Vestergade 34C, 2.
6800 Varde

  • 875.000 kr. 73 m² 2 rum
  • Kontantpris 875.000 kr.
  • Ejerudgift 2.764 kr.
  • Boligareal 73 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

Skøn lejlighed i hjertet af Varde

Lyse materialer og en indbydende atmosfære er blot nogle af de højdepunkter, I kan se frem til i boligen her. I skal til Vestergade 34C i Varde, hvor der på anden sal venter en alletiders og rummelig lejlighed. Lejligheden fremstår moderne takket være renoveringen i 2019, hvor gulve, lofter, vægge og køkken blev skiftet. I får halvandet plan med entré i den nederste, inden I bevæger jer til overetagen med et værelse, et badeværelse, et disponibelt rum og et køkken-alrum. Velkommen til.

Det er gennemtænkt, at I bydes velkommen i entréen, hvor I får masser af plads til opmagasineringen af overtøj, sko og tasker, så de ikke skal fylde i selve hjemmet. Herfra leder en fin trappe til gangen, der giver jer dør til det disponible rum, hvor støvsugeren kan stilles væk.

Det er også her, I tilgår badeværelset, der fremstår i neutrale, tidløse elementer med en glasafskærmet bruseniche og areal til vaskefaciliteterne. Det næste, I åbner, er døren ind til opholdsmiljøet, der karakteriseres af pæne trægulve, akustikvenlige lofter og et skønt lysindfald fra tagvinduerne.

Det stilrene køkken er med elementer fra IKEA. De mange skuffer gør det ligetil at stuve køkkenremedier og kolonial af vejen, så bordpladsen er fri til tilberedningen af de retter, der senere kan serveres ved den hyggelige spisekrog, som kan stå overfor køkkenet. Det resterende areal kan indrettes med de bløde møbler, og slutteligt skal I se det fine værelse.

Til lejligheden hører to depotrum, hvor det ene ligger i opgangen, mens det andet er at finde i garagen. Der hører parkeringsplads til boligen, ligesom I får glæde af en gårdhave med græsplæne og luftige omgivelser at nyde sommerdagene i.

I bosætter jer i hjertet af Varde, hvor I kan gå til stationen, dagligvareindkøbene og byens tilbud, mens naturen nås på cykel ved Lunden Skov.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke C
Byggeår 1907
Ombygget 1981
Etage 2.
Rum 2
Plan 1
Boligareal 73 m²
Økonomi
Kontantpris 875.000 kr.
Ejerudgift 2.764 kr.
Finansiering
Udbetaling 45.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.748 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.151 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 49.664
Skatteprocent 25,1%
Grundskyld 31,56‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Varde

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Varde
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Rigt foreningsliv
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.