Norgaardsvej 108
7800 Skive

  • 1.495.000 kr. 107 m² 5 rum
  • Kontantpris 1.495.000 kr.
  • Ejerudgift 1.554 kr.
  • Boligareal 107 m²
  • Grundareal 660 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Flot villa med attraktiv kælder og naturpræget udsigt i Skive

Her får I en beliggenhed, der giver jer korte afstande til gågaden, skole og naturstien, ligesom boligen ligger dejligt ned til en rolig kolonihave. Dermed er tonen slået an for en skøn hverdag på Norgaardsvej 108, hvor I overtager en indbydende villa med blandt andet en flot, renoveret kælder og en hyggelig have, der giver sommeren de bedste betingelser.

I 2009 blev der hulmursisoleret og samme år fik badeværelset i kælderen en tur, mens 2010 stod på etablering af et skur under terrassen og i 2020 kom den lækre, overdækkede terrasse til. En anden fordel ved huset er, at der er toilet på alle etager, og i den højloftede kælder er det placeret i badeværelset med kar, mens yderligere to disponible rum og et vaskerum giver attraktive bonuskvadratmeter.

Køkkenet med vægfliser i subway-stil, lyse elementer og hårde hvidevarer i stållook indbyder til kulinariske udfoldelser, mens vinkelstuen med plankegulv i fyrretræ har plads til både spisebordet og sofaen. Etagen fuldendes af et badeværelse med regnbruser, og videre på første sal venter tre regulære værelser og et toilet. Bemærk også den imponerende udsigt både fra stueplan, men særligt også fra første sal, hvor I får et langt kig over hustage og grønne arealer.

Det fint anlagte havemiljø giver jer en overdækket udsigtsterrasse, som tilgås fra boligen og har trappe ned på den legevenlige græsplæne, der strækker sig mod den anden terrasse, som også bliver et herligt aktiv i de varme måneder.

Beliggenheden nær midtbyen giver flere indkøbsmuligheder og meget andet tæt på, ligesom alt til dagligdagen kan nås til fods eller på cykel, herunder pasningstilbud, skole og fritidsaktiviteter. Vil I med bussen, stopper den under 100 meter fra huset. Samtidig er I nær både Salling Natursti og de smukke omgivelser ved Karup Å.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1956
Rum 5
Bad 2
Toilet 1
Plan 3
Boligareal 107 m²
Kælder 64 m²
Grundareal 660 m²
Økonomi
Kontantpris 1.495.000 kr.
Ejerudgift 1.554 kr.
Finansiering
Udbetaling 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.361 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.939 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 45.078
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 20,68‰
Kirkeskat 1,09%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Skive

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Skive
Skøn natur
Godt naboskab
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.