Nyborgvej 174
5700 Svendborg

  • 1.495.000 kr. 81 m² 4 rum
  • Kontantpris 1.495.000 kr.
  • Ejerudgift 1.939 kr.
  • Boligareal 81 m²
  • Grundareal 816 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Pæn og velholdt bungalow med 162 etagemeter i Svendborg

I gåafstand fra alle hverdagens nødvendigheder i Svendborg, ligger denne fine bungalow med et brugsareal på 162m2 fordelt over stueplan og en god høj kælder.
 
Villaen fra år 1936 fremstår særdeles velholdt og lige til at flytte ind i. Stueplan med pæne plankegulve og sollyset strømmer ind gennem hjørnevinduerne, og er med til at skabe den indbydende atmosfære.
 
I stuen med brændeovn får I frie hænder til at indrette et hyggeligt sofaarrangement, og via de franske døre føres I videre ind i køkken/alrummet, som ligeledes udgør et dejligt lyst opholdsrum. Det flotte IKEA køkken fra år 2019 er med hvide elementer og to indbygningsovne. Endvidere godt stort værelse med udsigt til haven.
I kælderen, der nærmest kan betegnes som en undertage, findes et godt stort lyst badeværelse med brus. 2 gode "værelser". Kontor. Fyrrum og depotrum.
Ejendommens tagpap er skiftet i år 2000, ligesom ejendommen er blevet omfuget i år 2009.
 
I sommerhalvåret vil I med garanti sætte pris på den skønne have, som tilmed er nem at passe. Rundt om græsplænen er der buske og høje træer, som skærmer på fin vis, så I kan sidde ganske ugeneret og nyde sommeren i ro og mag. Fra jeres kommende adresse når I hurtigt og let alle hverdagens fornødenheder samt flere af Svendborgs herligheder. I en radius af omtrent 500 meter finder I både Nymarkskolen, daginstitution, indkøb, sportsfaciliteter og busstoppested, mens I også kan spadsere en tur over i skoven. Endelig tager det under ti minutter på cyklen til Svendborgs havn og centrums hyggelige gågader.
 
Velkommen til.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1936
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 81 m²
Kælder 81 m²
Udhus 16 m²
Grundareal 816 m²
Økonomi
Kontantpris 1.495.000 kr.
Ejerudgift 1.939 kr.
Finansiering
Udbetaling 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.840 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.188 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Gåafstand til hverdagens behov

Fra jeres kommende adresse når I hurtigt og let alle hverdagens fornødenheder samt flere af Svendborgs herligheder. I en radius af omtrent 500 meter finder I både Nymarkskolen, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested, mens I også kan spadsere en tur over i skoven. Endelig tager det under ti minutter på cyklen til Svendborg Station og centrums hyggelige gågader.

Kommunen i tal
Indbyggere 59.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Christiansminde og Østre bydel

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Christiansminde og Østre bydel
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.