Eggertsvej 20D
5700 Svendborg

  • Kontantpris 1.695.000 kr.
  • Ejerudgift 1.880 kr.
  • Boligareal 105 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Rækkehus

Eggertsvej 20D
5700 Svendborg

  • 1.695.000 kr. 105 m² 4 rum

Enderækkehus med en pragtfuld have på en lukket villavej nær Svendborg centrum

Søger I en velindrettet bolig med en god beliggenhed? Så vend blikket mod mod dette enderækkehus fra 1985 på en lukket villavej i Svendborg.
 
Boligen er i et plan og har en rigtig god planløsning med tre værelser, køkken/alrum, stue med adgang til vestvendt terrasse/have, pænt badeværelse med brus og et bryggers, der tilsammen sikrer jer både privatliv og samvær.
Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med delvis åben forbindelse mellem stuen og køkkenet/alrummet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Det praktiske køkken/alrum gør det muligt at samles på tværs af madlavning og forskellige gøremål. Køkkenet/alrummet har god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Værelserne er i hver sin ende af ejendommen, hvilket giver god ro i værelserne.
 
Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
 
Udenfor kan I se frem til en dejlig vestvendt have, der bedst kan betegnes som en oase og er omkranset af buske og træer, som gør den helt ugeneret. Tilmed er der en vestvendt flisebelagt terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel.
 
Glæd jer til en unik beliggenhed på en lukket villavej midt i byen. Herfra er der få minutters gang til Svendborgs hyggelige gågade med lækre spisesteder og butikker. Desuden finder I bus, indkøb, skole, daginstitution og sportshal inden for en kilometer. Afslutningsvis er der gode tilkørselsforhold til motorvejen, hvorfra Odense centrum kan nås på cirka 30 minutter.
 
Velkommen til.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke C
Byggeår 1985
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 105 m²
Carport 19 m²
Økonomi
Kontantpris 1.695.000 kr.
Ejerudgift 1.880 kr.
Finansiering
Udbetaling 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.784 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.581 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på centrum og hverdagens gøremål

Glæd jer til en unik beliggenhed på en lukket villavej midt i byen. Herfra er der få minutters gang til Svendborgs hyggelige gågade med lækre spisesteder og spændende butikker. Desuden kan I roligt lade bilen stå, for I finder bus, indkøb, skole, daginstitution og sportshal inden for én kilometer. Afslutningsvis er der gode tilkørselsforhold til motorvejen, hvorfra Odense centrum kan nås på cirka 30 minutter.

Kommunen i tal
Indbyggere 59.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sørup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sørup
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.