Villa

Gammel Skårupvej 187
5700 Svendborg

  • 5.495.000 kr. 159 m² 6 rum
  • Kontantpris 5.495.000 kr.
  • Ejerudgift 2.763 kr.
  • Boligareal 159 m²
  • Grundareal 25.420 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Fantastisk lystejendom i Svendborg

Skøn lystejendom i udkanten af Svendborg.
 
Glæd jer til vidunderlige omgivelser med denne fantastiske lystejendom, der i den grad kombinerer land og by. Den ligger tæt på de fantastiske omgivelser ved Troldeskoven og tæt på Stevneskoven, og med kort afstand til Hallindskoven og Christiansminde med de dejlige grønne områder og ikke mindst stranden. Der er gåafstand til den mest fantastiske natur. Endvidere er der faktisk kun 3 km til Svendborg centrum.
 
Trumfen er uden tvivl den pragtfulde grund med 2,5 hektar jord. Der eksisterer en helt særlig stemning på den omkringliggende grund med masser af muligheder. En del af grunden er ”parkhave”, og resten er vild med vilje med klippede stier rundt på grunden, og ved den hyggelige havedam er der anlagt højbede til de grønne fingre. Den fantastiske natur kan nydes både fra de dejlige terrasser, hvoraf den ene er overdækket, og selvfølgelig inde fra selve ejendommen. Der er helt naturligt et fantastisk dyreliv, med bl.a. rådyr, og i fuglekassen midt på grunden har boet både ugler og tårnfalke.
 
I kommer til at bo i moderne rammer i en nyere villa med åben forbindelse mellem stuen og køkken-alrummet. Dagslyset strømmer ind på tværs gennem de markante vinduespartier, som også trækker naturen ind. Det U-formede køkken præsenterer sig klassisk og enkelt i sit udtryk, og så er der flere udgange til terrassemiljøerne.
 
Det ene soveværelse er oplagt til forældrene med adgang til et walk-through-closet, som fører til det pæne badeværelse. De resterende tre værelser er oplagte til børnene eller som kontor, motionsrum eller gæsteværelse efter jeres behov. Herudover har I endnu et badeværelse og et godt bryggers.
 
Villaen er fra 2016, og det kan bare noget at bo i en ”ny” villa, med alle de bekvemmeligheder det fører med sig, som f.eks. gulvvarme, lave driftsudgifter og minimal vedligeholdelse.
 
Udover beboelsen får I også en nydelig carport på 50 m², hvoraf de 31 m² er integreret, isoleret værksted, der kan anvendes til rigtig mange formål – måske anneks. Den gamle lade er, trods standen, et kæmpe aktiv, idet den allerede er godkendt, og man kan derfor vælge at renovere eller opføre en ny.
 
Man kan finde så mange superlativer til den her fantastiske ejendom og beliggenhed, men man skal bare opleve den for at få det helt rigtige indtryk.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke A2010
Varmekilde Jordvarme
Byggeår 2016
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 159 m²
overdækket areal 27 m²
Lade 112 m²
Carport 50 m²
Udhus 28 m²
Grundareal 25.420 m²
Økonomi
Kontantpris 5.495.000 kr.
Ejerudgift 2.763 kr.
Finansiering
Udbetaling 275.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 30.605 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 24.193 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Nærhed til by og natur

Adressen er ret unik, da I ligger på landet og alligevel i byen. I har ikke langt til den mest eventyrlige natur tæt ved Stevneskoven og Hallindskoven, ligesom der er kort afstand til Christiansmindes grønne områder og stranden. Indkøb, daginstitution, Nymarkskolen og idrætshal er placeret inden for halvanden kilometer, og på cykel tager turen til bymidten et kvarter.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 59.835
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 8,8‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Christiansminde og Østre bydel

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Christiansminde og Østre bydel
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Kilde: baseret på brugerstemmer
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Svendborg

Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Grønnegade 15, Ulbølle, 5762 Vester Skerninge

280 m² 5 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Vædderen 124, 5700 Svendborg

165 m² 5 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

A P Møllers Vej 1, 5700 Svendborg

90 m² 3 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Bjørnøvej 24A, 5700 Svendborg

150 m² 4 rum