Villa

Valdemarsgade 31
5700 Svendborg

  • Kontantpris 5.175.000 kr.
  • Ejerudgift 5.026 kr.
  • Boligareal 176 m²
  • Grundareal 749 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Villa

Valdemarsgade 31
5700 Svendborg

  • 5.175.000 kr. 176 m² 7 rum

Vildt byhus i hjertet af Svendborg

Vild byvilla i hjertet af Svendborg. Hvis man er på jagt efter noget ekstraordinært, så kommer man ikke uden om Valdemarsgade 31.
 
Der er tale om et stort byhus der er blevet splittet ad og samlet igen. Det er virkelig flot renoveret fra a-z. Byhuset rummer rigtig mange lækre detaljer, en god indretning/planløsning og derudover en helt fantastisk vestvendt grund/have.
 
Beliggenheden kan næsten ikke blive mere central. Man ligger 200 meter fra Svendborg fantastiske gågademiljø og kun få hundrede meter fra havnen. Til trods for at man er midt i Svendborg, er det som at være i en oase når man opholder sig i haven – der er fuldstændig ro.
 
Byhuset er som nævnt gennemrenoveret, ligesom der er lavet en ny planløsning på begge etager. I stueplan er det helt centrale rum det store køkken/alrum. Der er virkelig god plads og et helt fantastisk lys fra den store terrassedør, der er lavet som en foldedør, så man kan åbne helt op om sommeren. I forlængelse af køkkenet er der en hygge/legestue. Endvidere er der i stueplan stort værelse, opholdsstue, badeværelse med både kar og brus, bryggers samt entreen, der bare er en oplevelse at komme ind af. Når man kommer ind, kigger man helt automatisk op ad trappen mod 1. sal og ser alle de flotte synlige konstruktioner – Det skal opleves.
 
1. sal er en helt igennem pragtfuld afdeling. Nydelige gulve, loft i kip og synlige konstruktioner. Det er bare i orden. Den rummer 2 store værelser, flot badeværelse, samt et lækkert soveværelse, hvorfra man har udgang til en spændende tagterrasse.
 
Som om alt dette ikke er nok, så er der også en særdeles anvendelig underetage, som man med garanti vil få stor glæde af. I den ene afdeling finder man et stort bryggers og fyrrum, og i den anden han man et godt ”gæsteværelse” og et værksted.
 
Udearealerne er også et kapitel for sig. Der er ikke overladt noget til tilfældighederne. Alt er lavet nyt – lige fra den store trætrappe fra huset og ned til terrasserne, de store terrasser er nye, og man fornemmer bare at der er gjort noget ud af de udvendige arealer.
 
Et kæmpe aktiv er at man har masser af mulighed for parkering - det er faktisk tit en udfordring når mår man bor så centralt.
 
Man kan blive ved med at finde superlativer – det er bare en fed ejendom!
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1850
Rum 7
Bad 3
Toilet 3
Plan 3
Boligareal 176 m²
Kælder 56 m²
Udhus 7 m²
Udhus 9 m²
Grundareal 749 m²
Økonomi
Kontantpris 5.175.000 kr.
Ejerudgift 5.026 kr.
Finansiering
Udbetaling 260.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 29.726 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 23.469 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hverdagen og fritiden

Ejendommen ligger praktisk talt midt i Svendborg. Således klarer I først og fremmest let hverdagen med indkøbsmuligheder, flere skoler, daginstitutioner og Svendborg Station inden for kort rækkevidde, ligesom bilen når motorvejen på fem minutter. I fritiden kan I være aktive i idrætshallen eller svømmehallen, eller I kan udforske centrums kulturoplevelser, spisesteder og butikker. Havnelivet, strandene og skovene er også værd at se nærmere på.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 59.727
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 8,8‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Svendborg centrum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Svendborg centrum
Gode indkøbsmuligheder
Fred og ro
Stort udvalg af restauranter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Svendborg

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Landevejen 25, 5882 Vejstrup

64 m² 2 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Kløvermarksvej 28, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

145 m² 3 rum
Solgt april 2024
Rækkehus
Solgt

Grenvænget 19, 5700 Svendborg

152 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Brogade 12, 5700 Svendborg

170 m² 5 rum