Ny pris, Arkitektens smukke detaljer

Kystvejen 77, Handrup
8400 Ebeltoft

  • Kontantpris 2.495.000 kr.
  • Ejerudgift 4.625 kr.
  • Boligareal 108 m²
  • Grundareal 880 m²
  • Rum 5
Fritidsbolig

Kystvejen 77, Handrup
8400 Ebeltoft

  • 2.495.000 kr. 108 m² 5 rum

Smukke arkitekt detaljer og havudsigt

Smukt arkitekt indrettet sommerhus ved Handrup Strand. Istandsat i 2017-2020
Arkitekten har været virkelig smukt omkring mange detaljer, i stueetagen som opdeling af værelse med køkken/alrum stue. Her er der store skydedøre imellem alrum og værelset som giver en dejlig effekt samt stor mulighed for at være sammen på værelset og i stuen.
 
Nyd også udsigten til vandet fra sengen. Køkkenet er et Invita fra 2020 som er velindrettet. Som det står nu er der indrettet spisestue i stueplan hvor I samtidig kan sidde og nyde den smukke udsigt.
Dertil kan I tænde op i brændeovnen og nyde den behagelige varme.Badeværelset er velrenoveret og med bruseniche. På 1. sal er der indrettet god stue, hvor der er adgang til funktionel altan hvor solen og havudsigten også kan nydes.
Fra stuen er der adgang til 2 værelser hvor i kan I åbne "vinduet" og ligge i sengen for at nyde den dejlige udsigt. 
 
Der er af sælger oplyst at der er af dem tilsluttet til offentlig kloak, nye vandrør, delvis ny elinstallation, ny varmvandsbeholder, støbt gulv i stueplan og forberedt til gulvvarme (ej badeværelse), nye trægulve 1.sal, nye elradiatorer på 1.sal og meget mere.
Liste over forberinger, kan udleveres af ejendomsmægler på forlangen.
 
Der er virkelig tænkt over de smukke detaljer i sommerhuset.
 
Udearealerne er gode med bl.a. græsplæne som er afgrænset af fint hegn. Garagen er renoveret og virkelig top funktionel. 
 
Området er dejligt med bl.a. kort afstand til god børnevenlig badestrand.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Varmekilde Elvarme
Byggeår 1947
Ombygget 1975
Rum 5
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 108 m²
Garage 40 m²
Grundareal 880 m²
Økonomi
Kontantpris 2.495.000 kr.
Ejerudgift 4.625 kr.
Prisudvikling -9.27 %
Finansiering
Udbetaling 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.038 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 11.742 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Gode badestrande og smukt område

På den sydlige del af Djursland finder du en af Danmarks mest populære feriebyer, Ebeltoft. Byen er kendetegnet ved sine skæve bindingsværkshuse, snørklede gader med toppede brosten og blomstrende stokroser, som får byen til at emme af idyl. Den gamle bydel i Ebeltoft oser af nostalgi. Caféer, restauranter og hyggelige butikker ligger idyllisk placeret i de snørklede middelaldergader med toppede brosten, bindingsværk og stokroser. Byen er kendt for at have et levende handelsliv, med fristende tilbud for enhver og har i forbindelse med helligdage og events åben søndag samt aftenåben. Ebeltoft by er, med sit historiske bymiljø, en del af Nationalpark Mols Bjerge.
Torvet er Ebeltofts hjerte, hvor torvehandlere, vægtere og Det Gamle Rådhus er en del af en enestående kulisse, et yndet sted for par fra hele Danmark og ofte også fra udlandet, som kommer for at blive viet i det charmerende og unikke rådhus. I rådhuset ligger også Museum Østjylland, hvor der hele året er udstillinger og aktiviteter for både voksne og børn. Find også den charmerende Farvergård, hvor egnens bønder og byens borgere i gamle dage fik farvet deres garn og stof. Vægtersangen er en smuk og stemningsfyldt oplevelse, som kan opleves bl.a. i sommersæsonen, efterferien og op til jul. I de maritime omgivelser ligger Fregatten Jylland, verdens længste træskib, samt Glasmuseet Ebeltoft, kendt verden over for sin unikke samling af international moderne glaskunst. Ikke langt fra Ebeltoft by finder I Ree Park Safari, hvor I kan komme tæt på alverdens dyr.
Kommunen i tal
Indbyggere 44.190
Skatteprocent 25,9%
Grundskyld 33,8‰
Kirkeskat 1%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Ebeltoft

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ebeltoft
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Kunst og kultur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren