Vestervang 43
6650 Brørup

  • 3.495.000 kr. 298 m² 8 rum
  • Kontantpris 3.495.000 kr.
  • Ejerudgift 3.561 kr.
  • Boligareal 298 m²
  • Grundareal 1.323 m²
  • Rum 8
  • Energimærke

Eksklusiv villa med skøn beliggenhed

I Brørup ligger en virkelig flot villa, der er skræddersyet til at give den store familie ekstra hverdagsluksus. Højdepunkterne står i kø såsom de 415 etagemeter, hvoraf en del af disse er den eksklusive underetage med pool og aktivitetsrum. Øvrige fortrin tæller gulvvarme overalt, den separate forældreafdeling og store opholdsmiljøer med fremragende lysindfald. Det hele toppes af en have anlagt til afslapning.

Allerede udefra slår eksteriøret tonen an ved synet af facadens skarpe, sort/hvide kontraster, der også ses på den vældioge garage med elektrisk port.

Garagen leder jer til et U-formet bryggers, og samme form ses i køkkenet, der tilgås fra den formelle entré. Grå fronter i højglans pryder udtrykket sammen med det matchende gulv, men alligevel er det bordpladen i Blue Pearl-granit, der stjæler opmærksomheden. Denne er elegant, men også praktisk, hvilket er to nøgleord, der kendetegner hjerterummet.

I åben forbindelse får I en spisestue, og i forskudt niveau ligger to dagligstuer en suite. Her bemærker I højden til Troldtekt-lofterne eller vinduespartierne, der lader lyset strømme ind og giver uhindret udsyn til haven.

Små familiemedlemmer finder sig til rette i fire af værelserne, mens I som forældre får et afsnit med soveværelse, eget bad og walk-in-closet. Endnu et badeværelse, et gæstetoilet og et disponibelt rum fuldender etagen, hvorefter I kan begive jer nedenunder. Her kan drømmen om et wellnessområde med swimmingpool eller et stort fitnesslokale realiseres i det åbne rum, der har et mindre disponibelt et af slagsen tilknyttet.

Endelig venter jer en have med græs, en terrasse og belægning rundt om huset, mens grunden omkranses af en hæk. I bosætter jer naturskønt i en lukket lomme, hvor I får gåafstand til bus, daginstitution og skov, mens indkøb, Brørupskolen og Brørup Station nås på cykel.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke B
Byggeår 2011
Rum 8
Plan 2
Boligareal 298 m²
Kælder 177 m²
Garage 64 m²
Grundareal 1.323 m²
Økonomi
Kontantpris 3.495.000 kr.
Ejerudgift 3.561 kr.
Prisudvikling -6.80 %
Finansiering
Udbetaling 175.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 17.162 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.889 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 42.596
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 20,36‰
Kirkeskat 1,06%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Brørup syd og Foldingbro

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Brørup syd og Foldingbro
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.