Staushedevejen 50
6622 Bække

  • Kontantpris 3.495.000 kr.
  • Ejerudgift 2.381 kr.
  • Boligareal 239 m²
  • Grundareal 4,3 ha
  • Rum 7
  • Energimærke
Landejendom

Staushedevejen 50
6622 Bække

  • 3.495.000 kr. 239 m² 4,3 ha 7 rum

Unik energiøkonomisk villa i naturskønne omgivelser

10kW solceller på nettomålerordningen og jordvarme i kombination med optimal isolering garanterer lav varmeudgift i dette pragtfulde hus.
 
Beliggenhed og muligheder i særklasse for børnefamilien. Stor have, græsfolde og skov til fysisk udfoldelse og plads til husdyr.
 
Arbejdspladser i Vejle, Kolding, Esbjerg eller sågar Århus og Odense er indenfor acceptabel rækkevidde.
 
Den præsentable rødstensvilla stod færdig i 1994, og hverken dengang eller siden har man overladt noget til tilfældighederne. Det kvalitetsbevidste valg af mahogni på indvendige døre, skibsplanker, skabselementer og bordplader vidner om solidt håndværk. Æstetikken er desuden kombineret med moderne komfort, og med gulvvarme under alle klinkerne. I løbet af nuværende ejers tid er boligen forbedret med jordvarmeanlæg, solceller, efterisolering, carport og nye akustiklofter i stueplan og på første sal.
 
Planløsningen er ideel for den pladskrævende familie, der kan glæde sig til fine hjerterum i stueplan. I køkkenet er der med nedsænket kogezone i granit, hævet ovn, hævet opvaskemaskine og en stålbordplade ved vasken sørget for praktiske og ergonomiske forhold til hjemmets kok, og den åbne forbindelse til et storslået alrum, der strækker sig helt til en sydøst vendt glaskarnap, giver en fantastisk rumfornemmelse. Igennem franske døre ledes I ind i en indbydende stue. Etagen fuldendes af et badeværelse, et disponibelt rum samt et rummeligt bryggers med direkte adgang til garage/hobbyrum og tørre/teknik rum. Førstesalen byder på endnu en stue, et walk-in-closet, et stort badeværelse samt hele fem værelser, hvoraf det ene har udgang til en solrig udsigtsterrasse.
 
Rummeligheden fortsætter udendørs, hvor fliserne flugter fra indkørslen med den dobbelte carport om til en helt lukket ’privat’ have med terrasser til både øst, syd og vest. Udenfor haven giver matriklens kvadratmeter uendelige muligheder, herunder park, urtehave, boldspil, picnictur eller overnatning i egen skov og dyrehold.
 
En oplevelsesværdig ejendom med cykelafstand til skole og indkøb. Skolebussen holder lige udenfor døren til de mindste - book en fremvisning i dag!
Boligfakta
Type Landejendom
Energimærke A2010
Byggeår 1994
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 239 m²
Garage 30 m²
Udhus 7 m²
Carport 48 m²
Udhus 18 m²
Udhus 4 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 4,3 ha
Økonomi
Kontantpris 3.495.000 kr.
Ejerudgift 2.381 kr.
Finansiering
Udbetaling 175.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 19.842 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 15.624 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skøn beliggenhed med stor have, græsfolde og skov.

Staushedevejen 50 har beliggenhed i særklasse med stor have, græsfolde og skov til fysisk udfoldelse og plads til husdyr. Samtidigt godt beliggende i Kragelund med et aktivt lokalsamfund og cykelafstand til alle hverdagens behov.  Arbejdspladser i Vejle, Kolding, Esbjerg eller sågar Århus og Odense er desuden indenfor acceptabel rækkevidde.

Kommunen i tal
Indbyggere 42.596
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 20,36‰
Kirkeskat 1,06%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Bække

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bække
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren