danbolig Silkeborg

Borgergade 24 8600 Silkeborg
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 09:00 - 17:00
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en aftale udenfor butikkens åbningstider. Tlf. 8682 9411

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Silkeborg

Velkommen hos danbolig Silkeborg - din lokale ejendomsmægler i Jyllands hjerte

Hos danbolig Silkeborg har vi en klar ambition om at forblive den førende lokale ejendomsmægler. Vi er ikke førende, fordi vi er de største, men fordi vi er bedst til det, vi gør. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og det stærkeste mæglerteam i Silkeborg og omegn.

Vi dækker hele Silkeborg Kommune, herunder Kjellerup, Ans, Lemming, Sejling, Skægkær, Sorring, Sejs-Svejbæk, Laven, Virklund, Them og Bryrup, og vi er førende på salg af samtlige boligtyper. Det gælder både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, sommerhuse og liebhaverejendomme. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område til hvor, du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og førende ejendomsmæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

➤ Silkeborgegnens bedste mæglerhold
På Borgergade midt i Silkeborg møder du områdets største og mest kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst og førende på markedet.

I øjeblikket har vi lokalområdets største markedsandel. Vi bestræber os altid på, at opnå de bedste resultater og dermed ligge i top på alle parametre.

Som en del af vores dedikerede team har vi også en projektafdeling, som hjælper vores professionelle kunder med projektsalg.

➤ Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online.

Blandt andet sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr, for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet. Herudover har vi en marketingkonsulent der er ansvarlig for vores aktiviteter på SoMe og sikrer samtidig, at din bolig bliver præsenteret til rette målgruppe. Trænger boligen til ekstra eksponering kan vi, udover ovenstående, tilbyde præsentationsvideoer som vi laver i samarbejde med vores Image Creator.

Vores butik er placeret på én af Silkeborgs travleste veje, og gennem vores gode samarbejde med Nordea kan vi også udstille din bolig hos dem i gågaden. Samtidig har vi et solidt samarbejde med danbolig i Aarhus og Herning, hvorfra mange søger bolig i Silkeborg.

➤ Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt med ejendomsmægler til købsaftalen er underskrevet.

➤ Brugeranmeldelser på hjemmesiden
Vi gør opmærksom på, at vores kundeanmeldelser er et udpluk og ikke et fuldstændigt billede.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,6 ud af 10

baseret på 28 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Helårsgrunde

Lejligheder

Følg også med her

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/22
Alternate Text
Solgt

KØBT - Endnu en gang tillykke med købet

’’Fuldkomment fremragende service, Katrine. Som førstegangskøbere er det svært at vide, hvad alting betyder i en købsproces, og her har Katrine stået til rådighed på alle tider af døgnet - hun har svaret på vores dumme spørgsmål, og hun har givet sig tid til at gennemgå alle dokumenter med os. Den ekstraordinære service gjorde det meget mere trygt for os at være i købsprocessen. Det var virkelig dejligt at blive mødt i øjenhøjde af en mægler, der var med på at trække det hele ned på et menneskeligt niveau" Med venlig hilsen Køber af Boskopvej 11

– Boskopvej 11, Gødvad
Alternate Text
Solgt

KØBT - Tak for en god købsoplevelse

“Handlen er endelig - jubii! Som køber til vores drømmehus var det den bedste besked af få, fra mægler. Vi har været så glade for altid at blive mødt med et smil, venlighed og stor professionalisme, igennem hele købsprocessen. Stor tak til Katrine og Danbolig Silkeborg. Vi glæder os til at få nøglerne :-)” Mange hilsner køber af Muskatvej 10.

– Muskatvej 10, Gødvad
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

''Det er en fornøjelse at arbejde med danbolig. Altid god, hurtigt og åben kommunikation. Top karakter. '' Sælger af Fundertoften 15

– Fundertoften 15, Funder
Alternate Text
Solgt

KØBT - Endnu en gang tillykke med købet

Jeg har haft fornøjelsen af, at købe hus igennem Katrine fra danbolig Silkeborg. Jeg har i længere tid kigget efter en bolig, hvor jeg kunne få muligheden for at sætte mit eget præg. Katrine fandt huset efter at have vist mig et par andre boliger og her ramte vi noget interessant. Huset gik i bud og jeg var den heldige køber. Katrine og resten af teamet hos danbolig for mine varmeste anbefalinger. Dygtige og kompetente mægler.

– Hjorth Nielsens Vej 25, Balle
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig

Danbolig Silkeborg solgte vores hus på blot en uge i et svært marked. Hele forløbet har været over alt forventning og til vores fulde tilfredsstillelse. Kommunikationen, tilgængeligheden og sparringen har været fantastisk. Vi vil især gerne sende et tak til Anders, en yderst kompetent mægler, som igennem hele processen har fået os til at føle os trygge og ikke mindst guidet os igennem vores videre forløb. Et stort tak til Danbolig Silkeborg og ikke mindst Anders for et godt samarbejde. Vi giver dem vores varmeste anbefalinger.

– Visbyvej 30, Gødvad
Alternate Text
Solgt

KØBT - Tak for en god købsoplevelse

Tryghed, professionel, og forstående er blot nogle af de ord der beskriver vores møde med Katrine og Mathias fra Danbolig i Silkeborg. Tidlig morgen og sen aften blev der svaret på vores mail, med alle de spørgsmål vi havde. Alt i alt meget tilfredse og trygge fra start til slut.

– Lemmingvej 8B, Lemming
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig

Vi har været superglade for at have danbolig som vores ejendomsmægler. Anders har formået at forklare os alle detaljer, inden vi satte huset til salg, så vi følte os klar til opgaven. Under salget har han været god til at informere os omkring de potentielle købere, på de fremvisninger du har haft. Det har været dejligt at kunne følge med i hvem, der har set vores hus. At vi så har fået huset solgt på 5 dage, er jo bare skønt og viser, at vi har haft et super attraktivt hus til markedet. Vi sætter pris på jeres hjælp til opgaven.

– Ege Allé 195, Søholt
Alternate Text
Solgt

KØBT - Tak for en god købsoplevelse

Vi synes du har været super god, og været på hele tiden med up-dates til os og helt sikkert også til sælger. Selv juleaftensdag var du “på”. Vi havde forelsket i huset fra 1. fremvisning, hvor vi fik ro til selv og gå rundt og se huset på egen hånd efter du havde vist os rundt. Det var rart for os, at det kunne lade sig gøre med en betinget handel, da markedet er så usikkert øjeblikket. En ting som vi har snakket meget om herhjemme, er den positive oplevelse, da vi skrev under sammen med sælger. Det var virkelig en god oplevelse, som vi har sat stor pris på. Vi foretrækker at snakke direkte om tingene i stedet for gennem en advokat.

– Rønne Allé 5, Søholt
Alternate Text
Solgt

SOLGT - I trygge hænder med vores boligsalg

Vi har solgt vores hus med stor hjælp fra Mathias og Katrine, Danbolig Silkeborg. Vi blev løbende orienteret om salgsprocessen og har under hele forløbet følt os trygge. Nu er vi så ved at prøve at finde vores nye hjem og der hjælper de os også med god køberrådgivning. Kan varmt anbefale Danbolig Silkeborg ”

– Lemmingvej 8B, Lemming
Alternate Text
Solgt

KØBT - Med bedste danbolig team

Henriette er med længder den mægler som har givet os den bedste købsoplevelse - nogensinde. Vi har både været kræsne, utålmodige og kontante i forhold til budget, beliggenhed og stand. Vi fornemmer det har tændt en ild i Henri, som på magisk vis har formået at overgå vores drømme om bolig. Ikke nok med hun har fundet vores nye hjem, hun har matchet os med nogle fantastiske hussælgere, og drevet en topprofessionel proces med stor tryghed, og glæde hele vejen rundt - på alle tider af døgnet og med alle kommunikationsplatforme i spil. Først og fremmest har vi i familien - store som små - følt os set, hørt, udfordret og guidet på bedste vis af Henri. Hun har et fantastisk øje og sans for mennesker. Vi er blevet klogere, gladere og nu lykkelige og taknemmelige for den måde Henri skabte succes for alle involverede. Derfor var det en glæde at underskrive til prisen og gøre drøm til virkelighed. Dit humør er sprudlende, smittende og vindende. Derfor er der bobler på vej i din retning. Du fortjener det Henri. Og er vores mægler nu og fremover. Vi har en ti-års plan for den med udsigt næste gang 🙂

– Funder Møllevej 171, Funder
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

Vi har i hele processen følt os velinformeret og i trygge hænder, hvor Danbolig har gjort et utroligt godt stykke arbejde med at markedsføre vores bolig i en ellers anderledes tid på boligmarkedet. Vi har været glade for den tætte og afslappende kommunikation der løbende har været samt Henriettes fleksibilitet og gode rådgivning under salget. Vi har nu både købt og solgt vores hus gennem Danbolig og de får vores varmeste anbefalinger - både som tidligere køber og nu som sælger.

– Rønne Allé 5, Søholt
Alternate Text
Solgt

SOLGT - I trygge hænder med vores boligsalg

Den første weekend i oktober 2022 kom Anders Toftager fra Danbolig i Silkeborg på besøg på Kornvænget, for at give et bud på, hvad vores hus kunne sælges til. Jeg var midt i en krise på grund af tab af ægtefælle. Jeg havde svært ved at tage beslutninger om salg, fordi jeg var forvirret omkring min egen situation ! Anders Toftager var lyttende og gennemgik tingene med mig, han pressede mig ikke til at tage en hurtig beslutning !! Det betød meget for mig, at han var afventende, og at han respekterede, at han ikke skulle ringe og spørge til salg. Senere kom han forbi til en gennemgang af papirer vedrørende salg, hvor der var god tid til spørgsmål ! Det blev ganske enkelt årsagen til, at jeg valgte Danbolig Silkeborg. Fremvisninger af huset forgik med besked på Sms, som kom i god tid, så jeg kunne forberede mig. Henriette Hagemann hjalp mig med selve salget og underskrivning af papir. Hun var venlig, tillidsvækkende og imødekommende, god til at forklare mig, hvad der skulle ske i forløbet. Hun var til stede og parat til at hjælpe, så godt hun kunne. Jeg følte mig mødt og hørt! Jeg vil give Anders og Henriette mine bedste anbefalinger!

– Kornvænget 70, Gødvad
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

Gennemsigtig proces med hussalg Vores oplevelse med danbolig Silkeborg har været yderst tilfredsstillende. Vi har solgt vores daværende bolig og købt nuværende i én og samme proces med samme mægler, Katrine. Det har været en tryg, overskuelig og gennemsigtig proces. Vi vil give de varmeste anbefalinger videre. - Maria og Søren, sælger af Buskelundengen 1, 8600 Silkeborg.

– Buskelundengen 1, Buskelund
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Med danbolig Silkeborg

Kan man sælge sit hus i 2022/2023? Svaret er JA når Morten Skotte fra danbolig Silkeborg kommer og tryller. Ud af de fire mæglere vi fik tilbud fra, valgte vi Morten skotte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Efter to måneder solgte vi vores elskede hus. Selve købsprocessen foregik hurtig, direkte og effektivt. Vi havde løbende kontakt med mægler og lyttede og handlede på de mange gode råd han kom med. Vi havde tillid til Morten igennem hele forløbet og en ro i maven over at prisen var rigtig og at det kun handlede om tid og den rigtige køber. Vi kan kun anbefale Morten Skotte danbolig Silkeborg. - Søren og Suna, sælger af Tjrønevej 49

– Tjørnevej 49A
Alternate Text
Solgt

KØBT - Endnu en gang tillykke med købet

Hele købsprocessen har været rigtig smooth og Anders og danbolig har været meget imødekommende. Jeg følte jeg kunne få svar på de forespørgsler og spørgsmål jeg havde omkring købet og derved fik jeg et indtryk af tryghed i mit første boligkøb og de vigtige aspekter såsom dokumentering og formalia var der helt styr på. Der blev spurgt engageret ind til, hvad jeg ønskede, og de var gode til at skabe en tillidsfuld oplevelse.

– Lysbroparken 33, st.., Lysbro
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Efter anbefaling til danbolig

Da vi skulle sætte vores andelsbolig til salg, valgte vi efter anbefaling Danbolig, Silkeborg og vi giver vores varmeste anbefalinger videre. Tak til Anders, Henriette og Katrine. I har sammen givet os stor tryghed undervejs i salgsforløbet ved altid hurtig tilbagemelding, information og stor imødekommenhed. Havde vi brug for ekstra råd og vejledning, stod I parate med godt humør og professionalisme.

– Stidalen 9, Resenbro
Alternate Text
Solgt

Køberanbefaling fra førstegangskøbere

Vi har været glade for vores samarbejde med Anders og danbolig Silkeborg i forbindelse med vores køb af vores allerførste hus. Som førstegangskøber er boligmarkedet en kæmpe labyrint og man er i tvivl om mange ting. Anders fra danbolig var en stor hjælp og stod altid klar til at svare på vores spørgsmål. Vi stod med drømmehuset, som vi kunne se os selv i i mange år. Vi var i tvivl om det var klogt i dette tvivlsomme marked, men et godt samarbejde med banken og danbolig gav os ro i maven.

– Højmarkstoften 69, Balle
Alternate Text
Solgt

KØBT - Tak for en god købsoplevelse

Det har været en meget vellykket handel med danbolig Silkeborg, for alle parter. Vi købte huset på Sandvejen, betinget af vores eget i Vejle. Ventetiden føles alt for lang, da huset virkelig ramte plet, og vi slet ikke kunne vente med overtage det. Det hele faldt i hak, og vi nu lykkelige for at flytte til byen i vores nye hjem. Tak til Morten Skotte, som vi løbende havde en dialog med - han håndterede den betinget handel til UG, og fik alle ender til at hænge sammen.

– Sandvejen 14, Alderslyst
Alternate Text
Solgt

KØBT - Endnu engang tillykke med købet

Tak for en god oplevelse Vi har været meget tilfredse med hele forløbet med vores køb af hus i Silkeborg hos danbolig Silkeborg og mægler Katrine Aale. Fra første kontakt på nettet og til det endelige køb har vi kun mødt meget dygtige og imødekommende mæglere fra danbolig. Før det endelige køb, var vi med danbolig til fremvisninger ved flere forskellige huse. Hvert hus blev loyalt og engageret vist frem for os. Vi kan i den grad anbefale danbolig Silkeborg. - Søren og Katrine, køber af Fynsgade 19

– Fynsgade 19, Alderslyst
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Efter overtagelse af bolig af anden mægler

danbolig Silkeborg overtog vores hus fra anden mægler. Det er nu solgt til vores store tilfredshed. Vi har gennem hele forløbet følt at sagen blev behandlet professionelt og der har været en fin information fra danbolig hver gang der var nyt. Det har været dejligt at det altid har været ok at henvende sig med spørgsmål og frustrationer og vi har følt os hørt, set og mødt. Tak Katrine, for dit fine arbejde - og tak til danbolig Silkeborg. - Tove og Gunnar, sælger af Møllevænget 12 i Them

– Møllevænget 12
Alternate Text
Solgt

SOLGT - Efter overtagelse fra anden mægler

Jeg har efter lang tid på markedet endeligt fået solgt min ejerlejlighed gennem danbolig Silkeborg. Igennem hele forløbet har min primære kontakt været Mathias Bach, men det endte dog med at være Katrine Aale Nielsen, der fik kørt handelen i mål. Gennem hele forløbet er jeg blevet holdt i hånden med alle de spørgsmål man nu har som førstegangs sælgende, og har hver gang fået et hurtigt svar. Jeg føler at danbolig har være min mand/kvinde igennem hele forløbet og rådgivet mig på den en rigtig fin måde. Alt i alt super tilfreds med samarbejdet. - Sælger af Guldbergsgade 12B

– Guldbergsgade 12B, 1. 1., Alderslyst
Alternate Text
Solgt

SOLGT - I trygge hænder med vores boligsalg

danbolig Silkeborgs team gik med stor kreativitet og entusiasme til opgaven med, at sælge vores bolig og vi følte os velinformerede og i gode hænder under den korte periode, hvor huset var til salg. Vælger gerne danbolig Silkeborg til formidling af næste boligsalg.

– Kaprifolievej 12, Sejs-Svejbæk

Boliger til salg eller leje hos os

Villa
Nyhed!

Pedersmindevej 15, Virklund, 8600 Silkeborg

3.145.000 kr. 150 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Kildetoften 9, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

4.295.000 kr. 213 m² 8 rum
Rækkehus
Nyhed!

Ligustervej 41, Funder, 8600 Silkeborg

1.850.000 kr. 86 m² 3 rum
Landejendom
Nyhed!

Buskhedevej 16B, Funder, 8600 Silkeborg

4.995.000 kr. 204 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Nissetvej 16, Grauballe, 8600 Silkeborg

1.695.000 kr. 115 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Vidarsvej 34, Hvinningdal, 8600 Silkeborg

3.495.000 kr. 193 m² 6 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Silkeborg

Solgt maj 2023
Villa
Solgt

Toftegårdsparken 32, Them, 8653 Them

131 m² 5 rum
Solgt maj 2023
Villa
Solgt

Boskopvej 12, Gødvad, 8600 Silkeborg

190 m² 3 rum
Solgt maj 2023
Villa
Solgt

Sportsvej 2, Alderslyst, 8600 Silkeborg

122 m² 3 rum
Solgt maj 2023
Rækkehus
Solgt

Halmstadvej 54, Gødvad, 8600 Silkeborg

93 m² 3 rum

Køberrådgivning hos danbolig Silkeborg

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår vi sammen dokumenterne og vores forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Vi udarbejder skrivelsen, der godkender købet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsmuligheder hos danbolig Silkeborg

Hos danbolig Silkeborg vil vi gerne hjælpe dig godt igennem dit boligkøb. Som en ekstra ydelse kan vi tilbyde at deltage i:

- Prisforhandling

Stå stærkt i dit boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Silkeborg
Borgergade 24
8600 Silkeborg

CVR: 36049162
db Silkeborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring, ETU Forsikring, Frida Forsikring Agentur A/S og Willis Towers Watson A/S

esoft System A/S, Boligsiden A/S og e-nettet

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.