggjort processen og ændret vores behov løbende og af flere omgang. Anders har hver gang tilpasset sig, og været til stor hjælp. Det har resulteret i fund af det helt perfekte hus, langt fra hvad vi allerførst troede var drømmehuset. Tak til Anders og Danbolig. Anders bliver helt sikkert manden vi kontakter når huset igen skal sælges. Tak for samarbejdet.

– Sejlingkrogen 1, Sejling
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Tak for god rådighed – både morgen og aften

Vi har været meget tilfredse med vores køb af bolig gennem danbolig Silkeborg. Særligt har vi værdsat at ejendomsmægleren, Katrine, var til rådighed både morgen, middag og aften undervejs i købsprocessen. Vi har følt os godt vejledt og orienteret i hele forløbet. Mange anbefalinger herfra.

– Funder Møllevej 185, Funder
Alternate Text
Solgt

KØBT - Jeg har følt mig hjulpet og guidet gennem hele købet

Jeg har købt mit første hus gennem danbolig Silkeborg og har i den forbindelse fået hjælp af Henriette Hagemann. Jeg har hele vejen følt mig hjulpet og guidet, og har nemt fået svar på alle mine spørgsmål - tænk hvis alle hushandler kunne foregå på denne måde!

– Nørregade 51, Kjellerup
Alternate Text
Solgt

KØBT - Lindevej 4, 8653 Them

Vi har haft et super godt forløb i forbindelse med købet af Lindevej 4 Them. Danbolig og Henriette har været meget hjælpsomme og reelle.

– Lindevej 4
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Vi er blevet mødt af stor professionalisme

Vi har som sælgere været rigtig glade for vores forløb ved danbolig. Vi er blevet vejledt gennem forløbet både før- under og efter vores salg, og vi har følt os trygge gennem processen. Som sælger har vi haft en følelse af stort fællesskab i danbolig i form af kompetente, venlige og engagerede ejendomsmæglere, som har arbejdet sammen for at sælge vores hus. Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale danbolig Silkeborg. Vibeke og Morten

– Buskelundengen 39, Buskelund
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Og derefter købt med danbolig Silkeborg

Tusind tak til Anders og hele Team danbolig Silkeborg for salget af vores hus. Vi er ovenud tilfredse med den kommunikation og professionalisme hele holdet har udvist - som førstegangs sælgere har vi haft rigtig mange spørgsmål i forbindelse med alt lige fra fremvisninger til det endelige salg, men hver gang har vi fået svar indenfor kort tid. Så alt i alt kæmpe ros herfra!

– Balle Kirkevej 34, Balle
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Overtaget fra anden mægler

Efter at have prøvet i næsten 2 år at sælge vores bolig hos en anden mægler, besluttede vi os for at prøve danbolig Silkeborg. De foreslog, at vi startede helt forfra. Dette viste sig at være den helt rigtige taktik. Pludselig gik vi fra ingen fremvisninger til et hav på kort tid, og her 2 måneder efter er vores bolig nu solgt. Tak til teamet for en fantastisk service hele vejen igennem, og til Morten Damm for at køre handlen i mål. Bedste anbefalinger fra os til dem.

– Branddamsvej 10, Sjørslev
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Funder Kirkevej 26, 8600 Silkeborg

Vi vil herfra sige stort tak, til dig og dit team som fra start til slut har vist en stor professionalisme, grundighed og engagement, for at få vores hus solgt. I får hermed vores bedste anbefalinger. Tak for et super samarbejde💪👍

– Funder Kirkevej 26, Funder Kirkeby
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Jernbanevej 41, 1.8, 8600 Silkeborg

Stor ros til Morten Snitkjær Damm. Han har altid holdt sine aftaler og været nem at få fat på, når vi har haft nogle spørgsmål angående salg af andelsbolig. En virkelig dygtig og sympatisk person.

– Jernbanevej 41, 1. 8., Sydbyen
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Kragelundtoften 42, 8600 Silkeborg

Tusind tak til Henriette for hendes store hjælp og imødekommenhed i forbindelse med vores flytning fra Kolding til Silkeborg. Hun var altid ét stort smil på trods af vores vægelsind i starten af forløbet. Nu er vi endt i vores drømmebolig.

– Kragelundtoften 42, Kragelund
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Langelinie 2, 8600 Silkeborg

Vi kan helt klart anbefale danbolig Silkeborg. Det tog under en uge fra huset var sat til salg, til en køber meldte, at han ønskede at blive den nye beboer på Langelinie 2. Tak til “hele holdet” men især Simon som vurderede vores hus, og skabte den tillid der gjorde at vi valgte Danbolig. Også tak til Anders som viste køber vores hus, og afsluttede handlen, og som løbende holdt os orienterede om det praktisk ved salget.

– Langelinie 2, Alderslyst
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Margrethesvej 16, Voel, 8600 Silkeborg

Vi valgte Anders fra danbolig Silkeborg til at sælge vores hus, da danbolig havde solgt 3 andre huse i kvarteret indenfor den seneste måned. Vi kendte Anders, da han tidligere har været forbi for at vurdere vores hus. Vi tog igen kontakt til Anders, da vi nu har fundet vores drømme hus, og skulle derfor bruge en mægler til at sælge vores hus. Vi fik solgt til en køber fra deres køberkartotek til den aftalte pris og ikke mindst med den ønskede overtagelsesdato. Vi kan derfor varmt anbefale Anders fra danbolig Silkeborg.

– Margrethesvej 16, Voel
Alternate Text
Solgt

SOLGT - På 5 dage!

De varmeste anbefalinger skal gå til danbolig, Silkeborg - og til den dygtigste mægler Morten Skotte som har sans for vigtige detaljer for de kræsne køber og forstår salget på et niveau som meget få mestre. Vi følte os med det samme i trygge hænder, og følte en oprigtig interesse og stor professionalisme. Vi fik løbende informationer, råd, sparring og havde vi spørgsmål, fik vi svar med det samme - selv om aften og i weekenderne.

– Myntevej 32, Gødvad
Alternate Text
Solgt

KØBT - Papirfabrikken 52, 6.1

Stor tak til Katrine som hjalp os i mål med købet af vores lejlighed i Papirtårnet. Hun har altid været tilgængelig i processen og vi har sat stor pris på hendes hjælp igennem forløbet.

– Papirfabrikken 52, 6. 1., Silkeborg Midtby
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Thorsøhøjen 7, Virklund, 8600 Silkeborg

Vi har nu to gange været i kontakt med danbolig Silkeborg ang. hushandler – både som køber og sælger. Begge gange har været en yderst positiv oplevelse. Senest ved salg af vores bolig, hvor Katrine altid var let at få fat i og stod for et stort antal fremvisninger. I forhandlingsfasen, med flere interesserede købere, oplevede vi Katrine som en engageret og kompetent rådgiver. Tak for godt samarbejde!

– Thorsøhøjen 7, Virklund
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Toftevænget 37

• Imødekommende og super venlige mæglere • Altid nemme og komme i kontakt med • Altid klar på at svare på alle de spørgsmål der kan opstå • Følelse af ihærdighed og høj interesse for salg af vores hus fra mæglerne • God hjælp til at føle sig tryg igennem hele processen

– Toftevænget 37, Them

Forretningsoplysninger

danbolig Silkeborg
Borgergade 24
8600 Silkeborg

CVR: 36049162
db Silkeborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring, ETU Forsikring, Frida Forsikring Agentur A/S og Willis Towers Watson A/S

esoft System A/S, Boligsiden A/S og e-nettet

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Et besøg du ikke vil gå glip af

Sæt kryds i kalenderen. Vi kommer hjem til dig d. 1. eller 2. oktober til efterårets store Vurderingsweekend. Find ud af, hvad din bolig er værd. Det er gratis og uforpligtende.