Hovedgaden 5
6621 Gesten

  • Kontantpris 2.995.000 kr.
  • Ejerudgift 4.139 kr.
  • Boligareal 589 m²
  • Grundareal 20.169 m²
  • Rum 18
  • Energimærke
Villa

Hovedgaden 5
6621 Gesten

  • 2.995.000 kr. 589 m² 18 rum

Historisk ejendom med mange muligheder og naturskøn placering

Drømmer I om en stor ejendom, hvor der er mulighed for at bo flere familier sammen, have et flergenerationskollektiv, drive erhverv hjemmefra eller nyde godt af indtægten fra lejere, så skal I læse med her. Denne store ejendom, Højrupgård, har nemlig tre lejligheder og et værksted foruden hovedhuset, ligesom de to hektar grund og udbygninger giver masser af plads. Ejendommen ligger fantastisk i Gesten.

Dette er boligen, hvor det føles som at bo på landet, men man har den lille bys bekvemmeligheder indenfor gå-afstand.

I starter med at se hovedhuset, der er rummeligt med et køkken-alrum, hvorfra man kan tilgå haven og en stor vestvendt træterrasse, hvor man kan nyde aftensolen. I forlængelse af køkken-alrum tilgås to stuer en suite, som endda leder til et rum med store vinduer, der nærmest føles som en udestue med dør til en overdækket terrasse. Her er det oplagt at indrette et godt multirum eller et værelse.
Køkkenet har hvidevarer fra 2020 og er udført med en stenbordplade på kogeøen. Stueplanet afsluttes af et viktualierum, bryggers, badeværelse og et værelse, mens førstesalen byder på tre rummelige værelser, et badeværelse og en stor repos med tekøkken.

De tre lejligheder ligger i andre længer af gården end hovedbygningen.
Den første af de tre lejligheder ligger i stueplan og råder over et åbent køkken og stue, tre værelser, et vaskerum og et badeværelse. På stueplan finder vi desuden et værelse, vaskerum og badeværelse, som er tilknyttet endnu en lejlighed, hvor køkken-alrum, stue og yderligere to værelser ligger på førstesalen. Disse to lejligheder har fælles have. De kan slås sammen til én bolig. Den tredje lejlighed ligger i stueplan og rummer et åbent køkken og stue, to værelser og et badeværelse. Der er have til denne lejlighed.

Der er skiftet tag på værkstedet i 2016, og foruden god plads til diverse projekter, har I også en række meget anvendelige, disponible rum. Sidst men ikke mindst kan I udleve drømmen om dyrehold takket være den store grund og udbygninger, der kan benyttes til lager og/eller stald. Omkring boligerne strækker sig desuden en skøn have til aktiviteter i det fri, legeplads, bålsted og flere terrasser.

I bosætter jer landidyllisk, samtidig med I er tæt på indkøb, idrætshal, dagtilbud og skole. Bussen stopper 50 m fra huset og bilen når motorvejen på 10 minutter. I bilen kan du nå Vejen på under 10 minutter og Kolding på under 20 minutter.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1852
Ombygget 1996
Rum 18
Plan 2
Boligareal 589 m²
Udestue 45 m²
Garage 44 m²
Erhvervsareal/udhuse 841 m²
Grundareal 20.169 m²
Økonomi
Kontantpris 2.995.000 kr.
Ejerudgift 4.139 kr.
Prisudvikling -9.10 %
Finansiering
Udbetaling 150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 17.537 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.808 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 42.857
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 20,36‰
Kirkeskat 1,06%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Gesten

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Gesten
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Dejligt lokalsamfund med godt sammenhold omkring mange aktiviteter for alle aldre. Det var vigtigt for os at børnene kunne få en helhed i deres hverdag uden at skulle langt omkring. Selve gården faldt vi for pga den unikke kombination af at have fred og hygge på landet, og alligevel være i byen med børnecenter (vuggestue, børnehave, SFO og skole), idrætshal mv."

Sådan er kvarteret

"Hyggeligt. Vi følte os velkomne som tilflyttere, og det er nemt at være en del af lokalsamfundet, hvis man ønsker det. I Gesten behøver man ikke have boet i tre generationer for at blive accepteret:)"

Det viser vi vores gæster

"De dejlige gåture i området, fx Tranestien. Og så går turen ofte til Koldinghus, som en hyggelig udflugt indenfor rækkevidde, hvor der altid er noget for alle aldre."

Her handler vi

"Vi er glade for vores købmand, og glæder os til hans nybyggede butik står færdig. Derudover har vi mange butikker i Kolding Storcenter og Kolding bymidte (15-18 minutter fra Gesten) og i Vejen (8-10 Minutter)"

Her slapper vi af

"På vores store terrasse, hvor vi har solen hele dagen, lige til den går ned. Inde i vores hyggelige køkken/alrum med udsigt over haven og vores mark. Og i resten af huset og haven:)"

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi vil tættere på børn og børnebørn, selvom huset og byen virkelig har været en fantastisk ramme om vores liv i mange år. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren