Stenbjærgvej 5
4180 Sorø

  • 2.995.000 kr. 231 m² 7 rum
  • Kontantpris 2.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.633 kr.
  • Boligareal 231 m²
  • Grundareal 1.397 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Stor villa med naturskøn beliggenhed

Nu udbydes denne 231M2 store villa med fantastik beliggenhed i landlige omgivelser og med den skønneste udsigt til sø. Her er muligheden for familien, der sætter pris på masser af plads og skønne omgivelser. Ejendom med et væld af muligheder De veldisponerede kvadratmeter giver mulighed for familien, som ønsker landlige omgivelser og en bolig med eks mulighed for forældre- og børneafd.. Stueetagen byder på stor entre/hall og adgang til sovevær., et vær. og yderligere integreret værksted. Stor dejlig stue/spisestue med udsigtsterrasse, brændeovn og adgang til et flot og stilrent HTH køkken fra 2021 med bl.a. to ovne, varmeskuffe og meget mere. Etagen fuldendes af smukt KVIK badevær. også fra 2021. Skøn førstesal med udsigtsaltan Førstesalen byder på gennemgående gulve og en stor flot stue, hvor der bl.a. er etableret en hyggelig bar og samtidig er her stadig masser af plads til flere hyggekroge. Her er naturligvis udgang til den store udsigtsaltan, hvorfra man kan nyde udsigten over søen og besøgende rådyr. Etagen byder yderligere på et dejligt værelse med walk-in, vær. og både tekøkken og toilet. Nemt anlagte udenomsarealer Udenfor byder matriklen på en dejlig"gårdsplads" med plads til flere biler, en dobbelt carport og haveskur. Haven er anlagt med græs, så fritiden kan bruges på at nyde udsigten. Den lille enklave af huse og gårde skaber et unikt miljø og kendt for et fantastisk naboskab. Masser af muligheder Ejendommen byder på masser af muligheder for den pladskrævende familie- og det integrerede værksted med elektrisk port kan let omdannes til endnu et værelse, hvis dette ønskes. Både hus og udenomsarealer kræver minimalt vedligehold samtidig med, at der er masser af udfoldelsesmuligheder til at indrette sig, så det passer til familien. Landligt og fortsat tæt på alt Den landlige beliggenhed i smukke omgivelser, hestefolde og krogede veje er ikke det eneste denne ejendom byder på. Her er kort vej til Pedersborg med børneinstitutioner, skole og dagligvareindkøb. Med yderligere et par minutters kørsel er man i Sorø Centrum, som byder på et væld af butikker og cafeer omkring det historiske område omkring Sorø Akademi og de smukke søer. Selv motorvejsnettet nås let, så et landligt- men også attraktivt udgangspunkt til mange arbejdspladser.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1970
Ombygget 2000
Rum 7
Plan 2
Boligareal 231 m²
Carport 42 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 1.397 m²
Økonomi
Kontantpris 2.995.000 kr.
Ejerudgift 2.633 kr.
Prisudvikling -6.26 %
Finansiering
Udbetaling 150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 14.717 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 11.794 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Landligt og fortsat tæt på alt

Den landlige beliggenhed i smukke omgivelser, hestefolde og krogede veje er ikke det eneste denne ejendom byder på. Her er kort vej til Pedersborg med børneinstitutioner, skole og dagligvareindkøb. Med yderligere et par minutters kørsel er man i Sorø Centrum, som byder på et væld af butikker og cafeer omkring det historiske område omkring Sorø Akademi og de smukke søer. Selv motorvejsnettet nås let, så et landligt- men også attraktivt udgangspunkt til mange arbejdspladser.

Kommunen i tal
Indbyggere 30.018
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 25,74‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Bromme

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bromme
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.