Vestergade 11
6800 Varde

  • 2.998.000 kr. 62 m² 2 rum
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Ejerudgift 4.611 kr.
  • Boligareal 62 m²
  • Grundareal 205 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

Erhvervsmål med bolig centralt ved Varde gågade

Dette erhvervsmål med bolig har en central beliggenhed ved Varde gågade. I bydes velkommen i et rummeligt butikslokale med store vinduespartier, som både sikrer et skønt lysindfald og giver jer helt ideelle muligheder for at udstille eventuelle varer, billeder eller bare informationer om, hvad det er, I tilbyder. Desuden er butikslokalet malet indvendigt og har fået opsat filt i 2021. Videre er der et kontor, et lagerrum, et toilet samt en frokoststue med håndvask og køleskab. I kan glæde jer til en velindrettet lejlighed på førstesalen. Det naturlige omdrejningspunkt bliver stuen med plads til en sofagruppe og et spisebord. Køkkenet har en praktisk spiseplads og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et badeværelse med bruser og et soveværelse med direkte udgang til en altan. I kan se frem til en perfekt beliggenhed ved gågaden med Sportmaster og en guldsmed som nærmeste naboer. Overfor butikken ligger en tøjbutik og Louis Nielsen, der understreger, hvor centralt ejendommen befinder sig. Tilmed ligger erhvervsmålet lige ud til fortorvet, hvilket sikrer maksimal synlighed for de fobipasserende langs Vestergade. Endelig finder I parkeringsplads inden for 100 meter.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1900
Ombygget 1986
Rum 2
Plan 1
Boligareal 62 m²
Grundareal 205 m²
Økonomi
Kontantpris 2.998.000 kr.
Ejerudgift 4.611 kr.
Finansiering
Udbetaling 150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.389 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.348 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Central beliggenhed lige ved gågaden

I kan se frem til en perfekt beliggenhed ved gågaden med Sportmaster og en guldsmed som nærmeste naboer. Overfor butikken ligger en tøjbutik og Louis Nielsen, der understreger, hvor centralt ejendommen befinder sig. Tilmed ligger erhvervsmålet lige ud til fortorvet, hvilket sikrer maksimal synlighed for de forbipasserende langs Vestergade. Endelig finder I parkeringsplads inden for 100 meter, mens busstoppestedet er 260 meter væk.

Kommunen i tal
Indbyggere 49.664
Skatteprocent 25,1%
Grundskyld 31,56‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Varde

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Varde
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Rigt foreningsliv
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.