Landevejen 11
5882 Vejstrup

  • 2.995.000 kr. 231 m² 6 rum
  • Kontantpris 2.995.000 kr.
  • Ejerudgift 3.290 kr.
  • Boligareal 231 m²
  • Grundareal 3.916 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Stor, unik stråtækt ejendom til familien i Vejstrup

På Landevejen 11 i Vejstrup, omtrent 10 kilometer nordøst for Svendborg, udbydes nu denne unikke ejendom på 231m2, der henvender sig til den pladskrævende familie, som er på udkig efter noget helt særligt.
 
Den smukke, stråtækte bindingsværksejendom har gennemgået en totalmodernisering indvendig i 2017/2018, så her er tale om en helt ny ejendom i gamle klæder.
 
Glæd jer til at blive forført af de lyse opholdsrum, separate værelsesafdelinger og et vidunderligt udemiljø. Atmosfæren er noget helt for sig, med fritliggende bjælker og et fantastisk lysindfald, der strømmer ind gennem de sprossede vinduer.
 
Der er gulvvarme i stueplan, og her finder I boligens hjerte, Designa køkken/alrummet med lækkert klinkegulv og en god stor spiseplads. I stueplan får I desuden en rigtig hyggelig stue, to gode værelser, lyst badeværelse med brus og et godt bryggers til jeres rådighed.
På 1. sal: Rigtig lækkert badeværelse med brus. Værelse. Stor vinkelstue hvor der nemt vil kunne etableres et ekstra værelse, hvis der er behov for dette.
 
Til ejendommen hører rigtig regulære udhusbygninger på i alt 395m2, der er ideel til handymanden, teenageren eller måske hvis drømmen er at åbne et galleri eller lignende, så er der rig mulighed her. I dag er disse bygninger indrettet som en kæmpe gildestue, når de store fester skal holdes. Værksted, depotrum og opbevaringsplads. 
 
 
Haven er en oase uden lige med et lækkert, vestvendt terrassemiljø, og en god stor græsplæne med plads til hele familiens aktiviteter. Endvidere en gårdsplads i Morten Koch stil, hvor atmosefæren er noget helt særligt. 
 
I bosætter jer midt i Vejstrup omtrent et kvarters kørsel fra Svendborg centrum. Få min. på cyklen Øster Åby Friskole, Skårup Skole, børnehave, sportsfaciliteter og indkøb.
 
En unik ejendom der har hele pakken.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1900
Ombygget 1999
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 231 m²
Udhus 168 m²
Udhus 119 m²
Udhus 108 m²
Grundareal 3.916 m²
Økonomi
Kontantpris 2.995.000 kr.
Ejerudgift 3.290 kr.
Finansiering
Udbetaling 150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.735 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.419 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Centralt i byen

I bosætter jer midt i Vejstrup omtrent et kvarters kørsel fra Svendborg centrum. Under ti minutter på cyklen leder børnene til Øster Åby Friskole, mens der ligeledes er cykelafstand til Skårup Skole, børnehave, sportsfaciliteter og indkøb. Om sommeren kan I tage til stranden i Skårupøre for at bade eller gå ture ved vandet.

Kommunen i tal
Indbyggere 59.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Vejstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vejstrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.