Becksvej 26, Hvidbjerg
7080 Børkop

  • Kontantpris 4.695.000 kr.
  • Ejerudgift 3.468 kr.
  • Boligareal 65 m²
  • Grundareal 1.197 m²
  • Rum 2
Fritidsbolig

Becksvej 26, Hvidbjerg
7080 Børkop

  • 4.695.000 kr. 65 m² 2 rum

Hyggeligt sommerhus med udsigt til Vejle Fjord

Dette hyggelige sommerhus med en fantastisk beliggenhed ved Hvidbjerg Klit har et pragtfuldt vue over bugten ved Høl, Trelle Næs og Vejle Fjord.- over de Tre Vande: Kattegat, Vejle Fjord og Lillebælt
Beliggenheden er unik med en stemningsfuld have på den knap 1200 m2 store naturgrund, hvor der er rigelig med plads til leg og hygge.

Et enestående område med masser af muligheder for både børn og voksne og rig på oplevelser.

Huset er udstyret stort solfangeranlæg på den sydvendte tagflade.
Varmefaciliteter:
I huset er der installeret en næsten ny Morsø brændeovn, en ny Panasonic Varmepumpe, der kan fjernbetjenes over Internet via mobeltelefon samt gulvvarme i badeværelset.

Der er på nuværende tidspunkt mod vest et astronomisk observatorium med kuppel. Det er tænkt at fjerne teleskopet med tilhørende udstyr.
I baghaven mod vest findes en Skurvogn. Her er der mulighed for Internetadgang.
På grundarealet mod vest er en del bevokset med hedelyng, som naturlig plantevækst.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1955
Ombygget 1998
Rum 2
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 65 m²
Carport 31 m²
Udhus 35 m²
Grundareal 1.197 m²
Økonomi
Kontantpris 4.695.000 kr.
Ejerudgift 3.468 kr.
Finansiering
Udbetaling 235.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 26.912 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 21.607 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Ferie ved vandet

Dette hyggelige sommerhus med en fantastisk beliggenhed ved Hvidbjerg Klit har et pragtfuldt vue over bugten ved Høl, Trelle Næs og Vejle Fjord.- over de Tre Vande: Kattegat, Vejle Fjord og Lillebælt<br>Beliggenheden er unik med en stemningsfuld have på den knap 1200 m2 store naturgrund, hvor der er rigelig med plads til leg og hygge.<br>Opholdsrum forener køkken, alrum samt stue, hvor der er kipførte lofter, og hvor man har mulighed for at samle familie og venner. Her er mulighed for at være fælles om madlavning og hygge med brætspil, mens man kan nyde den pragtfulde udsigt over fjord og klit fra de store velplacerede vinduer. <br>Yderligere findes her 2 lyse og indbydende værelser samt et stort badeværelse med gulvvarme. <br>Flere terrasser findes rundt på grunden, så det er muligt i solkroge at sidde i læ og nyde udsigten, mens man soler sig, nyder en kop kaffe eller læser en god bog. <br>Sommerhuset ligger få meter fra klitten. Her kan der bades fra badebroen ved Hvidbjerg Strand, og sommerdagene kan fyldes med leg på stranden og svømmeture. <br>Foruden nærheden til vandet er området også rigt på natur. Tag cyklen gennem det smukke landskab og nyd stilheden og naturen. Nærmeste indkøbsmulighed findes i Gårslev og Egeskov, knap 2,5 km fra sommerhuset, hvor der kan handles stort ind. Det er også muligt at tage bussen eller bil og søge mod Børkop, Fredericia eller Vejle. <br>Et enestående område med masser af muligheder for både børn og voksne og rig på oplevelser.<br> <br>Huset er udstyret stort solfangeranlæg på den sydvendte tagflade.<br>Varmefaciliteter:<br>I huset er der installeret en næsten ny Morsø brændeovn, en ny Panasonic Varmepumpe, der kan fjernbetjenes over Internet via mobeltelefon samt gulvvarme i badeværelset.<br> <br>Der er på nuværende tidspunkt mod vest et astronomisk observatorium med kuppel. Det er tænkt at fjerne teleskopet med tilhørende udstyr.<br>I baghaven mod vest findes en Skurvogn. Her er der mulighed for Internetadgang.<br>På grundarealet mod vest er en del bevokset med hedelyng, som naturlig plantevækst.

Kommunen i tal
Indbyggere 119.060
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 27,75‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Gårslev

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Gårslev
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren