Nørregade 10
4660 Store Heddinge

  • Kontantpris 1.195.000 kr.
  • Ejerudgift 1.578 kr.
  • Boligareal 157 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Rækkehus

Nørregade 10
4660 Store Heddinge

  • 1.195.000 kr. 157 m² 6 rum

Indflytningsklart byhus i Store Heddinge

Slå jer ned i Store Heddinge, hvor dette nydelige byhus nu kan blive jeres. I får fornøjelsen af en veldisponeret bolig på 157 kvadratmeter med badeværelse på hver etage, og ude venter jer en solrig gårdhave med overdækning. Ydermere kan I se frem til en bekvem beliggenhed få skridt fra alle byens tilbud.

Jeres nye hjem er velplaceret i bymidten. I får således nem adgang til butiksliv og spisesteder langs Algade, ligesom der er gåafstand til Store Heddinge Skole såvel som pasningstilbud og idrætsfaciliteter i Stevnshallen. Samtidig bosætter I jer roligt med grønne, frodige arealer, der breder sig i forlængelse af matriklen bagtil foruden de mange betagende naturoplevelser, som Stevns i øvrigt tilbyder. Det er ligeledes let at begive sig mod Køge og København.

Ejendommen fra 1875 fremtræder side om side med øvrige yndige byhuse, som er et af Store Heddinges charmerende kendetegn. Inden døre er der en behagelig atmosfære i de store, lyse rum, hvor moderne løsninger bemærkes. Der er også fibernet.

Beboelsen er centreret omkring det åbne opholdsmiljø i stueplan, hvor stuen og køkkenet er forenet. Her får I rigeligt plads til at indrette hyggelige sektioner. Køkkenet fremstår flot i maskulint design med sorte fronter og detaljer i stål, og der er dør direkte ud til den overdækkede terrasse i gårdhaven fra køkken-alrummet.

Endvidere råder stueetagen over et værelse samt et badeværelse med et stort hjørnebadekar, mens førstesalen er allokeret til yderligere tre store værelser og et badeværelse foruden en rummelig repos. Reposen giver jer mulighed for at indrette endnu en krog, en kontorplads eller et legeområde.

Ude i gårdhaven får I ugenerede rammer om udelivet og sol fra både øst og syd. Her tilgås desuden et udhus, der supplerer jer med ekstra rum til opbevaring eller praktiske udfoldelser.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke D
Varmekilde Oliefyret centralvarme
Byggeår 1875
Rum 6
Plan 2
Boligareal 157 m²
Udhus 34 m²
Grundareal 219 m²
Økonomi
Kontantpris 1.195.000 kr.
Ejerudgift 1.578 kr.
Prisudvikling -14.34 %
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 6.996 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.488 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 23.825
Skatteprocent 26%
Grundskyld 21,52‰
Kirkeskat 1,1%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Store Heddinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Store Heddinge
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren